reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
MAGGY- cuuudowny brzusio choc faktycznie spory,ale przepiekny!!!!!!:tak:ja tez taki chce!!!

KALA- hejka,jak minal dzien

przekazalam BIBINCE Wasze wsparcie:tak:Ona dziekuje;-)

SOL- qrcze nie wiem co z tymi truskawkami bo nie mam...moze Ewelinka rano cos napisze...wiem ze potrzebuja nawozu,wody i slonka-ale to zadna nowość:-D:-D

tak, na pewno jest jedno .. juz 3 razy robilam usg.. no chyba, ze tak jak Sol wczoraj mowila - drugie bawi sie w chowanego :D
dlatego wlasnie tak mi ciezko juz na samym poczatku.. i bole mialam takie wielkie ze 3-4 tyg temu bo to sie wszystko chyba za wszystko rozrastalo...
no ale najwazniejsze, ze male zdrowe, serduszko bije a lekarz stwierdzil, ze jestem w tej grupie kobiet, ktorym od samego poczatku brzuszek rosnie...

mama- bedziesz miec taki sam juz wkrotce :D wiesz, ze trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&& caly czas za Ciebie i musisz pokazac i udowodnic wszystkim, ze leki, czy cos innego nie ma zadnego wplywu :) Ty i tak wkrotce bedziesz miala fasolke pod serduchem :)

maggy - takim hardcorem to ja nie jestem :-D Ty na pewno nie masz bliźniaków? :-D Na litość ja mam taki a o dwa miesiące wcześniej zaszłam :-D

sawi - ja się chyba jeszcze nie witałam :-D Przepraszam ale ledwo dzisiaj na oczy widzę :-p

mama - nawóz kupiłam i już im dałam przy przesadzaniu, podlałam wczoraj a dzisiaj nie bardzo bo słoneczka brak i jeszcze mają mokro a nie chce żeby zgniły :-) To będę Ewelinkę męczyła :-D Ale sobie z tymi truskawkami w domu wymyśliłam :-D

Chyba się wybiorę na spacer pomimo skurczy bo moje dziecko roznosi :dry: Chwilami mam ją ochotę do zoo wysłać :-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
maggy - takim hardcorem to ja nie jestem :-D Ty na pewno nie masz bliźniaków? :-D Na litość ja mam taki a o dwa miesiące wcześniej zaszłam :-D
ahahaha eeee tam :d ahahahaa
no wlasnie wiem, ze mamy takie same :D ahaha mowilam Ci wczoraj, ze na pepku mierzony obwod mam juz 96cm... :D ahahhaa
i coraz mniej rzeczy na mnie pasuje... lacznie z bluzkami, bo wszystkie raczej dopasowane mialam...
mam nadzieje, ze te jeansy ktore czekaja na mnie w PL beda dobre bo jak nie to .... to juz nie wiem co na siebie wloze...

SOL- no mam nadzieje ,ze Ewelinka Ci pomoze cos wiecej:tak:ja zabieralam sie w tym roku za pomidorki koktailowe ,ale jakos nie kupilam-ale w przyszlym kupie:tak:uwielbiam je!!!

MAGGY- ADZIEKUJE cI KCHANA ZA TAKIE CIEPLE SLOWA:sorry:mam nadzieje,ze beda prorocze:tak:

wlasnie wybila godzina kiedy nasza Sorbus wchodzi na wizyte u ginek-trzymac &&&&&&&&&&&&&&&&&& moze dzidzia tak sie ulozy ,ze pokaze co ma miedzy nogami!!!

SZCZESLIWA- co z Toba caly dzień??????:szok::szok::laugh2:
MARY-BETH- zaraz koniec pracy:tak:
SERGEEVNA- podlącz ten inetrnet w koncu bo nam Ciebie brak!!!

wlasnie wybila godzina kiedy nasza Sorbus wchodzi na wizyte u ginek-trzymac &&&&&&&&&&&&&&&&&& moze dzidzia tak sie ulozy ,ze pokaze co ma miedzy nogami!!!
oooo!!! no to trzymamy mocno &&&&&&&&&&&&&&&& :D jeju :D ja tez juz bym chciala wiedziec, chociaz mam przeczucia, ze to synus bedzie :D

mama- tule mocno i nie przestawaj wierzyc :)

Mama- dzieki, dobrze :-) A Tobie? Widze, że nastrój już lepszy :-)

Maggy- brzuszek wygląda rzeczywiście na podwójną ciążę, a jak sie czujesz?

Sol -córeczka zrobiła postęp, może trzeba by ją jakoś nagrodzić? ;-)

reklama
MARY-BETH- zaraz koniec pracy:tak:

Hej wszystkim! :-) Ja już w domku i po obiadku. :tak:
Mamuś - dziś o 16.00 skończyłam. Ufff, ostatni dzień... :eek: A w domu juz prawie wszystko na miejscu! :-):-) W nast. tyg. bedziemy mieli robione foty mieszkania, a potem będzie ogłoszenie. :tak:

Jak Wam leci dzionek, staraczki?

Lilou - gratulacje!!! Widziałam, że staraczki Ci gratulowały pozytywnego teściku i zaraz będę doczytywać. Ale chciałam pogratulować. :-):-):-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry