reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
bunia no to rzeczywiście musiało być ciekawie :-D:-D

kath a co to jest to 3/3, 1/1? Nie bardzo się orientuje w dietach, to by byłamoja pierwsza.

Nie no dziewczyny, mam strasznego lenia. Muszę iść do sklepu, zrobić obiad, a na dworzu zimno i nieprzyjemnie, że mi się nic nie chce. Najchętniej bym siedziała przed kompem i nic nie robiła.;-)

reklama
lilou dziękuję:tak::-).i GRATKI ODE MNIE,bo rozumiem ,że fasolka jest:tak:
maran dzięki i za Twoje fluidki:-)
bunia:-D:-D:-D,no nie mów,że tak napisała o tym chomiku:szok::szok::szok:'
ewelinka sosu nie będzie,ale grzybek w domu jest;))))))))))))

Alę pogoniło po jabłkach,he he:-D:-D.siedzi na kiblu i woła:mamusiu muszę coś Ci powiedzieć!!!pytam :co??a ona: a tata to ma siusiaka:szok::szok::-D:-D:-D.M teraz w domu nie ma:-)

bibinka:-D:-D ale się uśmiałam:-D:-D

Dobra idę, bo nigdy nie pójdę. ;-) Będę zaglądała od czasu do czasu ;-)

o chomiku nie napisała. ale skoro mam o punkt większe IQ od niego to zajarzyłam o czym pisze między słowami

mówsz, że tata ma siusiaka? dobrze że nie pytała po co

hej kochaniutkie :) ja zagrałam sobie w kulki :):) - ależ mnie wciągneło :) i pogadałam chwilke z naszą mamą :) i jestem wróciłam :):):) hihihi
a zgrzeszyłam wciągnełam sama całe opakowanie delicji z milki z tofi:zawstydzona/y:
a ludzi dziś jest masakrycznie mało więc przerażająco - od rana z małymi przerwami pada deszcz :(

Ewcia śliczne te cuda a ja jeszcze jak weszłam na linka to sie hurtownią zachwyciłam :) tez bym chciała kiedyś taka mieć :) albo choć większy sklep :) - wiem wiem zachłanna jestem - mąż mnie w tym uświadamia ale na razie nie wykorzenia :)

reklama
Marylka- one są pyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyszne więc się nie dziwię:tak:

a z czasem i sklepik też większy będziesz mieć, a potem kto wie- może i też hurtownie :**

od razu Krakowa nie zbudowali- czy jak to tam było...:-D:-D

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry