reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
EWELINKA- a wiesz ,ze jest taki watek;-)a blllllllleeeeeeeeeeee:baffled:nawet wyrazilam swoje zdanie;-)a ja czuje sie si-dziekuje.psychicznie tez sie podnosze:-D:-D:-D

SAWI- pisz smialo:tak:
JULITKA -jak tam juz po obiadku

ja koncze kawe i za pol h jade po Zuze do przedszkola a teraz spisuje przepisy z tej str co ja MUSIA podala;-)

SORBUS- kochana daj znac jak po wizycie a jak nie bedziesz mogla to napisz smska ja przekaze lejdis;-):tak:
Tak juz po obiadku :-) robiłam dziś skrzydełka na ryżu :-) pychaaa:tak:
MAMA, wiem, bo i ja dodałam swoje 3 grosze..ha ha ha ha dobrze chociaż, że to nie białe skarpetki ha ha ha
Dobrze, że wracasz do formy kochana, to najważniejsze... :-)

Julitka, a co nie pozwala Ci spać? Jakieś konkretne dolegliwości, czy ciążowa bezsenność po prostu? ;-)

No czas ruszyć dupsko....
Miłego popołudnia Robaczki!!!!!!!!!!!!!!!
nie wiem właśnie jakoś tak nie mogę spać tu mi coś przeszkadza, tu mi niewygodnie tu mnie brzuch pobolewa ah te noce :-(
julitka ja miałam tak w pierwszej ciąży, że nie mogłam w nocy spać a chodziłam naprawde późno spać bo po 1 czasem i później a przed porodem to w ogóle było koszmarnie bo brzuch miałam wielki i nie mogłam sie ułożyć w ogóle a jak sie ułozyłam to siku znowu i trzeba było iśc do łazienka jak wróciłam to znowu nie mogłam sobie miejsca znaleźć... i tak do samego porodu... po 4 godziny sypiałam i koniec... a teraz jak mam Ale to znowu mogłabym spać i spać, ale ona nie da pospać...
ooo to widzę że to jednak jest normalne, mam nadzieje że to minie hehe i się wyśpie przez te 9 miesięcy hehe bo potem niunia mamusi nie da :tak:

majqa - dzięki , widzę, że początkujaca jesteś, ale tylko na forum, bo już dwójke dzieciaczków masz szczęściaro ...

no tak na forum jestem początkująca i trochę nie umiem się tu odnależć :zawstydzona/y:
z pierwszą córcią - kochaliśmy się codziennie po 2 razy nawet ;-)
z drugą - przypadek ale jakiż kochany :-)
a teraz - spontan kiedy się nam chce :-D
zobaczymy co z tego wyniknie :happy:

palemka, dobry plan, kciuki zaciśnięte.

majqa, wdrożysz się i wpadniesz jak śliwka w kompot. BB to uzależnienie.
Maryla, ja w planie mam jeszcze lody takie z Mc donald`s z sosem czekoladowym.

Ja już przytyłam 5,5 kg

Sawi witaj :) śliczna ta Twoja Emilka :) mam nadzieje że clo szybko pomoże :) i pisz z nami :) zapraszam :)
Pewnie że można witamy :tak:
SAWI, witamy serdecznie! Oczywiście, że możesz dołączyć, bez pytania! Rozgość się i pisz o wszystkim jeśli masz na to ochotę. Ja ze swojej strony będę szczerze Ci kibicowała, żeby przeurocza Emilka doczekała się rodzeństwa! Będzie dobrze! :*

sawi witaj i pisz tak często jak tylko czas Ci pozwoli :)
Witamy witamy!!!!!!!!!!!!!!!!!! Grono widze sie powieksza regularnie :)

dziekuję za przyjecie do grona :)
będę się udzielać jak tylko mi córka pozwoli :)
już raczkuje i staje na nogi i przy meblach chodzi wiec troszkę roboty przy niej mam...
ale wieczorkami zawsze przysiadę i chociaz podczytam bo baaaaardzo dużo piszecie,no ale Wy już lepiej sie znacie więc macie o czym klikać ale postaram się wbic w grono

słuchajcie co wymysliłam jedząc spagetti :):) otuż obcykałam sobie że albo musimy sie postarać o córe albo bliźniaków chłopaków :) - a czemu ??? bo K chce Bartka a ja Stasia a z dziewczynką nie mamy większych problemów :) no wiem odbija mi dzis :) i najważniejsze żeby było :) i było zdrowe :)

reklama
Mój synek zasnął, więc na chwilkę mogę wejść.

Sawi Mój Patryk ma 10 msc. i dopiero próbuje staje na nóżki, ale o chodzeniu nie ma jeszcze mowy. Oczywiście cały czas się uczymy:tak: Ale twoja córcia itak szybsza;-)

maryla to spaghetti to chyba cuda czyni, bo ja wymyśliłam (jedząc dzisiaj spaghetti właśnie) że muszę się wybrać po nowe ciuszki dla Patryczka, bo ze starych zimowych powyrastał.:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry