maran-atha
Fanka BB :)
ale mam dziś lenia... nic nie robie... Ala mnie tu jeszcze męczy a mnie sie nawet nie chce wyjśc na podwórko z nią... niech mi ktoś kopa w doooopsko zasadzi bo inaczej to chyba sie nie rusze...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mama kochana ciesze sie ze nie uwazasz ze ja wale patologie))) ale u mnie juz wieczor no i w takim milym towarzystwie jak w Waszym trudno nie wypic troszke
Hope kurcze wszystko ok ale tego pasa do ponczoch nie mam... Trza by kupic...
A co owulki to my obie takie biedne i zakrecone....Wiec co nam trzeba? Wrzucic na luz i wtedy fasolki beda
![]()
PapaJest bardzo skuteczna. Mój ślubny w tym samym czasie schudł prawie 5 kg więcej ode mnie.kaththea ja słyszałam o ej diecie, że podobno bardzo skuteczna jest. Tylko warzywa i owoce można dopiero w 3 fazie, a te fazy dość długo chyba trwają?
wowo gratuluje i jestem pełna podziwu !!!! a jak ta dieta wyglada??Oj zadowolona jestem aż za bardzo
Tak się wzięłam za dietkę od samego początku, że w ciągu 2 tygodni pojawiły mi się rozstępy od zbyt szybkiej utraty wagi :/
Na szczęście się opanowałam i dalej chudłam wolniej ok 1-2 kg/tydzień.
Robiłam 2 miesiące - schudłam trochę ponad 10kg.
Teraz mam przerwę w związku z urlopem i rocznicą ślubu, ale jak do tej pory waga mi się trzyma nawet bez utrwalania.
Ale wracam do dietki już od przyszłego tygodnia
Ale w pracy mamy Meksyk... Serwery się powiesiły i studenci wydzwaniają bo chcą się zapisywać, a nie mogą. A informatyk luzak mówi że wszystko w porządku.
oj widze że mamy dziś taki sam zapałale mam dziś lenia... nic nie robie... Ala mnie tu jeszcze męczy a mnie sie nawet nie chce wyjśc na podwórko z nią... niech mi ktoś kopa w doooopsko zasadzi bo inaczej to chyba sie nie rusze...
hehe mi teżPas grosze kosztuje a daje dużą frajdę-panom. Opowiedz jak było i jaka reakcja :-)
Ja uwielbiam wino, szczególnie czerwone i różowe. Potrafię opędzlować butelkę w dwa wieczory ;-) I nie widzę w tym nic złego, wszystko jest dla ludzi, przecież nie chodzimy zalane po nocach po mieście ;-)
A tym śluzem to jest jeszcze jedna bajka, kiedy się tak człowiek intensywnie boboseksuje, nasienie zakłóca przebieg obserwacji i chyba nawet rozrzedza śluz. Dlatego nie ma co szaleć, kochać się trzeba i już :-) A mnie tam dwa razy nie trzeba namawiać, szczególnie gdy libido skacze w górę po odstawieniu ;-)
haha mam dokładnie to samoZapmatra masz racje moj tez tak twierdzi ze jak golizna to wszystko ma na dloni a on lubi "odpakowac" to co ma skonsumowactylko w tym kraju jak mam dobrac odpowiedni rozmiar to mnie trafia...Czasami kupuje na Allegro i mi rodzinka wysyla
))
Do jutra sie nie wyrobie zeby pas kupic ale S jedzie tez gdzies w nastepnym tygodniu wiec wtedy cos na 100% wykombinuje
A Ty jak sie czyjesz Kochana? Jak tam malenstwo w brzuszku sie chowa?
Hope Ty masz tez tak z tym libido???? Ja siebie nie poznaje ...az mi wstyd czasami. Przez ponad 10 lat bralam anty a teraz to moge sie seksic caly czas...jak bralam anty bylo srednio...teraz czuje ze zyje!!!![]()