• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wisienka - już robię suwaczek :tak:

mary - to rzeczywiście mąż miał niezłe zajęcie :-D

krakowianka masz pw :-)

A mi odwaliło i zrobiłam Karoli na kolację owsiankę na mleku :-D Pierwszy raz owsiankę na mleku robiłam :-D wszamała aż jej się uszy trzęsły :-D Mi też posmakowało :-D Spadam powoli do projektu bo obiecałam sobie że Marylka dostanie śliczną stronę sklepu swojego :tak: Więc muszę doinstalować programy bo po tej czystce jeszcze nie zdążyłam i jazda :-D

reklama
doczytałam Was i witam wieczornie...
Myśle o Marcepanku i mam nadzieje, że krwiak szybko sie wchłonie i bidulka nie bedzie musiała sie tak stresować...
ewcia no leć leć... dobrej nocki :)
wisienka zrób tak jak napisałaś, daj sobie czas do środy i zobaczysz jak sie to wszystko potoczy...

Dziewczyny, ja zmykam, jeszcze tyle sprzątania przede mną... :szok::szok: M. już skończył przestawianie mebli, więc teraz ja lecę z odkurzaczem, póki sąsiedzi nie śpią...

Dobranoc, kochane!

Mary beth pisałam mam zawsze sprawdzane ph i na kontroli jak idę po leczeniu tez i jest wszystko wtedy dobrze no ale powraca.
Zawsze ja jestem leczona i mąż i to nic nie daje. Już brałam tyle rożnych tabletek doustnych, dopochwowych, tyle maści miałam i wszystkiego, że szok :(

Ewcia oszaleć można! :-(:-(:-( Kurde, nie chce mi się iść do g i usłyszeć, że nie możemy sie starac i w ogóle, że leczenie czas zacząć i później kontrola, już mam doła na samą myśl

A może uda mi się samej wyleczyć. No nie wiem :( Zwariuję tu jak sobie pomyślę o starankach, niby na staranka nakręcona bardzo nie jestem ale jednak szkoda, że grzyby powróciły i nie będę się mogła seksowac z mężulkiem :( tylko ewentualnie czekać do wizyty, wziąść porcję różnych specyfikow i dopiero iść na kontrol i się starać. Dwa miesiące zejdzie :(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mam dola jak nie wiem od wczoraj i nerwy na te grzyby cholerne :-(:-(:-(
Sprobuję jutro zapisać się do g - ciekawe kiedy będzie mieć pierwszy wolny termin :crazy::crazy::crazy:

Żegnam się tymczasem, życze Wam miłej nocy, wyśpijcie się za mnie
Lecę mężulka tulić

Witam wieczornie :)
Dzieciaczki już śpią więc spróbuję Was poczytać i nadrobić zaległości ale tyle tego jest, że szok:szok:

majqa masz małego Westa? Och choruję na tego psiaka. Moja kuzynka ma śliczną sunię i ja smęcę mężusiowi że też chcę i chyba go ubłagałam i na wiosnę sobie kupimy. Musimy tylko poszukać dobrej hodowli.

tak i wabi się Cezar. Słodkie sa te psiaki ale i wymagające i bardzo się brudzą.
Moja siostra kupiła Samojeda i on dopiero się brudzi .. mój to przynajmniej mały jest.
A terierka kupiliśmy bez papierów.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry