• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
I po pracy...powinnam siedzieć do 15, ale wzięłam pocztę i podskoczyłam wysłać :-D
Zrobiłam po drodze zakupy...zaraz zabieram się za obiad - zupka buraczkowa i chyba kilka placków ziemniaczanych usmażę, bo od 3 dni za mnie chodzą, takie z kleksem gęstej śmietany i cukrem :szok:
Ogarnę chatkę, bo rano nawet nie zdążyłam łoża zasłać, poodkurzam, wywalę kołdry i poduchy na taras - fajnie wieje to wywieje co trzeba :-D no i czeka mnie najgorsze - porządki w garderobie, muszę odświeżyć pomieszczenie garderoby, poodkurzać, poumywać półki, wieszaczki itp., przebrać rzeczy - coś czuję, że duża część wyląduje w kontenerze :zawstydzona/y: jednak człowiek lubi chomikować....

reklama
mamuśka ja to do lekarza pojadę, jak już nie będzie innego wyboru niecierpię z byle czym jeździć, bo potem pakują w gips "na wszelki wypadek". a ja gipsu nie chcę. boli mniej, palce tylko spuchły, ruszać umiem, więc złamane nie są zapodam sobie altacet i będzie dobrze. a jeszcze nie lubię lekarzy, bo zawsze jak szłam z jednym, to mi wynajdowali drugie (przykład- poszłam ze skręconym kolanem, to mi wynaleźli guza w nodze i zaczęło się: rezonanse, badania i takie tam). wolę nie ryzykować i do doktorka pójdę jak naprawdę mi coś będzie a takie słuczenie to pierdoła

U mnie masakra jakaś - mam dość :-(:-(:-(
miałam grzybicę, wyleczyłam się ładnie, byłam prze szczęśliwa jak ginka dała mi zielone światlo na staranka, zdrowa i wszystko cacy aż do wczoraj... jeszcze przedwczoraj była jakaś biala wydzielina ale taka rzadka dosyć... a wczoraj grudkowata wydzielina i do tego nieprzyjemny zapach.... grzybica pewnie znów... ja już nie mam siły :-(:-(:-(:-( zalożylam jakieś globulki propolisowe wczoraj i dziś... no i zobaczymy... a kiedyś tak miałam przez kilka dni w cyklu i później bylo ok i jak byłam u ginki to powiedziała, że dobrze wszystko...a teraz nie wiem czy to przejdzie czy nie... ostatnio chodzilam na basen i być może to miało wpływ.... może zakupię tabletki provag które mi ktoś z bb polecił

U mnie masakra jakaś - mam dość :-(:-(:-(
miałam grzybicę, wyleczyłam się ładnie, byłam prze szczęśliwa jak ginka dała mi zielone światlo na staranka, zdrowa i wszystko cacy aż do wczoraj... jeszcze przedwczoraj była jakaś biala wydzielina ale taka rzadka dosyć... a wczoraj grudkowata wydzielina i do tego nieprzyjemny zapach.... grzybica pewnie znów... ja już nie mam siły :-(:-(:-(:-( zalożylam jakieś globulki propolisowe wczoraj i dziś... no i zobaczymy... a kiedyś tak miałam przez kilka dni w cyklu i później bylo ok i jak byłam u ginki to powiedziała, że dobrze wszystko...a teraz nie wiem czy to przejdzie czy nie... ostatnio chodzilam na basen i być może to miało wpływ.... może zakupię tabletki provag które mi ktoś z bb polecił

Provag jak najbardziej, ale profilaktycznie możesz też zakupić TantumRosa do irygacji - jednak nie wolno stosować dłużej jak 7dni i oczywiście jak się jest w ciąży...
Najlepiej idź do ginki i niech Ci przepisze porządne globulki...

Agnieszka.kk, zapraszam, zamierzam nasmażyć całą stertę, bo na samą myśl mam ślinotok...:zawstydzona/y::-D:-D:-D

Agnieszka, ewelina mam dośc. Masakra.... ja co chwilę to mam z powrotem :-(:-(
a ten provag to można w ewentualnej ciąży stosować?? Choć pewnie w ciąży to nie jestem ale tak pytam...

reklama
..............a dupa rośnie...... :-D
hehe mi nie!
Ja mogę jeść wszystko i o każdej porze nie licząc kalorii :-D:-D

Agnieszka, ewelina mam dośc. Masakra.... ja co chwilę to mam z powrotem :-(:-(
a ten provag to można w ewentualnej ciąży stosować?? Choć pewnie w ciąży to nie jestem ale tak pytam...

pysiu radziłabym iść do gina powiedzieć że ta "grzybica" chyba powraca i co robić dalej bo faktycznie nie przyjemne to jest...

...a może pysiu Twój ma jakiś problem i podczas stosunku przenosi bo różnie to bywa...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry