reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hmmm.... jestem

tak czytam o imionach. u nas już ze 4 lata temu wymyślona została Alicja-> i tak zostanie. chłopiec miał być Filip, ale ostatnio koleżanki urodziły i wszystko to Filipy, więc jak już będzie to Patryk albo Rafał.

może za jakiś czas będę się gładzić po brzuszku i mówić do niego po imieniu...

v_jolka o jaką Anię chodzi? bo ja mam adresy kilku dziewczyn, to może mogę pomóc?

reklama
Mój synek zasnął, więc na chwilkę mogę wejść.

Sawi Mój Patryk ma 10 msc. i dopiero próbuje staje na nóżki, ale o chodzeniu nie ma jeszcze mowy. Oczywiście cały czas się uczymy:tak: Ale twoja córcia itak szybsza;-)
zaczęła raczkować w 7 miesiącu i zaraz po 2 tyg.już wstawała na nogi.no wiesz ona jeszcze nie chodzi dobrze ale przy meblach doskonale jej to idzie i czasami jeszcze zdarzy się upadek.

Julitka My mieliśmy bardzo duży dylemat, bo podobały nam się 2 męskie imiona najbardziej, czyli Patryk i Kacper, i dopiero pod koniec 7 msc. się zdecydowaliśmy:-D
to ja miałabym problem z meskim imieniem bo kompletnie nie mam swojego typu ale prędzej bym się kusiła na imiona staropolskie typu Staś,Kazio,Henio itp...ale naprawdę byłby problem

narazie idę ...muszę córeczkę uspać bo to jej pora więc marudzi i dobiera się do kompa

V-JOLKA -zaraz Ci wysli adres do Ani:tak:
mam nadzeje ,ze jakis sponsor Ci sie trafi;-)

MARYLKA- dobre z tymi dziecmi:-D:-Dto zycze corki lub 2 synków:tak::-):-)albo i tego i tego:tak::-D

NAGAPALMA- przylaza @:crazy:trzymaj sie -nowy cykl czas zaczac-&&&&&&&&& zaciskam!!!

Sawi no to albo ona szybko zaczęła, albo mój późno.;-) A co do starych imion to mojemu Adrianowi strasznie się kiedyś Wiesio podobał i chciał mieć Wiesia. Ale to było zanim jeszcze nawet planować ciąże zaczęliśmy i jak się dowiedział że jestem w ciąży i trzeba było na poważnie imienia szukać to mu się odwidziało.:-D

mama hej:happy: i co znalazłaś jakieś przepisy dla siebie?

Cześć i czołem wszystkim Szanownym Paniom:) Oczywiście nie jestem w temacie bo nie mam kiedy nadrobić, więc jeśli mówiłyście o czymś bardzo ważnym to proszę o powtórkę:)

kyra hej:happy: Ostatnio o diecie i imionach dla dzieci;-);-)

maran imiona piękne:tak::tak: Będziemy miały 2 maje na forum więcej:-):-)

V-JOLKA -zaraz Ci wysli adres do Ani:tak:
mam nadzeje ,ze jakis sponsor Ci sie trafi;-)

MARYLKA- dobre z tymi dziecmi:-D:-Dto zycze corki lub 2 synków:tak::-):-)albo i tego i tego:tak::-D

NAGAPALMA- przylaza @:crazy:trzymaj sie -nowy cykl czas zaczac-&&&&&&&&& zaciskam!!!

mama a propo imion patrze 9 sierpnia w kalendarzi co widze imieniny Ryszarda :) i sobie myśle o cho mamy Rysiu będzie miał imieniny w sierpniu :)

reklama
KYRA- cześć -a takie nasze babskie rozmowy o dietach i teraz o imionach widze:tak:
BUNIA- chodzi o Anie ktorej pomagamy-jak chcesz podam Ci namiary gdzie szukac wątku:tak:
MUSIA- pewnie,ze znalazlam przepisy-caly czas je przeglądam:tak:juz kilkanacie spisalam;-):-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry