• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MAMA, nie wiem póki co o co kaman, ale....NIE MA ZA CO :-D
Domi, niech wraca do zdrówka!!!!!!

Pralinka, cześć :*:*:*

Krakowianka, kochana...ja cały czas żartuję, głupia nie jestem, że d**pę przed ludźmi wystawiać ;-), jest wiele ciekawszych miejsc :-D

reklama
Ewelinka no tak skróty:-)
To widze że w tym samym czasie będziemy:)) Ja wyjeżdżam w poniedziałek też wściekle rano:baffled: obecnie trwa dyskusja czy o 3 czy o 4...

Krakowianka a jak burza przyjdzie to można się we dwoje gdzieś schować i ludzi wtedy niet:)):-)

A tak wogóel to cześć Mama, Pralinka i Krakowianka:))

Witam się porannie :dry: Mam podły nastrój od rana bo wczoraj jak sprawdzałam na stronie uczelni to mój promotor miał być we wrześniu ale pisał studentom że będzie dopiero pod koniec września a dzisiaj się wreszcie dodzwoniłam na uczelnię i się dowiedziałam ze rzeczywiście go nie będzie do października ale... 4 września ma egzamin z pierwszorocznymi ...a o mojej obronie cisza... Nikt nic nie wie a dziewczyna z mojego dziekanatu jest obecnie na urlopie i wraca dopiero w przyszły poniedziałek :dry: Tak więc muszę zacząć się jednak uczyć do tej obrony ale nie mam pewności ze się odbędzie :szok: Zaczynam mieć dość tego burdelu na uczelni :no:

Mam nadzieję ze będziecie miały milszy dzień niż ja :tak:

Uprzejmie proszę nowe użytkowniczki i te stare o EDYCJĘ postów zamiast pisanie jednego pod drugim :-) Będę miała mniej roboty :-)

krakowianka - niestety nie będzie możliwości póki co bo Marylka jak sama powiedział nie ma na tyle towaru aby uruchomić sklepik aczkolwiek takowy istnieje i może być w każdej chwili uruchomiony :tak: A zamawia się u marylki na pw :-D

Kurcze, przysiadlam, myslalam ze dluzej bede z Wami a tu juz zaraz 10... Niby z 20 minut jeszcze mam ale juz sie boje ze to szybko zleci... Jakos tak czuje ze czasu brak, ale jutro wolne to Was tu zamecze:P

Dziewczynki mam w ogole takie pytanko, bo kto mi pomoze jak nie Wy;)?
Mam znajoma, niedługo skonczy 30lat, imprezy nie robi(chyba) ale chce Jej cos kupic...
Ubrania ma, kosmetyki trudno Jej dobrac bo jest wrazliwa, mieszkanie ma po remoncie i aktualnie wyglada jak z katalogu wiec co Jej nie kupie to mozed nie pasowac...
Poza recznikami mi nic nie przychodzi do glowy, jeszcze posciel, ale nie znam wymiarow jakie maja...
Pomozecie;)?

Cześć Sol:)
Dzięki za dopisanie do listy staraczek:))
A z obrona to nieciekawie....

Ewelinka wyjeżdżamy tylko na tydzień niestety.... Ale mamy bardzo ambitne plany:tak: Rysy jak się da, a jak nie to chociaż Morskie Oko i czarny Staw. Zamki w Pieninach, Słowacja, jakies tam góreczki w Gorcach.... I duuuuuuużo sexu:)) - pan ginek zalecił:)
Jak mu powiedziałam że w tym cyklu do niego nie przyjde na monitoring bo na urlop jadę:))
A Wy na dlugo? I gdzie?

Mama biedny Domiś..... oby pediatra cos szybciutko zaradzil.

reklama
Pralinka, pościel, ręczniki, komplet serwetek, obrus, zegar ścienny, kieliszki do wina z grawerką np., może biżuteria? Zależy co lubi...

Monia, no my do Zakopca, miejscówka na Krupówkach, jedziemy na całe 2tygodnie. Plany równie ambitne....z tego co mamy rozpisane to tylko 2 dni pełnego leniuchowania na krupówkach, resztę dni na szlakach....zobaczymy, jak kondycyjnie podołamy, bo nie ma żartów ;-)
Monia polecam Orawski Zamek na słowacji!! I Jasknie Lodową!! Przecudne miejsca ;-)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry