• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
MARY-BETH życzę żeby szybko sprawa się rozwiązała i ten kretyn się odczepił od Ciebie... Życzę żebyś szybko znalazła coś nowego i na stałe... No i szybkiej sprzedaży mieszkanka...

EWELINA hejka:-)

KALA u mnie też słoneczko i cieplutko... Żyć nie umierać tym bardziej że mam urlop!!!!!

Ewelina- witaj :-) Trudno jest wszystkim dogodzić, jedni chcą lata, drudzy zimy...Zimy też chce, ale tylko po to żeby śmigać na łyżwach ;-) Tymczasem poczekam, aż tak to mi się nie spieszy do zimy .
Jak minął weekend?

Nika- no to fajnego urlopowania i wypoczynku :-)

sol, tak chodze państwowo, b. ciężko było mi się dostać do mojego ginka. Udało się po znajomości. Usg zrobię sobie dopiero połówkowe, bo teraz i tak nie ma potrzeby. Wszystko było z dzidzią w porządku. On mi daje skierowania na wszelkie badania i dalej w tym szpitalu zapisuję się czy to na krew czy usg.

Prywatnie też mogę chodzić, bo mam abonament w pracy, ale jak mogę tak to bardziej wolę. Jestem pewniejsza tych szpitalnych specjalistów. :-)

ewelina, udanej przerwy, dwa głębokie wdechy, dobra kawka i trzeba śmigać dalej. Znam to, czasem wymiękam u siebie.

Mary-beth, obyś szybciutko coś znalazła. Wysyłasz cv, czy pytasz wśród znajomych ?
aha i Cieszę, się, że niespodzianka się udała i mąż zadowolony.

kala, nika witam dziewczyny i miłego dnia życzę !!!!
u mnie znów gorąco !!!

ku****aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

3 raz mi posta zjadłoooooooooooooooooo

ostatni ku**wa razzzz

wnerwiona jestem na prezesów G. boże co za tępaki.

od miesiaca prosimy się o zaświadczenie o dochodach netto- staramy się o mieszkanie i musimy takie coś zanieść do UM.

najpierw stwierdzili, że mam z urzędu druk przynieść, to mi go wypiszą. jaki kurna druk, skoro to oni muszą to napisać? tydzień im to przemawiałam.

potem to oni nie wiedzą jak to napisać. to im mówię-> dajcie do księgowości i oni to napiszą w 30 sekund. kolejne 3 dni tłumaczenia.

napisałam im wkońcu taki wzór (na brudno, odręcznie), żeby przepisali na kompa, wpisali odpowiednią kwotę i tyle!! to padł tekst "to chyba jednak księgowy musi zrobić"

dziś się dowiaduję, że ksiegowy tego nie zrobił, bo mu zapomnieli jeszcze powiedzieć. to wyskoczyli dziś G, że takie zaświadczenie to jest niepotrzebne (sic!) i niech zaniesie do urzędu RMUA i pasek. no chyba ich poje***bałooooooo. przecież takich dokumentów się nie okazuje na każdym kroku, objęte są tajemnicą!!! myślałam, że ich zabije.

teraz wkońcu się okazało, że któryś prezes załapał o co chodzi i mu to napisze wreszcie. co najśmiejszniejsze, wyskoczył najpierw z tekstem, żebym im to napisała, a oni to wydrukują i podpiszą. to im z ryjem odpowiedziałam :" jak chciałam u was pracować w biurze, to stwierdziliście, że nikogo takiego nie potrzebujecie, bo sobie radzicie sami. dlaczego więc mam wam pisać pisma, skoro to nie należy do moich obowiązków, tylko waszych? nie jestem u was zatrudniona, więc proszę nie wyskakiwać z tekstem, że mam za was coś robić. mamy określony termin do złożenia tego wniosku, więc lepiej zróbcie tak, żeby nie przepadł!!"

teraz to pisze i dziś to będzie gotowe. człowiek miesiąc czeka, aż mu to zrobią, a okazuje sie, że wystarczy 10 minut

EWELINA hejka:-)

Witaj :*
Miłego wypoczynku z Pati na ogrodzie :-)

Ewelina- witaj :-) Trudno jest wszystkim dogodzić, jedni chcą lata, drudzy zimy...Zimy też chce, ale tylko po to żeby śmigać na łyżwach ;-) Tymczasem poczekam, aż tak to mi się nie spieszy do zimy .
Jak minął weekend?

Oj trudno...trudno...z tego samego powodu co Ty czekam na zimę :-D no, może jeszcze..kulig....lepienie bałwana z dzieciarnią ;-)
Weekend minął szybko i cudownie! Jedyny minus to ból gardła - po karaoke ;-), ale źle nie jest...

ewelina, udanej przerwy, dwa głębokie wdechy, dobra kawka i trzeba śmigać dalej. Znam to, czasem wymiękam u siebie.

Dziękować*
Dokładnie...troszkę odsapnąć, łyknąć kawki i na przód! ;-)

majqa masz małego Westa? Och choruję na tego psiaka. Moja kuzynka ma śliczną sunię i ja smęcę mężusiowi że też chcę i chyba go ubłagałam i na wiosnę sobie kupimy. Musimy tylko poszukać dobrej hodowli.

Mary-beth, obyś szybciutko coś znalazła. Wysyłasz cv, czy pytasz wśród znajomych ?
aha i Cieszę, się, że niespodzianka się udała i mąż zadowolony.
Dzięki, kochana! Wysyłam CV, ale tez korzystam z referencji od poprzednich pracodawców. Mam kilka opcji, ale muszę trochę poczekać. Zobaczymy.

Nika - dzięki! Wiesz, ten idiota jest mi winny pieniadze za pracę! On tak rolował już innych, ale oni to olali, a ja oddałam sprawę do firmy windykacyjnej! Ale on się miga od płacenia, i teraz wkraczają prawnicy. Tylko, ze za tę procedurę muszę zapłacić ja! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Bunia - oj, są idioci na tym świecie! Ale trzymam kciuki, zeby Wam nic nie przepadło i wszystko się pięknie udało!

Przepraszam, że Wam smęcę, ale jak się dowiedziałam, że znów ja muszę za coś płacić, to mnie szlag trafił! :wściekła/y:

kala - niższych temperatur :-D

ewelinko - to widzę że szaleństwa pełną parą :-D Ale na BB głosu nie potrzeba tylko łapek :-p Ja też się zimy doczekać nie mogę - po porodzie będę mogła iść do super masażysty o kręgosłup :-D No i mojego ufoludka przytulę :-D

Niech ktoś wyłączy tą żarówę bo zaraz się ugotuję :dry: Która chce nadmiar słoneczka?

reklama
BUNIA i takie buraki są prezesami... Szkoda gadać... Oby wypisali w końcu o zaświadczenie....

EWELINA dziękować;-)

Spadam do basenu bo mi pot po tyłku leci...
Na razie...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry