Cześć Dziweczynki

Oczywiście nei nadrobię

Od dziś jest dyrektorka mojego działu więc będę musiała pracować cały czas....
Także chciałam się generalnie przywitać

Jak mi się uda to trochę nadrobię
Wogóle to dziś humor niefajny więc może4 to i lepiej że się pracą zajmę... Powracali wszyscy z urlopów i juz nie będzie miło i cichutko nawet w mojej piwnicy

(
A poza tym dowiedziałam się że oba mieszkania nie wypalą więc musimy zostać w tym okropnym którego już nie lubimy

( A miałam nadzieję że choć jedno wypali...
A wczoraj cały dzień spałam wyobraźcie sobie! W sobotę bylismy na tym weselu w Jarosławiu... Więcej jazdy niż wesela! I do tego 3 prawie godziny z teściami! Teśc nawet nie mógł wytrzymac tych 3 godzin jazdy bez piwa! Trzeba było mu się zatrzymac w sklepie... A teściowa mnie irytowała całą drogę w obie strony! Spowrotem teść był tak pijany że spal całą drogę... przynajmniej tyle... I tak byliśmy w domu ok 4.30 i o 5 posżłam spać.... I tak cały dzień do kitu....
Miłęgo dnia
troche poczytałam
Mama zdjęcia fajniutkie

Torcik słodki a kwiaty przepiękne! Dobrze że się imprezka udała

) I oczywiście wszystkiego naj naj z okazji rocznicy

)
Mary doczytałam też że Tobie się udala niespodziewanka - super

)
Jaewa 4 dni szybko zleci zobaczysz! A jakie fajne będzie powitanie!!
Ewcia brak słów poprostu!!! Takich debili trzeba zamykac najlepiej! Niestety tak jest że niektórzy jak sobie popiją to im odwala... Ja zawsze się boję.. Bo mój mąż nie jest taki spokojny jak Twój... mój oddaje jak jest w stanie więc pewnie by się z nimi bil... Kiedyś też tak dostał strasznie, jeszcze przed ślubem, bo pijany polazł na impreze i stanął w obronie jakiegoś chłopaka i się wyżyli na nim bo był pijany i ciężko mu było się bronić... Tyle że potem dupki dostali za swoje.. Nie popieram tego ale wtedy się cieszyłam bo też porządni epo glowie dostal (a jego głupi amatka nawet go do lekarza nie zawiozla!!! mi powiedzieli tydzień po wszystkim dopiero)