• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
EWELA- z gory dziekuje za ..kartke;-)
JAEWA- dzieki,tez mam nadzieje ze przepisze cos co szybko pomoze -bo zaraz zaczyna przedszkole:sorry2:
MONIA- czesc kochana-jak tam dzis tez walczysz z ksiazkami??@ skonczona??
KRAKOWIANKA- witaj mamuska-jak tam mdlosci??
RENNA- cześc :) i dziekuje w imieniu Domisia;-)
SOL- no namieszane z ta Twoja obrona-niezazdroszcze...ale dasz rade i bedzie si!!:tak:
PRALINKA- hej kobietko-a moze jakiego duuuzego kwiata doniczkowego:tak:ja bym sie ucieszyla bardzo;-):-)

reklama
Marylka trzymam &&& za utarg :) Kartka do Ciebie leci :)

OOO to ciekawie musialo byc ja Twoj je zebami sciagal.... :P

To dobrze ze wiem ze sa dziewczyny co sie tez lubia poprzebierac czasami bo juz myslalam ze to moje rosnace libido po odstawieniu anty mi na mozg bije :P

Trzymma tez &&&& za Ciebie ze tak wytrwale poddajesz sie odchudzaniu....a Ty kochana to masz z czego sie odchudzac? Jakos nie zanotowalam zebys musiala?
dzięki za kartke :) no mam mam niestety :( , a co do libida to ja co miesiąc mam teraz taką chcice w te dni że nałogowo już oglądam gorsety i inne takie i czasem coś zamawiam :) i występuje przed k :)
jeszcze nie poszłam i sobie poczytałam chwilę:)

Marylka gratuluję:))I tak trzymaj!
I oczywiście &&&&&&&&&&&&&&&&&7 za utarg:))

Ewcia takie stroje jak najbardziej wskazane:)) A ja ostatnio na weselu stwierdziłam że pończochy to strasznie wygodne są:)) Ale za dużo ludzi było i nawet nie było się gdzie poseksić więc stanęło na omawianiu możliwości:-) A realizacja w domciu juz była:))

Ewelinka a gdzie Ty się chcesz na Giweoncie seksić??? Słyszałam że w kolejce do wejścia czeka się 1,5 godziny.,.. Toż tam ludź na ludziu!!!! No ale w sumie dla chcącego:))
A powiedz kiedy jedziesz? Ja będę na chwilkę w Tatrach w przyszłym tygodniu:)
no własnie jak ludź na ludziu to nie będą jedyni :) - tosz to orgia bedzie :)

jestem i ja
JAEWA- cześć kochana-no sprawil mi mąż niespodzianke;-):-D:-D
EWELINKA- zaraz wysle PW:tak:i juz dziekuje
SORBUS- jest dla Ciebie duuuuzo życzen na wczorajsza rocznice-poczytaj jak masz chwile czasu;-)
MARYLKA- &&&&&&&&&&&&&& za utarg
V-JOLKA- mam nadzieje,ze z mężem bedzie si juz niedlugo:tak:za Twoj utarg tez &&&&&&&&&&&&& zaciskam:tak:
MAJQA,SZCZESLIWA,FLOUR- witajcie
i jesli ktorąś ominelam to przepraszam-lecialam tak z grubsza

Domi ma goraczke i zawalone gardlo na 13.00 do pediatry idziemy...
dzięki za kciukasy :) i biedny Dominik mam nadzieje że szybko mu przejdzie trzymam &&&&&&&&

Witam się porannie :dry: Mam podły nastrój od rana bo wczoraj jak sprawdzałam na stronie uczelni to mój promotor miał być we wrześniu ale pisał studentom że będzie dopiero pod koniec września a dzisiaj się wreszcie dodzwoniłam na uczelnię i się dowiedziałam ze rzeczywiście go nie będzie do października ale... 4 września ma egzamin z pierwszorocznymi ...a o mojej obronie cisza... Nikt nic nie wie a dziewczyna z mojego dziekanatu jest obecnie na urlopie i wraca dopiero w przyszły poniedziałek :dry: Tak więc muszę zacząć się jednak uczyć do tej obrony ale nie mam pewności ze się odbędzie :szok: Zaczynam mieć dość tego burdelu na uczelni :no:

Mam nadzieję ze będziecie miały milszy dzień niż ja :tak:

Uprzejmie proszę nowe użytkowniczki i te stare o EDYCJĘ postów zamiast pisanie jednego pod drugim :-) Będę miała mniej roboty :-)

krakowianka - niestety nie będzie możliwości póki co bo Marylka jak sama powiedział nie ma na tyle towaru aby uruchomić sklepik aczkolwiek takowy istnieje i może być w każdej chwili uruchomiony :tak: A zamawia się u marylki na pw :-D
tulam cie mocno i obiecuje poprawe :)

sol: zapomniałam aparatu :(:(:(:(:(:(

Ewelina ja pewnie padnę po pierwszych 2 dniach:)) Mężus świadomy tego rozplanował mieszane:)) Trochę jeżdżenia, trochę na szlakach:)) Także powinno byc dobrze:)

Mamuś @ skończona...Kolejne staranka rozpoczęte...
Książki dziś trochę w odstawkę poszły bo mam kilka rzeczy inszych do zrobienia - wróciła dyrektorka... tyle że ona nie patrzy że w poniedziałek trzeba ksiązki juz rozwozić a jeszcze nwet połowa nie spakowana... Ale cóż ja od poniedziałku mam urlop i wsio w nosie:)) Nawet się nie zapytała czy trzeba mi kogos do pomocy, ateraz jeszcze wymyśla inne rzeczy do zrobienia...

Witam Kochane!!!!!
MAMUŚ - oby Domis jak najszybciej wyzdrowiał!!!!!!:tak:
SOL - nie przejmuj się , na kazdej uczelni taki burdel!!!!!!:no::wściekła/y::wściekła/y:
My wybieramy się na plażę - słońce ładnie świeci, ale wiatr dość dmucha - no nic, na plaży i tak grzeje:-D:tak::-D

Ewelinka bizuterie to Ona tylko zlota i ma do tego jej juz pelno, mieszkanie ma jak z obrazka i jako ze sie niedawno przeprowadzila to bylam tam tylko raz wiec n dodatek nie pamietam za bardzo kolorystyki. Myslalam ze moze jeszczed np nazute na lozko, bo maja takie sypialniane

Mamcia witaj:)
Kwiatkow to Ona juz ode mnie dostala w 3 i troche jak wlasnie za pierwszym razem jechalismy;)

A jeszcze myslalam ze moze cos powaznego, np te reczniki czy cos, a do tego cos z jajami;)

Dzieńdoberek!

Fotograf był i pyknął fotki. Jutro dostanie je nasz agent, a za parę dni bedzie ogłoszonko! :happy::happy:

OK, lecę po pranie, zaraz wracam z kawusią do Was. :-):-)

Są jakieś fasoleczki? :happy:

Ostatnia edycja:
reklama
MARY-BETH- cześć kochana,jak tam wypoczelas po pozadkach???
PRALINKA- to moze karnet do fryzjera -teraz to modne jest;-)
MONIA- noo!!kochanan super ,ze starania zaczete:tak::-)
MONISIA- dziekuje-mam nadzieje ,ze Mu szybko przejdzie-moze to przez takie dlugie siedzenie w wodzie w sobote-z jeziora nie szlo ich wyciągnąć:-pa Tobie pieknej pogody życze.
MARYLKA- dzieki-Domi daje buziaczka-wczorajsza kąpiel miodziooo;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry