reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
kalamandryna dobre, ale sie uśmiałam.:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

maggy zapomniałam pochwalić brzuszka, cudny :tak:;-);-)

bunia miłego całowania nóżek i dobrej nocki! :-)

mama masz racje, po to siebie mamy:tak: a z Viburcolu jestem bardzo zadowolona, bo mały nie budzi się co chwila w nocy, może ze 2 razy, ale wtedy daje mu zimny gryzaczeki jak jest bardzo źle kolejny Viburcol i Patryczek wtedy zasypia.:tak::tak:

klaudusia witaj ;)

Jak z Sorbuś wszystko w porządku i z dzidziusiem to dobrze:tak::tak:

reklama
mama- no nie! dalej nie wiadomo ? :D pieknie :D a Maja jeju jaki to musi byc slodki dzieciaczek :D bedzie na pewno dbala o rodzenstwo :)

klaudusiaNK- witaj i pisz :)

MUSIA- no to ciesze sie ,ze moglam pomoc z czopkami:tak:

KRAKOWIANKA- NO JAK GINEK KAZALA ZROBIC BETE TO TRZEBA ZROBIC:sorry:faktycznie..

KLAUDUSIA= witaj i jasne ,ze mozesz dolaczyc-&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za test zeby byl pozytywny!!

MAGGY- A NO JESZCZE NIE WIADOMO MA 17 TYDZIEN,ale na nastepnej wizycie pewnie juz beda wiedzieli:laugh2:

Świetne wieści od Sorbuś. :)

Klaudusia - witaj w naszym gronie. :)

Ja idę spać Dziewczynki, padam z nóg. Pomyślcie jutro o mnie rano ciepło, żeby wizyta przebiegła pomyślnie. No i żeby USG ładnie wyszło. :) DOBRANOC!

Witam się znów !!!!!
KLAUDUSIA - witaj!!!!!:-)
SORBUŚ -super ze wszystko si!!!!!:tak:
MAMUŚ -PW ;-)
A mnie cycuchy kłują jak szalone - szczególnie od góry az do pachy ciągną....:szok::szok::szok:

Narobiłam racuchów!!! i wcinałam je z psem, bo męża nie było! Wyszły pychotne, a psu też zasmakowały, bo jeszcze pilnuje talerza na stole:)
O a teraz słyszę, że auto przyjechało, więc muszę się żegnać:)
owocnej nocki życzę:))

krakowianka będę myślec o tobie i &&&&&& zaciskam!;-):tak:

monisia może to na fasolke?:-)

kyra skoro pies jeszcze talerza pilnuje to racuchy świetne musiałaś zrobić.:tak::-D

reklama
Dziewczynki, przepraszam Was, znów ledwo mnie widać, ale łeb mam zajęty, bo organizuję imprezę-niespodziankę dla M. z okazji naszej rocznicy! :-):-):-):-) Także wiszę na telefonie i tak mi czas leci, że szok! :szok:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry