• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Papa do napisania :))) Ja jeszcze troszke posiedze bo teraz sie wszystkie dziewczyny zaczynaja budzic i jest jedyna okazja troche popisac :)

Hope zapomnialam napisac....Nabylam pas :) Pamietasz co mi kiedys radzilas ? :P

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam się wczesnym rankiem.
Za wczesnym jak dla mnie, ale może uda mi się po raz pierwszy od tygodnia nie spóźnić do pracy ;-)
Dobrze że moja szefowa jest spoko babką i dla niej liczy się bardziej to żeby robota była zrobiona niż to w jakich godzinach siedzę w pracy - byle wyszło 8 godzin ;-)
tak i wabi się Cezar. Słodkie sa te psiaki ale i wymagające i bardzo się brudzą.
Moja siostra kupiła Samojeda i on dopiero się brudzi .. mój to przynajmniej mały jest.
A terierka kupiliśmy bez papierów.
majqa ja też chcę Westa bez papierów - bo po co mi. Ale chcę z hodowli bo wtedy większa pewność że zdrowy, bo te psiaki często jakieś wady genetyczne łapią jak są rozmnażane "poza kontrolą". My chcemy sunię. Mój mąż mówi o nich że to samobieżne mopy :-p i faktycznie szybko się brudzą, ale i tak są śliczne, mądre i kochane. Nigdy nie miałam psiaka i ta rasa jest dość wymagająca, ale nie chciałabym innego psiaka. W razie czego będę miała pomoc kuzynki i znajomych którzy te pieski mają.

hej dziewczynki!!!
Jakoś nie mogłam dłużej spać...
Jak humor dziś?
Dobra mina do złej gry, ale nic to...
przyklejamy uśmiech i idziemy z nim przez życie...

Cześć Dziewczynki:)
Ja się tylko dziś przywitam i zaraz lecę do piwnicy układac książki:angry: Ale jeszcze kilka dni i urlop:))

Miłego dnia:))

V_Jolka co się stalo?

Ostatnia edycja:
Ewela witaj Kochana!:-D

Monia HELLO :)))

VJolka a co sie dzieje ze taka zla na meza jestes? Moze jak sie wygadasz to Ci ulzy?:tak:Ech tak to czasami jest z nimi ze potrafia zdenerwowac...

Jaewa, skarbku, ależ się mijamy ostatnio :-|
Wsio oki u Ciebie? S już jest??? - sorry, ale ostatnio nieogarnięta jestem i wiele informacji mi umyka... :-D - też mi nowość :-D

Monia, "szybkiej" pracy życzę ;-)

Mama, zapodaj mi adres na PW, wyślę z Zakopca kartkę ;-)

Ewela Slonko moje u mnie ok, S nie ma bedzie w piatek rano....
A no rozmijamy sie...A jak u Ciebie wszystko si? :) Doczytalam tylko ze mialas fajna imprezke :)
Kochana a czy ja tez moge poprosic kartke z Zakopca? :) :P A kiedy jedziesz? Oj jak ja lubie Zakopiec :)

Ewela Slonko moje u mnie ok, S nie ma bedzie w piatek rano....
A no rozmijamy sie...A jak u Ciebie wszystko si? :) Doczytalam tylko ze mialas fajna imprezke :)
Kochana a czy ja tez moge poprosic kartke z Zakopca? :) :P

Nie musisz prosić - masz jak w banku, tylko przykukam, czy adres mi na kartce pisałaś??? Bo już się pogubiłam - kto, co kiedy...:-D

Piątek już niedługo :tak: to poszalejecie ;-)

U mnie w miarę....zaraz Ci podeślę PW :-D

reklama
Nie musisz prosić - masz jak w banku, tylko przykukam, czy adres mi na kartce pisałaś??? Bo już się pogubiłam - kto, co kiedy...:-D

Piątek już niedługo :tak: to poszalejecie ;-)

U mnie w miarę....zaraz Ci podeślę PW :-D

Ja juz Ci podeslalam na PW adres bo na kartce z tego co pamietam nie napisalam.... :)

Kurcze Kochana trza by poszalec bo owulka chyba jakas domniemana bedzie niedlugo.....Nie wiem bo dni nie licze ale chyba jakos tak powinna byc :P

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry