• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Majqa no wlasnie naogladalam sie na necie tej bielizny...Ceny sa ok...Tylko nie wiadomo co wybrac :P Chyba wykorzystam ten komplet ktorego jeszcze nie widzial :P

Ewela na Giewoncie tez sie da byle byscie nie przymarzli do siebie hahaha :)
Druga opcja na Kasprowym szybki sex kibelkowy :))))

reklama
Jaewa - co do pończoch w łóżku hmmm nie widze tego .... wiec jeśli masz takową bielizne (bez pończoch) wskocz w nią a zobaczysz nie pożałujesz :)
Ewelinko - ty już na pewno wymyślisz coś żeby sie nie nudzić :P:P:P

Ewela na Giewoncie tez sie da byle byscie nie przymarzli do siebie hahaha :)
Druga opcja na Kasprowym szybki sex kibelkowy :))))

:-D:-D spoko...spoko...damy radę... ;-)
Bleeeeeeeeeeee.......kibelkowy - ocipłaś???????????????????? :-D:-D:-D:-D Wolę obejść się smakiem niż skorzystać z takiej atrakcji :-p:-D:-D:-D natura - tak, inne miejsca użytku publicznego - FUJJJJJJJJJJJJJJJJ :-D:-D:-D:-D:-D:-D (kilka wyjątków może by się znalazło)

Kochane mam bielizne z ponczochami, stringi i stanik :) Nie chce wskakiwac do lozka w ponczochach :))) Tez slabo to widze :) Zle mnie zrozumialyscie :P Chodzi o to zeby potem fachowo sie rozebrac z tych ponczoch i spodniczki, sweterka... :P

hahaha Ewela specjalnie tak napisalam!!!! Przeciez nie sadze zebys Ty byla z tych co w kibelku sie sexuja :P

Moj S mi kiedys mowil ze w samolocie by chcial sprobowac :P Ale to dla zartu bylo oczywiscie :)))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kochane mam bielizne z ponczochami, stringi i stanik :) Nie chce wskakiwac do lozka w ponczochach :))) Tez slabo to widze :) Zle mnie zrozumialyscie :P Chodzi o to zeby potem fachowo sie rozebrac z tych ponczoch i spodniczki, sweterka... :P

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Już S da sobie radę, czy będą pończochy czy nie i tak będzie TWARDO wpatrzony...:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ewcia, w samolocie na Małysza?! hahahahahahahahahahahah

Ostatnia edycja:
Ewelinko no TWARDO i STOSUNKOWO bedzie hahahaha :))))
Ty mnie Kochana czasami potrafisz rozbawic :)))

Ja Tobie zycze tego samego na wyjezdzie!!!!! :P Mam nadzieje ze @ nie zawita na urlopie?

Hehehe nie wiedzialam ze to sie "na Malysza" nazywa :P

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ewelinko no TWARDO i STOSUNKOWO bedzie hahahaha :))))
Ty mnie Kochana czasami potrafisz rozbawic :)))

Ja Tobie zycze tego samego na wyjezdzie!!!!! :P Mam nadzieje ze @ nie zawita na urlopie?

Dziś 24 d.c., więc teoretycznie powinna się lada chwila pojawić @, więc na wyjazd będzie gitesowo-śluzowo-płodnie :-D:-D:-D:-D
Dobrze, że Cię rozbawiam, przynajmniej wiem, że moje żarty ktoś chwyta :-D:-D:-D:-D

Ewcik, nie to, że Cię ubawiłam, to jeszcze doszkoliłam no ha ha ha ha

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry