reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Uwielbiam spagetti bo sie je szybko gotuje;-)

bibinka no pewnie wesoło będzie:-D:-D

Sawi witaj;-)

A ja się idę zająć moim dzieciem. Więc będę potem. Miłego dzionka życzę wszystkim bez wyjątku A ja już lecę, papa.;-)

reklama
witajcie :) czy można się przyłączyć??
od czerwca zaczeliśmy starania o rodzeństwo dla naszej córki. to już III cykl sie zaczął i nadal łatwo nie ma :(
na pierwszą ciąże (po poronieniu) czekaliśmy 2 lata ale bez wspomagaczy dopiero w styczniu 2009r. ginek dał clo i dupka i udało się w III cyklu.
myslałam że po porodzie wszystko sie ureguluje ale nic z tego nadal owulki brak więc znowu łykam clo.

Witamy witamy!!!!!!!!!!!!!!!!!! Grono widze sie powieksza regularnie :)

SAWI, witamy serdecznie! Oczywiście, że możesz dołączyć, bez pytania! Rozgość się i pisz o wszystkim jeśli masz na to ochotę. Ja ze swojej strony będę szczerze Ci kibicowała, żeby przeurocza Emilka doczekała się rodzeństwa! Będzie dobrze! :*

Julitka, no i jak się czujesz???? ;-)
kochana czuje się dobrze:-) gdybym jeszcze tylko mogła normalnie spać to było by całkiem super :tak:

MAMA, wiesz co mi się przypomniało???????????? Seks i skarpetki - hahahahahahahahahahahaha bleeeeeeeeeeeeeee
EWELINKA- a wiesz ,ze jest taki watek;-)a blllllllleeeeeeeeeeee:baffled:nawet wyrazilam swoje zdanie;-)a ja czuje sie si-dziekuje.psychicznie tez sie podnosze:-D:-D:-D

SAWI- pisz smialo:tak:
JULITKA -jak tam juz po obiadku

ja koncze kawe i za pol h jade po Zuze do przedszkola a teraz spisuje przepisy z tej str co ja MUSIA podala;-)

SORBUS- kochana daj znac jak po wizycie a jak nie bedziesz mogla to napisz smska ja przekaze lejdis;-):tak:

MAMA, wiem, bo i ja dodałam swoje 3 grosze..ha ha ha ha dobrze chociaż, że to nie białe skarpetki ha ha ha
Dobrze, że wracasz do formy kochana, to najważniejsze... :-)

Julitka, a co nie pozwala Ci spać? Jakieś konkretne dolegliwości, czy ciążowa bezsenność po prostu? ;-)

No czas ruszyć dupsko....
Miłego popołudnia Robaczki!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
julitka ja miałam tak w pierwszej ciąży, że nie mogłam w nocy spać a chodziłam naprawde późno spać bo po 1 czasem i później a przed porodem to w ogóle było koszmarnie bo brzuch miałam wielki i nie mogłam sie ułożyć w ogóle a jak sie ułozyłam to siku znowu i trzeba było iśc do łazienka jak wróciłam to znowu nie mogłam sobie miejsca znaleźć... i tak do samego porodu... po 4 godziny sypiałam i koniec... a teraz jak mam Ale to znowu mogłabym spać i spać, ale ona nie da pospać...

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry