• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Sol- no to niezła akrobatka była z Karoli :))
Mnie może tak kopać jak napisałaś- wszystko zniosę :))
ale raczej w 38 tygodniu, to mnie potną i nie zdąży, może być 37 :))
Pogłaskaj Malucha ode mnie i fajnie, że może Olek- będzie parka :))

Kaththea- cieszę się, że dzień udany i nos bratowej utarty :))
skoro sobie zasłużyła, to dobrze jej tak... ;)

Aga.kk, Kaththea- ja to takich to do gazu bym posłała....

Lecę się kąpać i lulu.
Dobranoc Kochane i dziękuję, że jesteście :**

reklama
Witam się wieczornie.
Ewcia bardzo mi przykro, straszne co się wydarzyło. Zastanawiam się nad kupnem paralizatora i coraz bardziej się do tego pomysłu przekonuję. Dziś już nikt nie może czuć się bezpiecznie. Całe szczęście się lepiej niż mogło...
Wciąż się przekonuję trzeba żyć tak, jakby każdy dzień był ostatnim...

Ja za 10 dni testuję, mam nadzieję, że kilka z nas dopełni majowej przepowiedni :tak:
A jak nie w tym cyklu to w następnym.:tak:

Miłej nocy!

Witam niedzielnie
Ewcia jestem w szoku to co przeczytałam. Niewiele by brakowało, a by doszlo do tragedii. Twój męzuś powinien kopnąc w d** kolegę za to, że go zostawil tam :((
Ale idioci. Normalnie szok co się dzieje :szok::szok::szok: Mam nadzieje, że będzie dobrze wszystko z Jego zdrówkiem eh :-(:-(:-(
A ja nie wiem co ze starankami będzie :-(:-(:-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam się wieczornie.

Ja za 10 dni testuję, mam nadzieję, że kilka z nas dopełni majowej przepowiedni :tak:
A jak nie w tym cyklu to w następnym.:tak:

Miłej nocy!
Hope - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za teścik! :-):-):happy::happy::rofl2: Na mnie kolej za dwa tygodnie - i mam nadzieję, ze obie będziemy majówkami! :happy::happy:

My z M. zasiedzieliśmy się przed TV - fajny film obejrzeliśmy. Zmykam na bobosex! :-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2: Dobrej nocki wszystkim!

Wpadam zyczyc Wam milego dnia:tak:
Ja w nienajlepszym nastroju...Nie wiem co mi jest, placzliwa na potege jestem:baffled:
S wyjechal bo cos sie nagle popsulo i zadzwonili i musial leciec:-( Nie bedzie go do piatku rana:-( Ale 4 dni to nie az tak dlugo prawda?:sorry2:

Mama ciesze sie ze imprezka sie udala!

Mary super ze niespodzianka wypalila! :)

Ewcia strasznie wspolczuje z powodu meza! Starch z domu wyjsc....Mam nadzieje ze on szybko dojdzie do siebie.

Marylka dziekuje strasznie za karteczke! :*

Lepiej pojde i wpadne potem bo z takim podlym humorem do niczego sie nie nadaje:baffled: a moze to wina hormnonow?:crazy:

Hej dziewczyny! Witam po weekendzie! Widzę, ze trochę się działo!!!
MAMA wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy!!!
EWCIA trzymaj się!
A u mnie weekend suuper! Mogę się pochwalić, ze udało nam się przekonać rodzeństwo mojej mamy do sprzedaży działki!! Prawie 13 a ziemi w ekstra okolicy (pod lasem) ale wszędzie blisko... cisza, spokój... Tak wiec będziemy się budować!!! :-D Jestem szczęśliwa, ze nam się udało. Prawie rok się zastanawialismy czy dom czy mieszkanie. A ze udało się załatwić ta dzialeczke to będzie domek!
Pozdrawiam Was wszystkich i życzę miłego dnia!!!

Cześć Dziweczynki:)
Oczywiście nei nadrobię:( Od dziś jest dyrektorka mojego działu więc będę musiała pracować cały czas....
Także chciałam się generalnie przywitać:) Jak mi się uda to trochę nadrobię:)

Wogóle to dziś humor niefajny więc może4 to i lepiej że się pracą zajmę... Powracali wszyscy z urlopów i juz nie będzie miło i cichutko nawet w mojej piwnicy:((
A poza tym dowiedziałam się że oba mieszkania nie wypalą więc musimy zostać w tym okropnym którego już nie lubimy:(( A miałam nadzieję że choć jedno wypali...

A wczoraj cały dzień spałam wyobraźcie sobie! W sobotę bylismy na tym weselu w Jarosławiu... Więcej jazdy niż wesela! I do tego 3 prawie godziny z teściami! Teśc nawet nie mógł wytrzymac tych 3 godzin jazdy bez piwa! Trzeba było mu się zatrzymac w sklepie... A teściowa mnie irytowała całą drogę w obie strony! Spowrotem teść był tak pijany że spal całą drogę... przynajmniej tyle... I tak byliśmy w domu ok 4.30 i o 5 posżłam spać.... I tak cały dzień do kitu....

Miłęgo dnia:)

troche poczytałam:)
Mama zdjęcia fajniutkie:) Torcik słodki a kwiaty przepiękne! Dobrze że się imprezka udała:)) I oczywiście wszystkiego naj naj z okazji rocznicy:))

Mary doczytałam też że Tobie się udala niespodziewanka - super:))

Jaewa 4 dni szybko zleci zobaczysz! A jakie fajne będzie powitanie!!

Ewcia brak słów poprostu!!! Takich debili trzeba zamykac najlepiej! Niestety tak jest że niektórzy jak sobie popiją to im odwala... Ja zawsze się boję.. Bo mój mąż nie jest taki spokojny jak Twój... mój oddaje jak jest w stanie więc pewnie by się z nimi bil... Kiedyś też tak dostał strasznie, jeszcze przed ślubem, bo pijany polazł na impreze i stanął w obronie jakiegoś chłopaka i się wyżyli na nim bo był pijany i ciężko mu było się bronić... Tyle że potem dupki dostali za swoje.. Nie popieram tego ale wtedy się cieszyłam bo też porządni epo glowie dostal (a jego głupi amatka nawet go do lekarza nie zawiozla!!! mi powiedzieli tydzień po wszystkim dopiero)

Ostatnia edycja:
witam sie porannie tak na szybko bo jadziemy zaraz na dni otwarte z Dominikeim do przedszkola:tak:ale zanim pojade:

MARYLKA!!!-wszystkiego co najlepsze na kolejne lata w szczesliwym malżeńtwie:tak::tak:i oczywiście dzidziusia jak najszybciej;-)

BIBINKA- kochana- Tobie i mężowi rownież wszystkieco najlepszego,milośći ,zrozumienia i wsparcia...7 lat to juz kawal czasu-oby tak dalej i również dzidzia w najblizszym czasie!!!:tak::tak:

SORBUS- slonko przyjmij rownież najlepsze życzenia na 7 rocznice slubu-milości,szacunku i wzajemnego wsparcia...i zebyscie o czasie powitali Wasze maleństwo!!!:tak::-)

pozostalym kobietkom zycze milego dnia i slonka-u mnie brak w noc byla burza...

JAEWA- tule...mam nadzieje ,ze nastroj sie poprawi!!podaje czekoladke;-)

KLAUDUSIA,MONIA- bardzo dziekuje za zyczenia!!buzka

reklama
MARYLKA, BIBINKA, SORBUŚ, MAMA

Idźcie przez życie z dobrocią w sercu,
Otoczeni ludźmi, których kochacie,
Silni poczuciem bezpieczeństwa i szczęścia - nierozłączni!!!!!

Wpadłam tylko pożyczyć WAM miłego dnia...
Ja od rana "kopię się" z szefem...

Mama, Bibinka
, imprezka była baaaaaaaardzo udana, ale z braku czasu nie opowiem szczegółów :baffled: ale powiem jedno - straciłam głos po karaoke....:-D

Buziaki :*:*:*

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry