Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
mama masz racje, po to siebie mamy a z Viburcolu jestem bardzo zadowolona, bo mały nie budzi się co chwila w nocy, może ze 2 razy, ale wtedy daje mu zimny gryzaczeki jak jest bardzo źle kolejny Viburcol i Patryczek wtedy zasypia.
klaudusia witaj
Jak z Sorbuś wszystko w porządku i z dzidziusiem to dobrze
Witam się znów !!!!! KLAUDUSIA - witaj!!!!!:-) SORBUŚ -super ze wszystko si!!!!! MAMUŚ -PW ;-)
A mnie cycuchy kłują jak szalone - szczególnie od góry az do pachy ciągną....
Narobiłam racuchów!!! i wcinałam je z psem, bo męża nie było! Wyszły pychotne, a psu też zasmakowały, bo jeszcze pilnuje talerza na stole
O a teraz słyszę, że auto przyjechało, więc muszę się żegnać
owocnej nocki życzę)
MONISIA- to &&&&&&&&& zaciskam ,ze te bole to bylo na fasolke
KRAKOWIANKA- mowisz masz- &&&&&&&&&&&&& zacisnietebeda cieple mysli i szybko czekamy na wiesci!!dobranoc
Dziewczynki, przepraszam Was, znów ledwo mnie widać, ale łeb mam zajęty, bo organizuję imprezę-niespodziankę dla M. z okazji naszej rocznicy! :-):-):-):-) Także wiszę na telefonie i tak mi czas leci, że szok!