• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam ponownie:)
Na chwilę wygrzebałam się z książęk:))

Marylka, Sorbuś, Babinka - wszystkiego co najlepsze, spełnienia wszystkich marzeń i kolejnych cudownych lat u boku waszych ukochanych!! I oczywiście spełnienia tego największego MARZENIA!!!

reklama
V-JOLKA- piekne byly Twoje życzenia....dziekuje:tak:;-)
HOPE- &&&&&&&&&&&& zacisniete za testowanko:tak:
MARY-BETH- a dietka si-od wczoraj dodalam warzywa wiec jest "weselej";-)narazie waga sie utrzymuje na tej co byla czyli dzis 66,800 bi mam @ a wiadomo,ze wtedy jest sie ciezszym...ale za 2,3 dni sie zwaze po pewnie juz sie skonczy i zobacze co wtedy;-)ale nie zamierzam przerwac bo to nie jest drakońska dieta-mozna jeść ile i kiedy sie chce tylko ,ze produkty z listy;-)daje rade-Ty jak zaczniesz to tez dasz:tak::tak:

EWCIA- mam nadzieje,ze K.juz w domku:tak:

OK, ja zmykam do mojego sprzątania... :baffled: Jutro o 8:30 mamy fotografa w mieszkaniu, więc musi być glanc! A zresztą nie błyskam dziś polotem i taka zła jestem, więc bym tylko smęciła. :-(

Ale będę zaglądać. Miłego dnia Wam wszystkim! :happy:

Na miłe popołudnie:

Po długiej upojnej nocy on zauważył na jej stoliku przy nocnej lampie zdjęcie faceta. Zaczął się niepokoić.
- Czy to jest twój mąż? - nerwowo zapytał.
- Nie głuptasie - odpowiedziała przytulając się do niego.
- Czy to twój chłopak? - kontynuował.
- Nie, coś ty - odpowiedziała.
- Czy to twój ojciec lub brat? - pytał.
- Nie, nie, nie - odpowiedziała delikatnie gryząc go w ucho.
- A więc kto to jest? - nalegał.
- To ja przed zabiegiem chirurgicznym. :-D

Dziewczynki bo wreszcie odzyskałam kontrolę nad listą staraczek - którą mam jeszcze dopisać i z jakim suwaczkiem - dane na pw wysyłać :-D Te co mi wysłały już są dopisane :tak:

A my czekamy na pizze ale nie wiem kiedy i czy w ogóle dojedzie bo zadzwonili przed chwilą że mają awarię pieca i może się dostawa nawet o 20-30 min opóźnić :dry: A ja już głoooodna :-(

co za dzień daremny dzisiaj. masakra normalnie.

nie dość, że te nerwy z tym zaświadczeniem (już to wszystko policzyłam,już im to pismo wysłałam, już je druknęli). do tego chcieliśmy zmienić operatora internetu, bo umowa nam się kończy, a coś powolny ten net jest, to okazało się, że ci lepsi do nas jednak zasięgu nie mają, a ci co ich polecają, to mają za 50zł przesył w kilobajtach :szok: (obecnie płacimy 49zł za 1Mb). no porażka. a jakby tego było mało to poszłam siku i przyrżnęłam stopą w balustradęęęęęęęęęęęe. chyba mam złamany palec, bo boli, ale właściwie straciłam czucie w stopie. chodzić nie umiem. obłożę lodem. jak nie przejdzie, to będę musiała zagonić sąsiada, zeby mnie zawiózł do ortopedy, bo sama nie dam rady.

no po prostu koszmar dzisiaj

a na dokładkę-> jeszcze nie dzwonili z tej firmy w spr pracy (niby do jutra podejmą decyzję), ale znowu czuję że nic z tegoooooooooo i znowu dupa, znowu dupa dupa dupa dupa!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Boże kochany! Będę miała konfrontację z tym idiotą - moim byłym kontrahentem!!! :baffled::baffled::baffled: Jeszcze nie wiem, kiedy, co i jak, ale będą prawnicy, on i ja. Chyba mnie dziś te nerwy zeżrą! :crazy::crazy::crazy: Co za pokiełbany dzień!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry