Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak juz po obiadku :-) robiłam dziś skrzydełka na ryżu :-) pychaaaEWELINKA- a wiesz ,ze jest taki watek;-)a blllllllleeeeeeeeeeeenawet wyrazilam swoje zdanie;-)a ja czuje sie si-dziekuje.psychicznie tez sie podnosze
SAWI- pisz smialo
JULITKA -jak tam juz po obiadku
ja koncze kawe i za pol h jade po Zuze do przedszkola a teraz spisuje przepisy z tej str co ja MUSIA podala;-)
SORBUS- kochana daj znac jak po wizycie a jak nie bedziesz mogla to napisz smska ja przekaze lejdis;-)![]()

nie wiem właśnie jakoś tak nie mogę spać tu mi coś przeszkadza, tu mi niewygodnie tu mnie brzuch pobolewa ah te noce :-(MAMA, wiem, bo i ja dodałam swoje 3 grosze..ha ha ha ha dobrze chociaż, że to nie białe skarpetki ha ha ha
Dobrze, że wracasz do formy kochana, to najważniejsze... :-)
Julitka, a co nie pozwala Ci spać? Jakieś konkretne dolegliwości, czy ciążowa bezsenność po prostu? ;-)
No czas ruszyć dupsko....
Miłego popołudnia Robaczki!!!!!!!!!!!!!!!
ooo to widzę że to jednak jest normalne, mam nadzieje że to minie hehe i się wyśpie przez te 9 miesięcy hehe bo potem niunia mamusi nie dajulitka ja miałam tak w pierwszej ciąży, że nie mogłam w nocy spać a chodziłam naprawde późno spać bo po 1 czasem i później a przed porodem to w ogóle było koszmarnie bo brzuch miałam wielki i nie mogłam sie ułożyć w ogóle a jak sie ułozyłam to siku znowu i trzeba było iśc do łazienka jak wróciłam to znowu nie mogłam sobie miejsca znaleźć... i tak do samego porodu... po 4 godziny sypiałam i koniec... a teraz jak mam Ale to znowu mogłabym spać i spać, ale ona nie da pospać...

majqa - dzięki , widzę, że początkujaca jesteś, ale tylko na forum, bo już dwójke dzieciaczków masz szczęściaro ...

Sawi witajśliczna ta Twoja Emilka
mam nadzieje że clo szybko pomoże
i pisz z nami
zapraszam
![]()
Pewnie że można witamy![]()
SAWI, witamy serdecznie! Oczywiście, że możesz dołączyć, bez pytania! Rozgość się i pisz o wszystkim jeśli masz na to ochotę. Ja ze swojej strony będę szczerze Ci kibicowała, żeby przeurocza Emilka doczekała się rodzeństwa! Będzie dobrze! :*
sawi witaj i pisz tak często jak tylko czas Ci pozwoli![]()
Sawi witaj;-)
Witamy witamy!!!!!!!!!!!!!!!!!! Grono widze sie powieksza regularnie![]()
prorocze słowa"majqa, wdrożysz się i wpadniesz jak śliwka w kompot. BB to uzależnienie."
mam nadzieję![]()
Ale twoja córcia itak szybsza;-)