reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MAMA, nic mądrego nie napisałam, ale zniesmaczona byłam, jak nigdy...
Kochana, najważniejsza psychika, jak wsio sobie poukładasz to reszta jakoś się ułoży, zobaczysz...ja wierzę, że będzie gituś-majonuś - jak to moja chrześnica mówi.. :-D

No dobrze, już idę... :-D

Ostatnia edycja:
reklama
cześć palemko :)

objadłam się, ratunku !!!!!!!!!!!!! dlaczego ja nie znam umiaru ?????????????

ewcia, uściskaj wisieńkę ode mnie, bo ja nie mogę uuuuuuuuuuuuu

MAJQA- witam Cie i widze,ze suwaczki zrobionea ile Ci zostalo do testowania??? &&&&&&&&&&& zacisniete za II krechy!!
mama05 - dzięki a do testowania pozostało 8 dni (nadal się staramy gdyby moja owulacja chciała nam plany pokrzyżować :)

mama -Słychać, tak, że dostałam @ Ale standardowo głowa do góry i udaje, że nic sie nie stało ... w tym miesiącu mam zamiar boboseksować się bez opamiętania ! Może wreszcie coś z tego wyniknie, bo ja juz staje się desperatką po mału ...

mama - o niebo spokojniejsza a po spacerku sobie nawet pokopał troszkę ale tak delikatnie :-D A potem skopał AngelSound-a jak go chciałam podsłuchać :-D Tyle ze po spacerku musiałam dwie godziny leżeć bo mnie takie skurcze złapały że wymiotować mi się chciało :-( Już lepiej ale chyba poproszę Piotrka o założenie passera - chyba tak to się zowie bo znowu mi szyjka znikła :-( A mam pytanie bo może miałaś do czynienia z truskawkami - jak często je trzeba podlewać i jak dodatkowo pielęgnować żeby ładnie rosły i rodziły owocki?

jaewa - moja siorka jest 79 rocznik i też miała problemy ale wiem że i wcześniejsze roczniki mają problemy bo dzieciaki jednak miały styczność z tą chmurą radioaktywną :-( a kto jak nie dzieci i młodzież jest najbardziej podatna na czynniki środowiskowe :dry: Ja miałam 2 miesiące jak pierdyknęło :-p

ewcia - za co? za prawdę? Kochana za prawdę się nie dziękuje :-D A powiem Ci jeszcze jedną rzecz - najbardziej wartościowe kobiety to te które pomimo własnych przeżyć potrafią i chcą pomóc innym, potrafią przezwyciężyć własne lęki, nie wstydzą się mówić o uczuciach i idą ciągle do przodu :tak: I wg mnie ty jesteś taką osobą :tak: Więc proszę się ładnie i grzecznie zebrać i pomyśleć że wszystko się uda :tak:
A kopniaka za takie oskarżenia nie chcesz? :-D Pousuwałabym tylko na spokojnie :-D jak to miało miejsce :-D Nie ma sensu zaśmiecać wątku takimi głupotami :-p Ja wczoraj byłam bardzo spokojnym człowiekiem :-D Tak jak i dzisiaj - nic mi nastroju nie zepsuje :-D

kath - też mamy na uczelni takiego informatyka "wszystko jest dobrze" a w systemie burdel jak ta lala :-D No przecież do błędu się nie przyzna :-D

bunia - ja miałam 2 miechy jak rypnęło i też mam niewesoło :-D A z tego co wiem to odpowiedzialni za to już nie żyją :-D No cóż - trzeba się z tym pogodzić i jakoś żyć dalej :tak:

bibinka - a jak tam Alunia? Boskie z tym siusiakiem :-D Moją na nocniku łapią czułości bo jak ją wysadzam to mówi że mnie kocha i się tuli :-D Też sobie momenty znajduje :-D

A to od maluszka dla cioć starających się:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

A ja spadam gotować ziemniaczki do gulaszu bo mi się dusi a M ładnie miesza od czasu do czasu :-D:-D

mama -Słychać, tak, że dostałam @ Ale standardowo głowa do góry i udaje, że nic sie nie stało ... w tym miesiącu mam zamiar boboseksować się bez opamiętania ! Może wreszcie coś z tego wyniknie, bo ja juz staje się desperatką po mału ...
ha ha z kąd ja to znam :)

zapmarta nic mi nie mów o objadaniu własnie wcinam gorącą chwile spagetti bolonese - moje awaryjne jedzonko :) tak sie dziś tu nasłuchałam o spagetti że nie dałam rady sie oprzeć a na dodatek babcia dzis robi pierogi z jerzynami :) mmmm boże dobrze że mam większe niestandardow drzwi do sklepu to może sie tu zmieszcze bo jak tak dalej pójdzie to do domu niekoniecznie sie zmieszcze :(

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry