• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
EWELA- no ja wtedy tez spadlam z krzesla:-D:-D:-D
KAUDUSIA- a Ty masz jakies objawy-testowanko niedlugo??;-)
PYSIA- witaj basenowa kobieto:tak:

ja wlasnie pije zieloną herbatke

reklama
Ewelina dzięki :-D:-D:-D
Eh, dziś w końcu jestem do życia, bo tak to caly tydzień niewyspana i opadalam z nóg eh eh eh

Mama witaj :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Oj nawet lubie chodzić na basenik hy hy hy, tyłek wymoczyć :-D:-D

Mama, ja też zieloną-cytrynową się delektuję....pychotka...
Ech....ta Nasza Marylka jak coś napiszę, to ubaw po pachy... :-D

Pysia i tak trzymaj! I nie zatnij sie przy goleniu ;-)

ewela - okno otwarte :-D Tylko kopnij mnie w dupe bo odejść od kompa nie mogę :-D A na masaż kręgosłupa idzie bo od tych wdzianek ołowianych na bloku ma problemy z kręgami :-( Bo oni stoją ciągle przy lampach rentgena robiąc zabiegi i noszą takie 12-20 kg wdzianka co by po nocy nie świecić. No i wiesz - jak mają np cały dyżur - 7h stać w tym to kręgi siadają niestety :-( A o męża dbać trzeba bo jakby nie było to on zarabia na utrzymanie :sorry:

ewela - okno otwarte :-D Tylko kopnij mnie w dupe bo odejść od kompa nie mogę :-D A na masaż kręgosłupa idzie bo od tych wdzianek ołowianych na bloku ma problemy z kręgami :-( Bo oni stoją ciągle przy lampach rentgena robiąc zabiegi i noszą takie 12-20 kg wdzianka co by po nocy nie świecić. No i wiesz - jak mają np cały dyżur - 7h stać w tym to kręgi siadają niestety :-( A o męża dbać trzeba bo jakby nie było to on zarabia na utrzymanie :sorry:

Wypinaj zad...

8e9c0e4688c4903d0c32c95ac79c4c69.jpg

A rozumiem, pewnie o małża trzeba dbać, tylko zadbaj o to, by masażysta był facetem, bo wiesz...:-D:-D:-D:-D

Monia, bateryjki są dla pana Gumowego!!!!!!!! Łapiesz? :-D

Mama staram się nie myśleć o jakichkolwiek objawach. Chociaż martwi mnie to, ze od kilku dni latam co 2 godziny do łazienki siusiu . Aaa no i dziś rano po tym jak chwile nosiłam swojego synulka to pachwiny mnie później bolały... W poprzedniej ciąży miałam typowe dolegliwości jak przed @ no i dwie kreseczki mnie trochę zaskoczyły, bo byłam pewna ze @ lada chwila się pojawi...

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry