reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
KATH- musze poczytac o tej diecie-a napisz co wolno w tym pierwszym tygodniu;-)
Ten pierwszy etap - to nie koniecznie tydzień - ja robiłam 5 dni, bo dużo do chudnięcia miałam, ale jeśli ktoś ma poniżej 10g to spokojnie starczą 3 dni... I je się same białka - jajka, chude mięso, mleko, jogurty (wszystko poniżej chyba 4%), otręby, owoce morza, ryby, no i różne przyprawy, kawa, herbata ale słodzone jedynie słodzikiem a najlepiej wcale :)

W drugim etapie - naprzemiennie w stosunku 1/1, 3/3, 5/5, 7/7 (osobiście polecam 3/3 albo 5/5) - np 5 dni je się same produkty białkowe - następne 5 dni produkty białkowe + warzywa. Oczywiście będąc po pierwszym etapie samym białkowym - drugi etap zaczynamy od tych 5 dni z warzywami. I tak na okrągło aż do uzyskania swojej wymarzonej wagi.

mama przepraszam, że się wtrące do waszej rozmowy, ale znalazłam stronę z przepisami w tej diecie: PRZEPISY w diecie DUKANA - Grupy Wsparcia Dieta.pl:sorry:
Znam tą stronkę - sporo fajnych przepisów tam jest :)
Nawet nie będąc na diecie, ślinka czasem cieknie jak się to czyta :D

kath ja nie wiem czy się nie zdecyduje za tą dietę, bo każdy mówi że skuteczna a mi pare kg zostało po ciąży:sorry:

jestem i ja zpo zakupach
BUNIA- mije &&&&&&&&& jeszcze bardziej zacisniete za prace!!
EWCIA- no to babka Cie zapamietala w sklepie:tak:;-)czyli masz swieże miesko na obiadek:-D:-Dja zaraz wstawiam palki z kurczaka w czosnku i ziolach z piekarnika:tak:

JULITKA-liczy sie od 1 dnia ostatniej @:tak:

wieści od Marceanka
wciąż brzuch boli ,ale jest troche lepiej.Tom wziąl wolne do konca m-ca i bedzie w domu.w poniedzialek ma wizyte u ginek.ma nadzieje ,ze do tego czasu bedzie juz dobrze.pozdrawia nas wszystkie:tak:

biore sie za obiadek
Dziękuje kochana za odpowiedź:-):-) czyli w sobotę 6 tydzień :tak::-D:tak:

zapmarta no ja tez nie wiem o co chodzi;/.może:ninja2:?a mogę prosić o fluidki:zawstydzona/y:...?nikt o mnie nie pamięta buuuuuuuuu...
marylka oby było lepiej &&&&&&&&&&&&&!!!!
musia ale ona po zestwie z Mc donalda jest,he he;))).także teraz czas na owocki;).pewnie nieźle ją potem popędzi;)
pamietamy, pamiętamy :tak::tak: świeża dostawa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:tak:

u mnie już skrzydełka się robią :)

Witam ponownie wszystkie kobietki! :-)
Dużo się tu dzieje, produkcja idzie pełną parą jak widze. To już chyba taki standardzik na BB ;-) No to zabieram się za nadrabianie.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry