reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Julitka My mieliśmy bardzo duży dylemat, bo podobały nam się 2 męskie imiona najbardziej, czyli Patryk i Kacper, i dopiero pod koniec 7 msc. się zdecydowaliśmy:-D

Mój synek zasnął, więc na chwilkę mogę wejść.

Sawi Mój Patryk ma 10 msc. i dopiero próbuje staje na nóżki, ale o chodzeniu nie ma jeszcze mowy. Oczywiście cały czas się uczymy:tak: Ale twoja córcia itak szybsza;-)

maryla to spaghetti to chyba cuda czyni, bo ja wymyśliłam (jedząc dzisiaj spaghetti właśnie) że muszę się wybrać po nowe ciuszki dla Patryczka, bo ze starych zimowych powyrastał.:-D
no coś w tym jest :)

Julitka My dla dziewczynki myśleliśmy nad Oliwią, Amelką, Mają, Sandrą, wogóle mase ich było, dlatego dobrze, że chłopiec, mniej do wyboru mieliśmy:-D:-D

Dobra, dziewczynki, to ja lecę...
Nadrobię was w domku...
ale powiem wam, że utarg dziś do d..py
pogoda jednak robi swoje....
Ale nic to...
nawiązałam dziś kontakt z nowymi hurtownikami - zobaczymy co z tego wyjdzie :-p
Przydałby się ktoś z franczyzą albo chociaż z patronatem - zawsze to chyba łatwiej, nie?????
A najlepiej to sponsor :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

A, Ewelinko, chusteczki mam, ale to i tak nie wiele daje...
niestety...
Mamuś, czy mogłabyś podać mi na PW adres Ani, żebym mogła jej wysłać paczuszkę...?

reklama
Dobra, dziewczynki, to ja lecę...
Nadrobię was w domku...
ale powiem wam, że utarg dziś do d..py
pogoda jednak robi swoje....
Ale nic to...
nawiązałam dziś kontakt z nowymi hurtownikami - zobaczymy co z tego wyjdzie :-p
Przydałby się ktoś z franczyzą albo chociaż z patronatem - zawsze to chyba łatwiej, nie?????
A najlepiej to sponsor :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

A, Ewelinko, chusteczki mam, ale to i tak nie wiele daje...
niestety...
Mamuś, czy mogłabyś podać mi na PW adres Ani, żebym mogła jej wysłać paczuszkę...?
jolka a ty masz sklep ?? a jaki?? u mnie też dziś utarg do dupy :(:(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry