reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
KATH- to super ,ze dieta taka skuteczna!! a ciężko jest na niej wytrzymac??:sorry:
No właśnie to jest w tej diecie fajne, że nie jest ciężko (przykład mojego męża głodomora). Jesz kiedy i co chcesz. Jesteś głodna to podjadasz jogurt, zamiast pieczywa - robisz sama bułeczki dukanowe albo chleb z dozwolonych produktów.

ja też przechodzę na Dukana-> od września razem z mamą (...) muszę sobie tylko tą książkę kupić i będe sobie chudnąć
jak podasz mi na pw swój adres mailowy to wyślę ci wszystkie założenia i przykładowe przepisy - nie musisz kupować książki (chyba że bardzo chcesz), bo jest mnóstwo stron gdzie jest ta dieta super opisana. Ja kupiłam książkę i chyba raz do niej zajrzałam (żeby właśnie przeczytać co pisze nt ciąży).

monisia2506 - książkę można kupić chociażby tu, a taka bardzo fajna stronka gdzie można poczytać o diecie jest tu

Ostatnia edycja:
reklama
monisia wejdź sobie na allegro i znajdziesz moja mama ma tą "Dlaczego nie potrafię (albo nie mogę?) schudnąć". są jeszcze też inne tytuły o tej diecie. ale ta o której piszę jest fajnie opisana. można też znaleźć w internecie wytyczne i nawet przepisy. więc do dzieła- szukajcie a będzie wam znalezione

a co do libido, hmmmm.... ja też ostatnio nie narzekam tabletek to ja już od 2 lat nie biorę, ale nigdy nie miałam takiego apetytu jak przez ostatnie 3 miesiące. żeby mi clo tak podziałało, które jeszcze w czerwcu brałam?... ciekawe...

ale nie narzekam, a małżon to już wogóle

kath no to wysyłam adres na priv

słuchajcie, u mnie w rodzinie jest mega gruby wuj i on schudł na Dukanie 21 kg. Nigdy nie mógł zrzucić nawet grama.

W pracy trzymamy się we cztery. Taki babski klan i jedna się odchudza właśnie Dukanem i są efekty. Jest konsekwentna i nie podjada, ale jak sama mówi nie musi bo jej nie ciągnie.
Ja i moje koleżanki się nie odchudzamy, ale ją wspieramy i mówimy jej, że jesteśmy na etapie czwartym :utrwalanie wagi:-D:happy: i nie możemy dopuścić do schudnięcia:laugh2:
Ona jest albo na drugim albo na trzecim.

Dziewczynki dobrze ze mnie w tym temacie rozumiecie z ta ochota na sex i libido bo myslalam ze ja jakas zboczona jestem :P

Marylka to my obie takie dzikie jestesmy i Hope tez :)))

Mariolka i Jaewa my się zastanawiamy a panowie korzystają ;-) :-) Mój też mi zabronił brać plastry więcej, chachacha.

Bunia dobrze ze masz apetyt na przytulance!!!! Znaczy wszystko ok! :)
Hope a moj sie smial ostatnio i zartowal ze jak wyjezdza wibrator mi bedzie musial kupic hahaha :) A ja mu na to ze na sztuczne nie lece :) (mam nadzieje ze Was nie gorsze takimi zartami?) ale chyba nic w tym zlego....To do smiechu tylko :P

zapmarta moja mama ma właśnie koleżankę, która na dukanie schudła ponad 30kg!!!! i to mnie przekonało. bo ja ją widziałam przed (była większa ode mnie-> wierzcie mi, można być jeszcze większym ;-) ) a jak ją zobaczyłam potem, to normalnie sama bym się za nią obróciła i z chęcią zagwizdała-> taka laska się z niej zrobiła. i cała rodzina się cieszy, bo teraz ona się pięknie ubiera, ma lepsze samopoczucie i wybiera się z nimi na wycieczki rowerowe (wcześniej nie miała kondycji, a pozatym nie chciała straszyć tyłkiem tych, co jechali by za nią ;-) ). ja to bym chciała z 50kg zrzucić :-p

Witam Was moje cukiereczki :-):tak:
neti napisz jak tam po przymiarce? :-)
ewelinka kochana żal się nam do woli:-):-):-)
majqa trzymam &&&& za dwie grubeeee krechy :tak:
mama ciesze się bardzo że humorek dziś lepszy :tak: proszę bardzo ~~~~~~~~~łap:tak:
monisia słońce nie trać nadziei jeszcze będziesz szczęśliwą mamusią :-) bardzo proszę ~~~~~~~~:tak:
ewcia jesteś wyjątkowa tak jak już dziewczynki pisały:-):tak:
lilou GRATULUJĘ dwie krechy są :tak:
musia hehe widzę masz podwórkowy budzik :-)
bunia trzymam mocno &&&&&&&&&& abyś dostała tą prace bo naprawde jest fajna i tak jak wcześniej pisałaś jest to coś dla Ciebie, więc tym bardziej kciuki zaciśnięte:-)

Witam wszystkie moje zwariowane słoneczka:tak::tak::tak: i przesyłam mnóstwo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:-):-):-)

Wiecie że ja od jakiś trzech nocy nie mogę spać normalnie, albo nie mogę zasnąć tak do 2- 3 albo się budzę i nie mogę spać :-( dzisiaj koło 2 napiłam się wody i już mi tak dziwnie było i tak źle i tak nie dobrze to brzuch boli...ale jakoś usnęłam wstałam było po 8 posiedziałam zjadłam śniadanko i koło 9 usnełam i wstałam dopiero po 11:szok:

BUNIA- szalona-jak 50kg zrzucisz to Cie nie bedzie widac:-D:-D:-D
ja chcialabym tak z 8 kg w dol:tak: no dobra...9 zeby bylo 59kg a co;-):-):-)

JAEWA- jak jest ochota to trzeba dzialac:tak:

ja umylam ,wysuszylam wlosy i zmykam do sklepu po zakupy:tak:

JULITKA- dziekuje!!humor dobry.~~~~~~~~~~ nalapane:tak:zrob sobie suwaczek ciążowy:tak:;-):-):-)

pisalam drugiego smska do Marcepanka,ale nadal cisza....zaczynam sie martwic:-(

Ostatnia edycja:
Bunia dobrze ze masz apetyt na przytulance!!!! Znaczy wszystko ok! :)
Hope a moj sie smial ostatnio i zartowal ze jak wyjezdza wibrator mi bedzie musial kupic hahaha :) A ja mu na to ze na sztuczne nie lece :) (mam nadzieje ze Was nie gorsze takimi zartami?) ale chyba nic w tym zlego....To do smiechu tylko :P

Chachachacha gumowy przyjaciel powiadasz? A co ma gorszyć, przecież tu wszyscy dorośli są ;-) Nie no muszę dzisiaj mojemu powiedzieć, że nie jestem jedyna ;-) A już mu wczoraj powiedziałam, żeby korzystał bo nie wiadomo kiedy mi przejdzie ;-)

Czytam o waszych dietach i cieszę się okrutnie, że nigdy nie musiałam na żadnej być. Do tego trzeba mieć silną wolę i umieć sobie odmawiać. Ja nie umiem. Kocham słodkie. Ale podziwiam osoby które to potrafią :-)

reklama
Mama udanych zakupow zycze :)

Hope ja nigdy nie bylam na zadnej diecie a wrecz mialam takie okresy ze chcialam przytyc :) Teraz mi brzuchol wywalilo a reszta szczuplutka...No ale ja tak mam, to rodzinne :)
A przejdzie Ci chyba dopiero jak zafasolkujesz :)
Ja zauwazylam ze przed @ nie mam ochoty ale jakies 3 dni po juz sie zaczyna we mnie budzic tygrysica :P :)))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry