• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam sie poniedziałkowo!!!!!!!!!!!!
Przepraszam za moja wekeendowa nieobecnosc ale problemy z neciorem byly. Teraz chcialam was nadrobic ale oczywiscie tak nadrukowałyscie ze nie mam szans :)

Dziewczyny najlepsze zyczonka z okazji rocznic dla kazdej bez wyjatku !!!!!!!!

Co słychac? Jakies nowe fasolki??

reklama
dzień doberek

witam się poweekendowo

my sobie wczoraj leniuchowaliśmy cały dzień- tzn. małż dorwał kompa, bo odkrył jakąś nową grę sieciową, a ja wyszywałam (został mi już tylko jeden kolor do uzupełnienia i na dniach pokażę wam gotowe dzieło)

ewcia straszne co piszesz o tych bandziorach. to nie do pojęcia jak ludzie mają nierówno pod sufitem
oby mąż szybko wrócił do zdrowia, a kości były jednak całe.

ja tez miałam kiedyś taką przygodę. szłam z kolegą bokserem (wydawałoby sie, że bezpiecznie) i naszło nas 3 buraków- nie podobało im się jak jestem ubrana, bo oni to raczej łysi byli. kolega uciekł (hmmm... wielki pan bokser) i zostałam sama z 2, bo jeden poleciał za nim. skończyło się tak, że jeden miał złamany nos i stłuczone jajca, a drugi (oprócz jajec) miał nóż w udzie. chcieli być cwani i jeden trzymał, a drugi nożem machał, ale nie spodziewali się mojej adrenaliny i tak im tyłki skopałam, że mnie do dziś pamiętają. a nóż wyrwałam temu burakowi i mu wbiłam w nogę-> dziś bym pewnie czekała co mi zrobią, ale jak się ma 16 lat to się wydaje, że wszystko może być jak w filmie. ja wyszłam prawie bez szwanku- jedynie obita szczęka i kilka draśnięć od noża, ale żywa i mądrzejsza, żeby na siebie uważać. potem poszła plotka, że to ja ich napadłam i taka groźna jestem, ale to było dla mnie na plus, bo nikt więcej nie próbował szczęścia.

sol fajnie że dzieciątko kopie, przynajmniej się nie martwisz

mama, bibinka, sorbuś i marylka wszystkiego najlepsiejszegooooooooooooo

muszę dziś poodkurzać caaaaaaaały dom (przeważnie ograniczam się do piętra, bo schody zachowują dobry stan). kocica przyniosła ptaka i wszędzie pełno piór. najobrzydliwsze było to, że maluchy też z nią tego ptaka żarły a jeden porwał skrzydło i biegał z nim po domu, a ja za nim i flaki zbierałam. obrzydliwość.
a tak mi się paskudnie nic nie chceeeeeeeee

Marylka, Bibinka, Sorbuś - wszystkiego, co najpiękniejsze, miłości, wzajemnego zrozumienia, radości i spełnienia marzeń, a szczególnie tego upragnionego!!!!!!
Ja czekam, jeszcze 2 dni...;-):tak:;-)
MAJQA - testujemy razem!!!!!

razem razem :) pamiętam o Tobie :)
ale coś mi się wydaje, że @przyjdzie bo mam chumory w sam raz pasujące do niej :(

tez mam małego kociaka 1,5 m-ca i psa west terierka 3 m-ce

Ostatnio edytowane przez moderatora:
MAMA BIBINKA SORBUŚ MARYLKA wszystkiego najlepszego, kolejnych wspólnych lat w zrozumieniu i miłości... Oraz spełnienia marzeń zwłaszcza tego jednego...

Ja już piszę z domu w PL:tak::tak: Wczoraj miełam napisać wieczorem że dojechaliśmy szczęśliwie ale przez dzień jakoś nie znalazłam czasu a wieczorem padłam nawet nie wiem kiedy:-(

EWCIA tulę mocno i mam nadzieję że K szybko dojdzie do siebie...

MAMA super że imprezka się udała:-) My jutro imprezujemy;-)

ZAPMARTA zawsze ciężko jest zostawić pierwszy raz dziecko na dłużej niż kilka godzin ale potem się okazuje że wszystko ok:tak: Dobrze że się wyspałaś...

Będę do Was zaglądać z doskoku bo teraz idziemy na ogród z Pati - ona do basenu a ja na leżak;-)A jak brat mi zrobi z laptopem to Was też wezmę na ogród na słoneczko..
Pozdrawiam wszystkie bez wyjątku:-)

Hej wszystkim!

Mama, Bibinka, Sorbuś, Maryla - wszystkiego, co najwspanialsze z okazji Waszych pięknych rocznic! Wielu lat w zdrowiu, szczęściu i miłości, a przede wszystkim - Waszych upragnionych fasoleczek!

Kochane, witam się ze wszystkimi poniedziałkowo. Jutro mamy fotki mieszkania, i niedługo bedzie ogłoszenie. :happy:

A tymczasem jestem wściekła i jednoczesnie wyć mi się chce! :angry::no::wściekła/y::crazy::baffled::baffled::baffled: Miałam wcześniej własną firmę i kontrahenta. I teraz mam problemy z tym idiotą! :wściekła/y::no::no::angry: Boże, że też zawsze znajdzie jakiś kretyn, który żeruje na innych i zarabia na robieniu ich w konia! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Hej wszystkim!

Mama, Bibinka, Sorbuś, Maryla - wszystkiego, co najwspanialsze z okazji Waszych pięknych rocznic! Wielu lat w zdrowiu, szczęściu i miłości, a przede wszystkim - Waszych upragnionych fasoleczek!

Kochane, witam się ze wszystkimi poniedziałkowo. Jutro mamy fotki mieszkania, i niedługo bedzie ogłoszenie. :happy:

A tymczasem jestem wściekła i jednoczesnie wyć mi się chce! :angry::no::wściekła/y::crazy::baffled::baffled::baffled: Miałam wcześniej własną firmę i kontrahenta. I teraz mam problemy z tym idiotą! :wściekła/y::no::no::angry: Boże, że też zawsze znajdzie jakiś kretyn, który żeruje na innych i zarabia na robieniu ich w konia! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

A zebys wiedziała ze buractwa na tym swiecie nie brakuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tylko ja sie zastanawiam jaki maja w tym cel zeby komus umilic zycie??

:-)Witam poniedziałkowo!:-D

Piękny, słoneczny dzień...słońce pobudza do życia...wciąż jeszcze jest lato, czego chcieć więcej:-)

Mama, Marylka, Sorbek i Bibinka- życzę Wam z okazji rocznic ślubu wszystkiego co najpiękniejsze, najsłodsze, najukochańsze, tęczy kiedy zle i morza fiołków wiosną:-) :happy2::-D:tak:

Hope- trzymam kciuki za testowanie...miłego dnia:-):tak:

I miłego dnia każdej z Was:happy2:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry