M
musia05
Gość
mama nie ma za co;-) mnie też ciekawi ta dieta.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ten pierwszy etap - to nie koniecznie tydzień - ja robiłam 5 dni, bo dużo do chudnięcia miałam, ale jeśli ktoś ma poniżej 10g to spokojnie starczą 3 dni... I je się same białka - jajka, chude mięso, mleko, jogurty (wszystko poniżej chyba 4%), otręby, owoce morza, ryby, no i różne przyprawy, kawa, herbata ale słodzone jedynie słodzikiem a najlepiej wcaleKATH- musze poczytac o tej diecie-a napisz co wolno w tym pierwszym tygodniu;-)
Znam tą stronkę - sporo fajnych przepisów tam jestmama przepraszam, że się wtrące do waszej rozmowy, ale znalazłam stronę z przepisami w tej diecie: PRZEPISY w diecie DUKANA - Grupy Wsparcia Dieta.pl![]()

Dziękuje kochana za odpowiedź:-):-) czyli w sobotę 6 tydzieńjestem i ja zpo zakupach
BUNIA- mije &&&&&&&&& jeszcze bardziej zacisniete za prace!!
EWCIA- no to babka Cie zapamietala w sklepie;-)czyli masz swieże miesko na obiadek
ja zaraz wstawiam palki z kurczaka w czosnku i ziolach z piekarnika
JULITKA-liczy sie od 1 dnia ostatniej @
wieści od Marceanka
wciąż brzuch boli ,ale jest troche lepiej.Tom wziąl wolne do konca m-ca i bedzie w domu.w poniedzialek ma wizyte u ginek.ma nadzieje ,ze do tego czasu bedzie juz dobrze.pozdrawia nas wszystkie
biore sie za obiadek

pamietamy, pamiętamyzapmarta no ja tez nie wiem o co chodzi;/.może?a mogę prosić o fluidki
...?nikt o mnie nie pamięta buuuuuuuuu...
marylka oby było lepiej &&&&&&&&&&&&&!!!!
musia ale ona po zestwie z Mc donalda jest,he he)).także teraz czas na owocki
.pewnie nieźle ją potem popędzi
![]()

świeża dostawa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
No nic, lecę robić obiadek, będę zaglądała.