reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Sawi no to albo ona szybko zaczęła, albo mój późno.;-)
raczej moja wyjatkowo wcześnie :) i wogóle nie ma co się sugerować innymi dziećmi,każde ma swój temperament i zacznie wtedy jak im się zachce.....
no ja już moją uspałam...
a mozecie mi napisać czy prowadzicie wykresy cyklu?? jesli tak do gdzie można poglądac wasze wykresy bo ja chętnie podpatrze no i swój też bym dodała

mama no to fajnie :tak:;-) Ja też muszę sobie na tą stronke zaglądnąć, bo planuję przejść na tą diete. Musze stracić 6 kg z poprzedniej ciązy. :baffled:

Sawi no to mnie uspokoiłaś, bo zaczelam sie martwić, że cos z Patryczkiem nie tak. A co do tych wykresów to ja chętnie też bym zaczęła prowadzić, ale nie wiem jak za bardzo:zawstydzona/y::sorry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mama a propo imion patrze 9 sierpnia w kalendarzi co widze imieniny Ryszarda :) i sobie myśle o cho mamy Rysiu będzie miał imieniny w sierpniu :)
MARYLKA- :-D:-D:-D:-D:-D:-Dno tak Rysiu;-)

my co do imion to dla corki Pola lub Marysia a dla chlopca Filip, Lukasz lub Marcel:tak:

BUNIA- nie ,to juz inna dziewczyna -jest w 23 tyg .ciazy a Jej narzeczony zginal w wypadku w pracy 30 lipca i nie ma nic dla synka ktory rodzi sie w grudniu i organizujemy Jej pomoc:tak:

ja uciekam-> szanowny małżon powstał z drzemki, więc domaga się kompa.

no to buziole babole miłego popołudnia!!!!!!!

bunia papa.;-);-) A, nie zainstalowałam w koncu tych buziek, bo tak się przyzwyczaiłam do opery, że trudno mi z niej zrezygnować. :sorry: Poszukam innych które działają na operze.;-):-)

Sol- normalnie zaraz w piórka obrosnę:-D:-D:-D
a kopniaka?:-D
gdybym wyraziła swoją opinię wczoraj, to pewnie bym dostała:-D:-D

Dorotka właśnie pojechała- szkoda, że tak szybko, ale ta przeprowadzka... zanim dojedzie do Wrocka to będzie gdzieś 18:30 jak nie później przez te korki...
A spotkanko było jak najbardziej miłe:tak::tak:

maryla dzisiaj wogóle dziwny dzień. Mały mi pół dnia śpi, jakis taki marudny, ja wstałam cała obolała (nie wiem dlaczego) a pogoda koszmarna.:baffled: No to sobie ponarzekałam;-):-D:-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry