mama - o niebo spokojniejsza a po spacerku sobie nawet pokopał troszkę ale tak delikatnie

A potem skopał AngelSound-a jak go chciałam podsłuchać

Tyle ze po spacerku musiałam dwie godziny leżeć bo mnie takie skurcze złapały że wymiotować mi się chciało :-( Już lepiej ale chyba poproszę Piotrka o założenie passera - chyba tak to się zowie bo znowu mi szyjka znikła :-( A mam pytanie bo może miałaś do czynienia z truskawkami - jak często je trzeba podlewać i jak dodatkowo pielęgnować żeby ładnie rosły i rodziły owocki?
jaewa - moja siorka jest 79 rocznik i też miała problemy ale wiem że i wcześniejsze roczniki mają problemy bo dzieciaki jednak miały styczność z tą chmurą radioaktywną :-( a kto jak nie dzieci i młodzież jest najbardziej podatna na czynniki środowiskowe

Ja miałam 2 miesiące jak pierdyknęło
ewcia - za co? za prawdę? Kochana za prawdę się nie dziękuje

A powiem Ci jeszcze jedną rzecz - najbardziej wartościowe kobiety to te które pomimo własnych przeżyć potrafią i chcą pomóc innym, potrafią przezwyciężyć własne lęki, nie wstydzą się mówić o uczuciach i idą ciągle do przodu

I wg mnie ty jesteś taką osobą

Więc proszę się ładnie i grzecznie zebrać i pomyśleć że wszystko się uda
A kopniaka za takie oskarżenia nie chcesz?

Pousuwałabym tylko na spokojnie

jak to miało miejsce

Nie ma sensu zaśmiecać wątku takimi głupotami

Ja wczoraj byłam bardzo spokojnym człowiekiem

Tak jak i dzisiaj - nic mi nastroju nie zepsuje
kath - też mamy na uczelni takiego informatyka "wszystko jest dobrze" a w systemie burdel jak ta lala

No przecież do błędu się nie przyzna
bunia - ja miałam 2 miechy jak rypnęło i też mam niewesoło

A z tego co wiem to odpowiedzialni za to już nie żyją

No cóż - trzeba się z tym pogodzić i jakoś żyć dalej
bibinka - a jak tam Alunia? Boskie z tym siusiakiem

Moją na nocniku łapią czułości bo jak ją wysadzam to mówi że mnie kocha i się tuli

Też sobie momenty znajduje
A to od maluszka dla cioć starających się:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
A ja spadam gotować ziemniaczki do gulaszu bo mi się dusi a M ładnie miesza od czasu do czasu