• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
kath oj żebyś się kochana nie zdziwiła. u mnie to zwykle lawinowo idzie, a coś czuję że na dziś to jeszcze nie koniec

za jakie kurka grzechy

obmacałam się-> trzy palce mam strzaskane w lewej nodze (środkowe). lód coś daje, to odczuwam ulgę. ale i tak aż do kolana boli

kath a kawał dziś przeczytałam ten sam-> mam igoogle i w gadżetach dowcipy z hss

mi się najbardziej spodobał ten:

Do Urzędu Stanu Cywilnego przychodzi Indianin i mówi:
- Chciałbym zmienić nazwisko.
- A jak się pan nazywa?
- Waleczny Orzeł Spadający z Nieba na Wrogów, Uderzający Ich Znienacka.
- A jak chce się pan nazywać?
- Jebudu.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
MARAN- dziekowac:tak::-):-)
BUNIA,MARY-BETH- ale macie popieprzone dni-wspolczucia:baffled::sorry2::sorry2:
BUNIA- moze popros sasiada,jak masz kogo i podjedz na ostry dyżur albo do ortopedy...bo jak masz problem z noga a jutro zadzwonia z pracy ze masz przyjsc to co...?? jedz kochana,niech Ci lekarz obluka.

MARY-BETH- o mato ,trzymaj sie dzielnie:sorry2:jestem z Toba:tak:

KATH- o wlasnie kochana
wszystkiego najlepszego-milośći ,szczescia,radosci i kolejnych lat w zgodzie i oczywiscie dzidziuni kochanej:):):))))

Ostatnia edycja:
Oj tak Bunia wiem coś o tym, jak wszystko leci lawinowo :-( Ale kiedyś musi się to skończyć i słonko się do Ciebie uśmiechnie :-)
Faktycznie też mam igoogle, ale dawno nie wchodziłam i dziś się do łez uśmiałam jak czytałam :-D

Ostatnia edycja:
Dziewczynki bo wreszcie odzyskałam kontrolę nad listą staraczek - którą mam jeszcze dopisać i z jakim suwaczkiem - dane na pw wysyłać :-D Te co mi wysłały już są dopisane :tak:

A my czekamy na pizze ale nie wiem kiedy i czy w ogóle dojedzie bo zadzwonili przed chwilą że mają awarię pieca i może się dostawa nawet o 20-30 min opóźnić :dry: A ja już głoooodna :-(
Sol a mnie dopisałas??:P)

Mary-beth dzięki :-)
Moje to takie bez echa ;-) ale to dopiero pierwsze, więc wszystko jeszcze przede mną :-p
A z fasolką muszę się wstrzymać dopóki się nie wyleczę :-( ale mam nadzieję, że szybko będę mogła zacząć staranka :-D

MAMA BIBINKA SORBUŚ MARYLKA wszystkiego najlepszego kochane, upragnionych maleństw i czego sobie tylko życzycie :-):-):-):-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry