reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
musia Ala jest w takim wieku,że wszytsko ją ciekawi,he he:-D
bunia :-D:-D
ewcia fajne rzeczy:tak:.jak dla mnie taki leżaczek to podstawa,ja co prawda miałam taki bez bajerów,ale mogłam sobie Alę przenosić,żeby ciągle ja widzieć:tak:
ewelinka ale będzie;))).Ala to ma takich tekstów więcej,he he;)

reklama
lilou dziękuję:tak::-).i GRATKI ODE MNIE,bo rozumiem ,że fasolka jest:tak:
maran dzięki i za Twoje fluidki:-)
bunia:-D:-D:-D,no nie mów,że tak napisała o tym chomiku:szok::szok::szok:'
ewelinka sosu nie będzie,ale grzybek w domu jest;))))))))))))

Alę pogoniło po jabłkach,he he:-D:-D.siedzi na kiblu i woła:mamusiu muszę coś Ci powiedzieć!!!pytam :co??a ona: a tata to ma siusiaka:szok::szok::-D:-D:-D.M teraz w domu nie ma:-)
nie no dobrze że Cie córa uświadomiła bo tak to byś żyła w nieświadomości biedaczku :):):) - ale tate mamie sprzedała :) ach ta zmowa jajników :):):):)

Wróciłam ze sklepu. Na szczęście mam przy samej klatce spożywczy, bo nigdzie dalej nie chciałoby mi się chodzić.
Teraz do garów.

bibinka no wiem, wiem. Mama mi opowiadała jak ja ją uświadamiałam co mają chłopcy a co dziewczynki:-D Aż się boje co będzie jak Patryk będzie ww takim wieku.;-)

EWELINKA- wtaj,no ze ten deszcz nie mial kiedy spasc....dokończycie wieczorkiem...

BIBINKA- moj Domi za to chodzi za mna i mowi mi 500 razy dziennie MAMO JESTES PIEKNA!! i nie wiem czy faktycznie...czy cos chce:-D:-D:-D
EWCIA- a Dototy jeszcze nie ma??

musia będziesz miałą ubaw:-D
marylka po to ma się córę:-D.
ewcia uściskaj Dorotkę:-)
mama nie doszukuj się,po prostu przyjmij do wiadomości,że jesteś piękna;)))))))***

zmykam kochane szykować się na te urodziny teścia...

Miłego dzionka życzę wszystkim:-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry