• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ewelinko - to widzę że szaleństwa pełną parą :-D Ale na BB głosu nie potrzeba tylko łapek :-p Ja też się zimy doczekać nie mogę - po porodzie będę mogła iść do super masażysty o kręgosłup :-D No i mojego ufoludka przytulę :-D

Wiesz, ja często mówię do monitora i nie wiem, czy to przez adhd, czy rozwijającej się choroby :-D:-D:-D:-D Ale dziś głos oszczędzam, nawet z rana jajko wciągnęłam na struny głosowe i została sama wydmuszka - w sam raz na zbliżające się święta - będzie głowa mikołaja :-D:-D:-D:-D:-D:-D;-)

Nika, nie mieć za co :-D ;-) - długo urlopujesz???

reklama
kuwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

co za tępaki!!! dalej tego nie pisze. bo stwierdził, że mam mu z RMUA podać kwotę netto, to ją wpisze. przecież na RMUA nie ma kwoty nettooooooooooooooo tylko składki na ubezpieczenia wyliczone. to wyskoczył że mam to odjąć od brutto i będzie. czegoś takiego to się nie spodziewałam. przecież na RMUA nie ma wypisanych zaliczek na podatek, to co ja mu mam odejmować? bo taki wysiłek zadzwonić do księgowego, który ma wszystko w kompie i poznać kwotę netto

teraz to już na maksa mam nerwa. cholera jasnaaaaaaaaaaaaa

na chwilkę uciekam, bo muszę chyba sama manualnie policzyć mu to zrytą kwotę, napisać te pismo i im wysłać, bo inaczej sie chyba nie da.

patafiany

Witam :-)

Mary, Kala dziękuję słoneczka, odliczam dni, jeszcze 9 ;-)

Bunia nie nerwuj się, złość piękności szkodzi, temperamentna kobitko :-)

U nas dziś piękna pogoda - czytaj zero słońca, lekki wiaterek i 23 stopnie.

Sol- ciężarne mają przerąbane w takie upały, pamiętam jak sama się nieraz męczyłam, dlatego trzeba sie w takie dni szczególnie oszczędzać. Dziś nie jest tak zle, nie ma 30st:-)

Ewelina- szybkiego powrotu do zdrowia życze i miłej pracy:happy2:

Nika- jak chcesz spędzić urlop? masz jakieś plany?

Witajcie zapamarta, mary-beth, bunia...

jestem juz po przedszkolu-pani zgodzila sie wziąć Zuze do Jej grupy(Zuza chodzila te wczesniejsze 3 tyg i za to placilismy a teraz tydzien miala byc w domu,ale ze zrobili tydzien otwarty dla 3 latkow to nie mam co z Nia zrobic i poszlam do sekretariatu-nie musze placic za te godziny 3 * 5dni czyli 15 godzin,nie chcialam zeby byli razem u Domisia w sali bo On sie przyzwyczai ,ze Ona jest z Nim i potem bylby mega problem,no ale wszystko dalo sie pogodzic:tak:teraz ogladaja bajke ja pije kawe i smigamy na rynek po warzywka;-)

EWELINKA,KALA,SOL,ZAPMARTA,MARY-BETH,BUNIA,NIKA,MARYLKA,MONISIA,SZCZESLIWA ,MAJQA i pewnie ktorąś pominela-przepraszam-dziekuje za życzenia.
ZAPMARTA- mi tez sie baaaardzo bukiet podoba!!stoi na stole w jadalni a storczyk stoi w sypialni:tak:

NIKA- super,ze juz u nas goscisz i fajnie ,ze Ci pogoda dopisuje:tak:i ja pamietam kochana ,ze Ty masz 24 .08:tak::-):-)

MARY-BETH, BUNIA- wspolczuje Wam Waszych sytuacji....co za :crazy:.....

pije kawe i zmykam na rynek,ale u nas gorąco:baffled:

reklama
Mama - witaj! No to super się udało z przedszkolem! :-) A jak tam dietka? Zadowolona z rezultatów? Trzymam kciuki! Ja miałam w weekend taką rozpustę jedzeniową, że aż potrzebuję oczyszczenia! :szok::-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry