reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Bunia już ślę linki do fotek, tylko nie wiem czy dobre będą... Proszę na mnie nie krzyczeć...
Ewcia to ja na tą karkóweczkę bym się wprosiła chętnie... Jak ja lubię gdy ktoś dla mnie gotuje mmm... jem aż mi się uszy trzęsą :-)

reklama
Zastanawiam sie nad ta dietą, ale czy nie zaszkodzi Fasolce gdyby była jednak??????
Jeśli chcesz dietę Dukana, a nie jesteś pewna (choć masz nadzieję) ciąży, to możesz ewentualnie ten 3 etap. W nim głównie chodzi o to żeby nie jeść węglowodanów - czyli ziemniaków, makaronów, ryżu, pieczywa białego itp.
Możesz stosować teraz dietę którą będziesz stosować w czasie ciąży, żeby maluszkowi dostarczać dużo witamin i niezbędnych produktów, a żeby za dużo nie przytyć, to myślę, że zanim pojawią się te dwie upragnione II - to na takim jedzeniu nie przytyjesz, a może uda się schudnąć, a przy okazji przygotujesz swój organizm pod dzidziusia :)

cześć dziewuszki moje:tak::-).nie nadrobię wszystkiego...

my bylismy po prezent dla teścia,dziś ma urodziny i jedziemy po 15:baffled::baffled:.jak mus to mus:eek:
mama miłych zakupków:tak:.no i silnej woli podczas diety życzę:tak::-)
bunia &&&&&&&&&&&&&&& za pracę:tak:.jak tam ręka?
ewcia to teraz juz możesz znów tam chodzić,pani Ci będzie najświeższe mięsko dawała:-D
jaewa,hope faktycznie libido po odstawieniu hormonów skacze,że ho ho:-D
marylka jak tam utarg??
julitka,zapmarta łapię fluidki............
sol fajnie,że dzidzia zaczyna smyrać:-)
V_jolka współczuję...
co z marcepankiem???????????
hej wczoraj nawet fajnie było ale dziś porażka :(

bunia bardzo dziękuje za link;-) Jak nie masz nic przeciwko zainstaluje sobie. Właśnie ja też mam opere, ale explolera też mam zainstalowanego więc spoko:tak:

zapmarta cos się stało tutaj?

bibinka niech wcina, jabłka to same witaminki:tak:

reklama
EWCIA- Dorota Ci opowie:sorry:byla wieczorem...
KATH- musze poczytac o tej diecie-a napisz co wolno w tym pierwszym tygodniu;-)

MUSIA- szybka ta herbatka...
BIBINKA- niech je na zdrowie:))dobrze ,ze jablka a nie chipsy;)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry