reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
dobra!! hope masz już przesłane na maila wzorki i mój poemat

ja na szczęście obiad jeszcze z wczoraj mam, to gotować nie muszę. ale muszę iść pozmywać, bo jak narazie to bawiłam się ze zdjęciami-> mam czas muszę jeszcze jedno pranie powiesić- powoli zaczynam wychodzić z tych brudów. jednak po wczasach to się tego nazbiera!!! a jak jeszcze dojdą ciuchy robocze małża i jeszcze kolejne bierzące ubrania, a pogody na suszenie nie ma, to już normalnie kaplica. ale spoko-loko-> cały dom obwieszony jest ciuchami (bo na suszarce za mało miejsca) to wszystko mi wkońcu poschnie a może G złoży dziś ogień w piecu, to i kaloryfery ruszą do akcji.

no nic- uciekam odgrzewać obiadek, bo małżon niedługo wraca. potem przejrzę sobie pliki od kath (wogóle to dziękufffka, dotarły ) i wrzucę je na driva, żeby małżon w pracy druknął. fajnie mam, bo może mi tam drukować, tylko musimy dać papier. a nam to pasi, bo my papier mamy, ale nie ma tuszu. mało kiedy drukujemy to się nam nie opłaca kupować, bo by jeszcze zasechł.

no to buziaki. jak monż wróci to pewnie dorwie kompa, a ja będę kończyć moje wyszywanie (w każdym bądź razie dążyć do skończenia )

witajcie :) czy można się przyłączyć??
od czerwca zaczeliśmy starania o rodzeństwo dla naszej córki. to już III cykl sie zaczął i nadal łatwo nie ma :(
na pierwszą ciąże (po poronieniu) czekaliśmy 2 lata ale bez wspomagaczy dopiero w styczniu 2009r. ginek dał clo i dupka i udało się w III cyklu.
myslałam że po porodzie wszystko sie ureguluje ale nic z tego nadal owulki brak więc znowu łykam clo.

witajcie :) czy można się przyłączyć??
od czerwca zaczeliśmy starania o rodzeństwo dla naszej córki. to już III cykl sie zaczął i nadal łatwo nie ma :(
na pierwszą ciąże (po poronieniu) czekaliśmy 2 lata ale bez wspomagaczy dopiero w styczniu 2009r. ginek dał clo i dupka i udało się w III cyklu.
myslałam że po porodzie wszystko sie ureguluje ale nic z tego nadal owulki brak więc znowu łykam clo.
Pewnie że można witamy :tak:

SAWI, witamy serdecznie! Oczywiście, że możesz dołączyć, bez pytania! Rozgość się i pisz o wszystkim jeśli masz na to ochotę. Ja ze swojej strony będę szczerze Ci kibicowała, żeby przeurocza Emilka doczekała się rodzeństwa! Będzie dobrze! :*

Julitka, no i jak się czujesz???? ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry