reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ale mam dziś lenia... nic nie robie... Ala mnie tu jeszcze męczy a mnie sie nawet nie chce wyjśc na podwórko z nią... niech mi ktoś kopa w doooopsko zasadzi bo inaczej to chyba sie nie rusze...

reklama
Mama kochana ciesze sie ze nie uwazasz ze ja wale patologie :)))) ale u mnie juz wieczor no i w takim milym towarzystwie jak w Waszym trudno nie wypic troszke :)

Hope kurcze wszystko ok ale tego pasa do ponczoch nie mam... Trza by kupic... :P
A co owulki to my obie takie biedne i zakrecone....:) Wiec co nam trzeba? Wrzucic na luz i wtedy fasolki beda :)

Pas grosze kosztuje a daje dużą frajdę-panom. Opowiedz jak było i jaka reakcja :-)

Ja uwielbiam wino, szczególnie czerwone i różowe. Potrafię opędzlować butelkę w dwa wieczory ;-) I nie widzę w tym nic złego, wszystko jest dla ludzi, przecież nie chodzimy zalane po nocach po mieście ;-)

A tym śluzem to jest jeszcze jedna bajka, kiedy się tak człowiek intensywnie boboseksuje, nasienie zakłóca przebieg obserwacji i chyba nawet rozrzedza śluz. Dlatego nie ma co szaleć, kochać się trzeba i już :-) A mnie tam dwa razy nie trzeba namawiać, szczególnie gdy libido skacze w górę po odstawieniu ;-)

Zapmatra masz racje moj tez tak twierdzi ze jak golizna to wszystko ma na dloni a on lubi "odpakowac" to co ma skonsumowac :P tylko w tym kraju jak mam dobrac odpowiedni rozmiar to mnie trafia...Czasami kupuje na Allegro i mi rodzinka wysyla :)))
Do jutra sie nie wyrobie zeby pas kupic ale S jedzie tez gdzies w nastepnym tygodniu wiec wtedy cos na 100% wykombinuje :)
A Ty jak sie czyjesz Kochana? Jak tam malenstwo w brzuszku sie chowa?

Hope Ty masz tez tak z tym libido???? Ja siebie nie poznaje ...az mi wstyd czasami. Przez ponad 10 lat bralam anty a teraz to moge sie seksic caly czas...jak bralam anty bylo srednio...teraz czuje ze zyje!!! :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
kaththea ja słyszałam o ej diecie, że podobno bardzo skuteczna jest. Tylko warzywa i owoce można dopiero w 3 fazie, a te fazy dość długo chyba trwają?
Jest bardzo skuteczna. Mój ślubny w tym samym czasie schudł prawie 5 kg więcej ode mnie.
Faza pierwsza (białkowa) trwa 1-7 dni zależy to od ciebie
Faza druga (białkowa na zmianę z warzywną) - trwa tak długo aż osiągniesz wagę która ci pasuje
Faza trzecia - tzw stabilizacyjna - trwa 10 dni na każdy stracony kg
Faza czwarta - do końca życia jak piszą, ale polega głównie na tym że raz w tygodniu trzeba sobie zrobić dzień białkowy.

Jest fajna pod tym względem że nie chodzi się non stop głodnym - można jeść do woli kiedy się chce i co się chce - byle z listy dostepnych produktów.
Wg Dukana można sie odchudzać będąc nawet w ciąży - pod warunkiem że będzie się robiło tylko fazę trzecią (gdzie dochodzi mnóstwo innych produktów i owoców), o ile wzbogaci się ją ilościowo o owocoe i coś jeszcze - dobrze nie pamiętam.
Wg mnie ta trzecia faza, to po prostu takie "zdrowe odżywianie" wg piramidy żywieniowej ;)

bunia- CZEŚĆ KOCHANA-PEWNIE ZADZWON TAM powiedz ,ze jestes fajna:-Dze dasz rade:tak:i niech Cie biora bo sie rozmyslisz;-):-D:-D ale ja trzymam &&&&&&&&&&& zebys doatala ta prace!!

KATH- to super ,ze dieta taka skuteczna!! a ciężko jest na niej wytrzymac??:sorry:

musia kliknij sobie w to:

i jak chcesz to zainstaluj. jednak uprzedzam, że nie działa to na operze i chyba na google chrome. ja mam eksplorera specjalnie na BB, żeby mieć buźki, bo tak ogólnie to mam operę, ale to nie funguje na niej.

ja też przechodzę na Dukana-> od września razem z mamą muszę sobie tylko tą książkę kupić i będe sobie chudnąć

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Oj zadowolona jestem aż za bardzo :)
Tak się wzięłam za dietkę od samego początku, że w ciągu 2 tygodni pojawiły mi się rozstępy od zbyt szybkiej utraty wagi :/
Na szczęście się opanowałam i dalej chudłam wolniej ok 1-2 kg/tydzień.
Robiłam 2 miesiące - schudłam trochę ponad 10kg.
Teraz mam przerwę w związku z urlopem i rocznicą ślubu, ale jak do tej pory waga mi się trzyma nawet bez utrwalania.
Ale wracam do dietki już od przyszłego tygodnia :)

Ale w pracy mamy Meksyk... Serwery się powiesiły i studenci wydzwaniają bo chcą się zapisywać, a nie mogą. A informatyk luzak mówi że wszystko w porządku.
wowo gratuluje i jestem pełna podziwu !!!! a jak ta dieta wyglada??

ale mam dziś lenia... nic nie robie... Ala mnie tu jeszcze męczy a mnie sie nawet nie chce wyjśc na podwórko z nią... niech mi ktoś kopa w doooopsko zasadzi bo inaczej to chyba sie nie rusze...
oj widze że mamy dziś taki sam zapał :)

Pas grosze kosztuje a daje dużą frajdę-panom. Opowiedz jak było i jaka reakcja :-)

Ja uwielbiam wino, szczególnie czerwone i różowe. Potrafię opędzlować butelkę w dwa wieczory ;-) I nie widzę w tym nic złego, wszystko jest dla ludzi, przecież nie chodzimy zalane po nocach po mieście ;-)

A tym śluzem to jest jeszcze jedna bajka, kiedy się tak człowiek intensywnie boboseksuje, nasienie zakłóca przebieg obserwacji i chyba nawet rozrzedza śluz. Dlatego nie ma co szaleć, kochać się trzeba i już :-) A mnie tam dwa razy nie trzeba namawiać, szczególnie gdy libido skacze w górę po odstawieniu ;-)
hehe mi też :):) a mój k ostatnio do mnie mówi tak: matka ty już nigdy nie bierz tych tabletek bo teraz to jesteś taka dzika :) wrrr

Zapmatra masz racje moj tez tak twierdzi ze jak golizna to wszystko ma na dloni a on lubi "odpakowac" to co ma skonsumowac :P tylko w tym kraju jak mam dobrac odpowiedni rozmiar to mnie trafia...Czasami kupuje na Allegro i mi rodzinka wysyla :)))
Do jutra sie nie wyrobie zeby pas kupic ale S jedzie tez gdzies w nastepnym tygodniu wiec wtedy cos na 100% wykombinuje :)
A Ty jak sie czyjesz Kochana? Jak tam malenstwo w brzuszku sie chowa?

Hope Ty masz tez tak z tym libido???? Ja siebie nie poznaje ...az mi wstyd czasami. Przez ponad 10 lat bralam anty a teraz to moge sie seksic caly czas...jak bralam anty bylo srednio...teraz czuje ze zyje!!! :)
haha mam dokładnie to samo :)

reklama
Dziewczynki dobrze ze mnie w tym temacie rozumiecie z ta ochota na sex i libido bo myslalam ze ja jakas zboczona jestem :P

Marylka to my obie takie dzikie jestesmy i Hope tez :)))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry