• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cześć Dziewczynki:)
Miłego dnia:))

V_Jolka co się stalo?

VJolka a co sie dzieje ze taka zla na meza jestes? Moze jak sie wygadasz to Ci ulzy?:tak:Ech tak to czasami jest z nimi ze potrafia zdenerwowac...

Wiecie...
czasami wystarczy powiedzieć jedno słowo za dużo i w człowieku już się gotuje...
A ja już mam dość tego ciągłego narzekania, że tego nie zrobiłam, że to jest zrobione inaczej niż ON by chciał
ehhhh

reklama
Ja juz Ci podeslalam na PW adres bo na kartce z tego co pamietam nie napisalam.... :)

Kurcze Kochana trza by poszalec bo owulka chyba jakas domniemana bedzie niedlugo.....Nie wiem bo dni nie licze ale chyba jakos tak powinna byc :P

Już wsio zapisane w kajeciku :-D ale miasteczko z 10 razy pisałam i myślałam, że jęzzyk połamię :zawstydzona/y::-D:-D:-D
Ooooo....to jak owulka to działajcie....działajcie...może akurat coś zdziałacie ;-)
Ja wiesz....cały czas &&&

Wiola
, Darecki fika??????????????? Podeślij tego piernika starego do mnie!!!! Już ja się z nim rozmówię ;-)
Nie łam się, przejdzie mu, najlepiej zignoruj gada, a sam przypełznie na kolanach ;-)

Ewelinko masz druga wiadomosc na PW :)

Vjolka jak mu sie nie podoba niech sam robi! Moze mial zly dzien!Podeslij mi go pogadam sobie z nim! :)

czesc :):) witam sie z kawusia :):)
u mnie psuje sie pogoda bedzie padać na bank :) nareszcie koniec upałów :):)

Cześć Agunia*
U nas gorąc, ale chmurki takie niepewne, więc też może popadać - oby! W nocy lało, więc może i za dnia popada...
Ciasteczko do kawki proszę...

4a6fbd47657d8_440.jpg

reklama
Ja wlasnie skonczylam rodzinna konferencje telefoniczna z Polska :)
Cos Maggy nie ma na bb juz dlugo....ale chyba dlatego ze sie jeszcze urlopuje w Polandzie :P
Mama i reszta wstawac spiochy!!! :)

Ewela pogody zycze, moge podeslac Ci sloneczko chociaz u mnie dzis nie cieplej bylo niz 18C ale coz koniec zimy mam :P

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry