• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
witam :)
ja również najlepsze życzonka składam na ręce solenizantek (i solenizantów) :):):)

u mnie testowanie w czwartek - chyba, że @ przyjdzie wcześniej
ale mnie zżera ciekawość ;)

Marylka, Bibinka, Sorbuś - wszystkiego, co najpiękniejsze, miłości, wzajemnego zrozumienia, radości i spełnienia marzeń, a szczególnie tego upragnionego!!!!!!
Ja czekam, jeszcze 2 dni...;-):tak:;-)
MAJQA - testujemy razem!!!!!

Witam poniedziałkowo

Dziewczyny wszystkiego najlepszego z okacji Waszych ślubnych rocznic :-) Przede wszystkim miłości i upragnionego dzidziusia!!!

Klaudusia - gratuluję rozwiązania sprawy działeczki! Po cichu ci zazdroszczę. My też chcemy odkupić od siostry mojej teściowej działkę (której ona nie chce), ale tam wchodzą jeszcze jakieś dziwne kwestie dziedziczne.
A mi się tak marzy dom! Kij z tym że działka jest poza warszawą i będzie trzeba kupę dojeżdżać. Chcę mieć przestrzeć, dom i ogródek - żadnych sąsiadów przez ścianę... Och rozmarzyłam się :-D

bibinka, sorbuś, mama, marylka - Wszystkiego najlepszego z okazji rocznic ślubu i tych miedzianych i tych papierowych :tak: Oby kolejne lata przyniosły wam mnóstwo szczęścia, radości i pociechy z pociech ile by ich nie było :tak: I przede wszystkim harmonii w życiu i miłości :-)
2-dwa_serca_duza.jpg

Mój mąż mi dzisiaj wypalił że skoro nasza będzie w tym roku skórzana to mi kupi pasek skórzany i mnie przywiąże do łóżka :-D Wariat :-p

Miłego dnia wszystkim, ja spadam pod prysznic i zająć się pociechą :tak:

dziękuje kochane za życzonka :) moje wspaniała internetowe psiapsiuły :)

SORBUŚ, BIBINKA I MAMCIA dużooooo dużoooo miłości i wytrwałości w kolejnych latach małżeństwa i oczywiście fięknej i zdrowej fasolki jak najszybciej

ja będe troche puźniej bo musze jeszcze dosać część zamówienie zrobić porządek z koszulkami i przyjdą mi dziś dwie paczki wiec będe z doskoku :)

MARYLKA, BIBINKA, SORBUŚ, MAMA

Laseczki wszystkiego najlepszego z okazji Waszego pieknego swieta:)
Duuuuzo milosci przede wszystkimno i zeby nastepna rocznice spedzac juz z nowym czlonkiem rodziny:)

Witajcie Skarby moje:*
Ja dzisiaj na 12 do pracy wiec glupia jkas zmiana... Jeszcze paznokcie musze zrobic i opranie, tzn w odwrotnej kolejnosci;)

Sorbuś , Bibinka , Marylka, Mama - wszystkiego naj naj z okazji waszych rocznic :*:* duuuuuuużżżżooo miłości kochane :*
Czesc kochane witam sie poniedziałkowo :) przepraszam ze mnie wczoraj nie było ale przyjechał ten mój sąsiad wiec z nim sobie siedziałam potem moja siostra i stwierdziłam ze pojade do niej na noc :):) a dzisiaj rano pylałam na badania :):) a co tam u was jakieś wieści ??

Witam was, przede wszystkim:

Z OKAZJI PIĘKNYCH ROCZNIC ŻYCZĘ MAMIE, MARYLCE, SORBUSIOWI I BIBINCE samych szczęśliwych chwil w życiu, miłości i przyjaźni na dobre i na złe. Niech spełniają wam się wszelkie marzenia.

ja nie mogłam z wami poklikać wczoraj, bo F czyścił laptopa i jak go poskładał to nic nie działało...

w każdym razie Karollo spał u mojej mamy dwie noce, więc jestem wypoczęta za wszystkie czasy. Niestety poprzestawiało mi się wszystko i o godz. 7 już nie mogłam spać, no ale za to nocki bez pobudek.

Karol oczywiście się budził mamie, ale dała sobie z nim radę. Ogólnie Karol już prawie tydzień jak mieszka u mojej mamy z tym,. że ja dziś jadę jeszcze na dwa dni do nich. W domu chociaż większe porządki zrobione, mąż się spisał na medal, bo mieszkanie lśni.

ewcia ciarki mi przeszły jak napisałaś o mężu. Cud, że to się tylko tak skończyło. Wytrwałości wam teraz życzę, żeby Krzyś wrócił do formy. A testujesz na dniach ? bo ja wiesz... kciuki cały czas mam zaciśnięte.

mama, tort piękny, a eustomy to moje ulubione kwiaty, więc zazdroszczę tak pięknego bukietu.

sol, u mnie też kopniaki na całego i też z zewnątrz jeszcze ich wyczuć nie można.

szczęśliwa, u mnie w tym tygodniu też badania i w piątek wizyta u ginek. Dostanę skierowanie na usg i będę odliczać te dni do momentu, aż poznam kto mieszka pod serduszkiem.

monia, ściskam cię i nie daj się szefowej. Zaglądaj do nas.

reklama
marta - ty państwowo chodzisz ze na skierowanie na usg musisz czekać? Ja odliczam do 7 września jak będę miała połówkowe bo w tym miesiącu nie byłam na wizycie :-p Oj dostanę opiernicz od gina :-D Ale jak pójdę z mężem to może nie będzie taki surowy :-D To super że sobie pospałaś :tak: A mężowi chyba jakaś kolacyjka się należy za to jak się sprawił :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry