reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mama Marysia bardzo ładne:tak:

ewcia, kath mi sie tam podoba imię Łukasz;-), moja pierwsza miłość miała tak na imię.:-):tak:

Sawi no to mnie uspokoiłaś, bo zaczelam sie martwić, że cos z Patryczkiem nie tak. A co do tych wykresów to ja chętnie też bym zaczęła prowadzić, ale nie wiem jak za bardzo:zawstydzona/y::sorry:
ja prowadzą wykres na 28dni i jak chcesz to chętnie pomogę w założeniu,tylko że na 28 dni to trzeba płacić ale są inne programy darmowe tylko że po angielsku.

ewcia - raz na jakiś czas można obrosnąć w piórka :-D

A ja najedzona jak bączek :-D Gulasz wyszedł super bo mięsko delikatniutkie z polędwiczek , do tego mały ziemniaczek i sałatka :-D Żyć nie umierać ... i pomyśleć że z Karolą nie mogłam wejść do kuchni bo mnie na wszelkie intensywne zapachy cofało :-p Pomijając fakt że mieszkałam z dwójką palaczy którzy właśnie kopcili w kuchni :dry: Dobrze że teraz mąż przestał palić w łazience a wychodzi przed blok :-D Może wreszcie rzuci bo póki co nieznacznie ograniczył :-)

sawi a masz jakiś który byś poleciła? Nawet po angielsku:tak:

ewcia aa, no to jeszcze dzieciaczki;-):tak:

sol no to miałaś uczte :-);-)

Idę, bo mój mały się obudził i trzeba się nim zająć. Będę potem, papa :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Sol- :-D:-D ja jeszcze bez obiadu:eek: bo K. jeszcze nie wrócił...

Musia- dzieciaczki:baffled::baffled: proszę Cię, to są rozwydrzone.....
dobra ugryzę się w język:sorry:
szczeniak w wieku 4 lat podpalił komórkę, a drugi w pierwszej klasie w nauczyciela krzesełkiem chciał rzucić:szok::szok::szok:
nie nawidzę tego imienia:no:

Kyra- ja Ci nie podam, bo też nigdy nie robiłam:-D:-D

reklama
czy ja wiem
to kwestia wychowania a nie imienia - takie moje zdanie
coś moja młodsza pociecha ma kiepski chumor po prostu mały diabełek dzisiaj :(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć