reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dziewczyny wkleiłabym ale nie wiem jak bo nie mam kabla do tel:/ może którejś wysłałabym mmsa?

mama po 4 cyklach. Ale lekarka w to za bardzo nie wierzyła, że bez stymulacji się uda.

maryla ja też chciałam być cierpliwa, ale to chyba nie jest moja mocną stroną:/ Przesyłam ~~~~~~

reklama
Dziewczyny wkleiłabym ale nie wiem jak bo nie mam kabla do tel:/ może którejś wysłałabym mmsa?

mama po 4 cyklach. Ale lekarka w to za bardzo nie wierzyła, że bez stymulacji się uda.

maryla ja też chciałam być cierpliwa, ale to chyba nie jest moja mocną stroną:/ Przesyłam ~~~~~~

Daj numer tel na PW to wkleję:)Albo ja ci dam mój i wyslij mmmsa:) Juz wysyłam na PW:)

mama - tak nieśmiało popukuje wieczorami ale bardzo nieśmiało jeszcze smyra bardziej niż puka ale i to dobre :-D

ewcia - a bo napisałaś głupotę "co ze mnie za kobieta" to ci odpisałam że jedyna w swoim rodzaju i niepowtarzalna w każdym calu :tak: Bo każda z nas jest taka :-) I proszę sobie tu nie ujmować :-) A że problemy z hormonami - cóż - Czernobyl zrobił swoje :-( Roczniki od 1978 do 1990 mają problemy z zajściem w ciąże, nieregularne cykle i ogólnie kłopoty zdrowotne :-(

marta - to fajnie że nocka przespana :tak: O ile przyjemniej się budzić :-)

Na poprawę nastroju :-)
[video=youtube;u0p0n5ec5Yk]http://www.youtube.com/watch?v=u0p0n5ec5Yk[/video]

Raczej tak, bo mi nic nie daly. No i w zasadzie naczytalam sie, ze to pic na wode, wiec jestem negatywnie nastawiona. :baffled:

Przepraszam, ze tak zdawkowo Wam odpowiadam, ale musze uwazac, czy klienci nie ida.

Musia no widzisz tak to jest jak ma sie taka roznice czasowa :eek::sorry:

Mary ja tez zawsze bylam do nich sceptycznie nastawiona....To nie to co wlasna obserwacja siebie:-D

Sol Kochana blagam, nie stresuj mnie z tymi rocznikami :(

MONISIA- no to czekamy na fotke:tak::tak:
KATH- zadowolona jestes z diety??jak dlugo stosujesz??
AGNIESZKA- dzis wolne??

pisalam do Marcepanka ,ale nie odpisala....
PRALINKA- Was pozdrawia-poszla Jej karta graficzne w kompie i jeszcze kilka dni Jej nie bedzie...:-(ale teskni i sciska:tak:

reklama
Hope Kochana a co radzisz ubrac ? Stroju pielegniarki nie mam, ale S mowil ze go pielegniarka nie kreci :) Moze tylko jakies fajne stringi i mini? Ech ale tutaj zimno wieczorami :(

Stringi, mini do tego pończochy i pas do pończoch a jeszcze jakbyś miała czarne szpileczki ;-) Kopara mu opadnie mówiąc brzydko ale dosadnie jakbyś go tak od progu przywitała :-)

A wiesz, ja jestem właśnie w trakcie 3 cyklu od odstawienia. Pierwszy wiadomo, odstawienniczy, drugi z tygodniowym opóźnieniem a trzeci przyszedł po 29 dniach. Wahania mogą być spore ale bardzo, bardzo dużo w cyklu zależy od naszej psychiki. Możemy same swoją głową zablokować owulację, @ albo ją bardzo przedłużyć (o ile nie ma biologicznych anomalii).
Wiem po sobie ;-)

Mama działamy, działamy, TZ przerażony moim temperamentem, na szczęście mogę zwalić na burzę hormonów z odstawienia ;-) Zawsze to jakieś wytłumaczenie :-P

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry