reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
oj, oj-> jak go postraszyłam "peniskiem" to spróbowałby nie stanąć na wysokości zadania

hope wybrałaś już zdjęcie beboku? bo ja czekam nadal, żeby ci to przekonwertować, policzyć i zczaić ile by cię taki obraz kosztował ten co teraz wyszywam to już powoli kończę, to mogłabym się zabrać za ten dla ciebie. chyba, że zacznę wyszywać znajomym, bo chcę im na ślub zrobić, ale oni to prędzej jak w przyszłym roku, albo nawet za 2 lata się nie hajtną, to mam czas

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
cześć dziewuszki moje:tak::-).nie nadrobię wszystkiego...

my bylismy po prezent dla teścia,dziś ma urodziny i jedziemy po 15:baffled::baffled:.jak mus to mus:eek:
mama miłych zakupków:tak:.no i silnej woli podczas diety życzę:tak::-)
bunia &&&&&&&&&&&&&&& za pracę:tak:.jak tam ręka?
ewcia to teraz juz możesz znów tam chodzić,pani Ci będzie najświeższe mięsko dawała:-D
jaewa,hope faktycznie libido po odstawieniu hormonów skacze,że ho ho:-D
marylka jak tam utarg??
julitka,zapmarta łapię fluidki............
sol fajnie,że dzidzia zaczyna smyrać:-)
V_jolka współczuję...
co z marcepankiem???????????

jestem i ja zpo zakupach
BUNIA- mije &&&&&&&&& jeszcze bardziej zacisniete za prace!!
EWCIA- no to babka Cie zapamietala w sklepie:tak:;-)czyli masz swieże miesko na obiadek:-D:-Dja zaraz wstawiam palki z kurczaka w czosnku i ziolach z piekarnika:tak:

JULITKA-liczy sie od 1 dnia ostatniej @:tak:

wieści od Marceanka
wciąż brzuch boli ,ale jest troche lepiej.Tom wziąl wolne do konca m-ca i bedzie w domu.w poniedzialek ma wizyte u ginek.ma nadzieje ,ze do tego czasu bedzie juz dobrze.pozdrawia nas wszystkie:tak:

biore sie za obiadek

Hope- będzie pieczona karkóweczka:tak:

Bibinka- na to wychodzi, że będzie dawać najświeższe:-D:-D
ale mam już swój "sklepik" gdzie kupuję mięsko itp.
więc czasami tylko do niej zajdę jak nie będzie mi się chciało iść dalej:-p

A co z Marcepankiem? Wczoraj mnie nie było i nie wiem:zawstydzona/y:

Zastanawiam sie nad ta dietą, ale czy nie zaszkodzi Fasolce gdyby była jednak??????
MARCEPANUŚ - TO SWIETNIE ZE MĄZ WZIAŁ URLOP, WYPOCZYWAJ KOCHANA!!!!!

ewcia ,Marcepanek miała silne bóle brzucha i dostała zastrzyki na podtrzymanie.ma leżeć i nic nie robić.
mama tto dobrze,że Tom Marcepanka bierze wolne!pozdrów ją!
monisia może ginka zapytaj...

W sumie to przecież jeszce kilka dni więc się wstrzymam!!!!!!!!
Poza tym piersi zaczynaja mnie kłuć z góry.....
Narazie spadam - musze chociiaz Z uzu juz spakowac nad morze, bo pózniej sie nie wyrobie!!!!!

Ostatnia edycja:
BIBINKA- cześc siora;-)jak tam po mc donaldzie:sorry:mialam jechac,ale tak jak Ci pisalam ,ze moglabym sie nie opanowac i wole nie ryzykowac;-)

MONISIA- poczytaj na necie o tej diecie i moze bedzie si albo poczekaj do terminu @ i jesli sie nie udalo to wtedy zaczniesz a jak sie udalo to zaczniesz po porodzie:tak:;-):-D:-D

EWCIA- o ktorej bedzie u Ciebie Dorota??

monisia no własnie,wytrzymaj:-D.a piersi zawsze Cię kłują przed @,czy może to przez coś innego:-)???
mama dobrze,a Ala znów woła jeść:szok::-D.dam jej jabłko:tak:.M poszedł na trening,a jak wróci jedziemy do teścia:baffled::baffled:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry