• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mary kartka leci do Ciebie :)

Marapralinka nie wiem co Ci doradzic na prezent skoro ona juz prawie wszystko ma....:(

Monia, Marylka, Ewelinka udanego sexu zycze czy na wczasach czy tez w domku :)

My mielismy niedlugo leciec do Japonii ale S jest tak zawalony robota ze chyba polecimy dopiero w padzierniku bo chcemy poleciec na dluzej niz 2 tygodnie (na mniej sie nie oplaca).
Wymyslilismy za to ze na pare dni skoczymy na Tasmanie :) A co ja tez sie pochwale ze jedziemy na krotkie wakacje niedlugo :P

reklama
Mary kartka leci do Ciebie :)

Dzięki, kochana! Ja też wysyłam! Miałam to zrobić kilka dni temu, ale zaczął się ten gorący okres ze sprzdażą mieszkania... I wyleciało mi z głowy! :szok::zawstydzona/y: Udanych wakacji - gdzie by nie były, kochana! :tak::tak:

MARY-BETH- cześć kochana,jak tam wypoczelas po pozadkach???
Hej Mamuś - nie miałam okazji odpocząć, bo dziś pobudka o 7 rano, żeby jeszcze ogarnąć, bowiem fotograf przyszedł po 8! Pomyślałam, że będę taka zorganizowana i jeszcze przed fotografem wstawię pranie. No to wstawiłam - pustą pralkę! :szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D Nalałam płynu, proszku wsypałam, tylko... prania nie włożyłam! :-D:-D:-D Już mi chyba w dekielek wali od tego zmęczenia!
Mam nadzieję, że z Domisiem już lepiej! :tak:

Ostatnia edycja:
ewelinka - ja wiem bo przynajmniej będę miała z głowy ale z drugiej strony wściekłą jestem ze tak późno się dowiedziałam o tym że jednak jest :dry:

Odechciewa mi się iść na tą obronę :dry: Zaczynam się bać jak pieron bo wiem ze z jednej strony mogą mi odpuścić a z drugiej jak mój promotor będzie miał zły dzień to mnie udupi i koniec :-( Jeny mniej się bałam przez EPZ-tami na farmacji :-(

Mamcia widzisz nielada mam z Nia wyzwanie, dzisiaj sobie przedluza wlosy u swojego fryzjera, wiec raz ze ma fryzjera swojego, ktorego ja nie znam i do innego nie pojdzie...
Trzy swiaty z prezentami:(

Niemniej dziekuje Wam bardzo za pomysly:)
Mysle kupie Jej moze jakies naprawde ladne reczniki i do tego doniczkowego kwiatka
Myslicie ze moze byc??

Wlasnie odgrzewam sobie pierogi przed praca, bede papusiac;)
Net mi cos wolno chodzi, wiec nie wiem czy jeszcze sie pojawie jak zjem, zycze wiec Wam milego dzionka
Mamcia ucaluj Dominisia ode mnie, niech szybko zdrowieje:*

Marybeth Kochana Ty sie nic nie martw...Ja tez zwlekalam z wyslaniem do Marylki, chyba ze 2 tyg. wyszlo zanim poszlam na poczte ....Ale Marylka mi wybaczyla :P

Teraz wale patologie i dziele sie z Wami piwkiem :) A co tam male sobie otworzylam, na wieczor wolno :P

Marapralinka mysle ze to fajny pomysl na prezent...No chyba ze ona lubi perfumy albo jakis kosmetyk?

Sol nic sie nie martw zdolna z Ciebie dziewczyna i pewnie sie obronisz bez problemu!

Maran witaj Kochaniutka!

Mama milych porzadkow i zdrowka dla Twojego skarba zycze!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
MARY-BETH- no to dalas czadu z praniem:-D:-D:-D:-D:-D:-Dmi tak kiedys Domi wlaczyl pusta pralke-od tej pory wylączam z kontaktu:tak:

kochane ja tez biore sie za pożadki:tak:

ZIZI,MUSIA,JADZIA,KATH,ZAPMARTA,- co tam u Was
MARAN- powitac:tak:

jaewa tanzania tez na pewno musi być piekna :)
MARY-BETH- cześć kochana,jak tam wypoczelas po pozadkach???
PRALINKA- to moze karnet do fryzjera -teraz to modne jest;-)
MONIA- noo!!kochanan super ,ze starania zaczete:tak::-)
MONISIA- dziekuje-mam nadzieje ,ze Mu szybko przejdzie-moze to przez takie dlugie siedzenie w wodzie w sobote-z jeziora nie szlo ich wyciągnąć:-pa Tobie pieknej pogody życze.
MARYLKA- dzieki-Domi daje buziaczka-wczorajsza kąpiel miodziooo;-)
no to superowo :):):):):)

Dzięki, kochana! Ja też wysyłam! Miałam to zrobić kilka dni temu, ale zaczął się ten gorący okres ze sprzdażą mieszkania... I wyleciało mi z głowy! :szok::zawstydzona/y: Udanych wakacji - gdzie by nie były, kochana! :tak::tak:

Hej Mamuś - nie miałam okazji odpocząć, bo dziś pobudka o 7 rano, żeby jeszcze ogarnąć, bowiem fotograf przyszedł po 8! Pomyślałam, że będę taka zorganizowana i jeszcze przed fotografem wstawię pranie. No to wstawiłam - pustą pralkę! :szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D Nalałam płynu, proszku wsypałam, tylko... prania nie włożyłam! :-D:-D:-D Już mi chyba w dekielek wali od tego zmęczenia!
Mam nadzieję, że z Domisiem już lepiej! :tak:
agentka :):):):):)

ewelinka - ja wiem bo przynajmniej będę miała z głowy ale z drugiej strony wściekłą jestem ze tak późno się dowiedziałam o tym że jednak jest :dry:

Odechciewa mi się iść na tą obronę :dry: Zaczynam się bać jak pieron bo wiem ze z jednej strony mogą mi odpuścić a z drugiej jak mój promotor będzie miał zły dzień to mnie udupi i koniec :-( Jeny mniej się bałam przez EPZ-tami na farmacji :-(
dasz rade , a to że sie boisz to chyba zdrowy objaw ja tez trząslam gaciami przed obrona :)

dzien dobry

melduje sie nadal w dwupaku
i stad moje fluidki
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~

na KTG ciagle nic,skurczy zero
wolne juz mam i sie troszke nudze
mieszkanko posprzatane,musze cos na obiad wymyslic

milego dnia

dzien dobry

melduje sie nadal w dwupaku
i stad moje fluidki
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~

na KTG ciagle nic,skurczy zero
wolne juz mam i sie troszke nudze
mieszkanko posprzatane,musze cos na obiad wymyslic

milego dnia
Hej Dorotka!
No, to już parę dni i przytulisz swoją dzidzię! :tak::tak: Życze Ci kochana bezproblemowego porodu! :tak:

reklama
Krakowianka, kochana...ja cały czas żartuję, głupia nie jestem, że d**pę przed ludźmi wystawiać ;-), jest wiele ciekawszych miejsc :-D

Ewelina - ale ja mówiłam o tym Giewoncie tak w ogóle, a nie w kontekście bobosexów. :P :D

Sol
- to ja poproszę namiar na sklep Marylki, wyślę zapytanie o asortyment no i może a nóż, widelec Jej biznes wspomożemy. ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry