Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wierzę Ci... Ale masz jakieś sposoby na niespanie? Mam nadzieję, że Ci mimo wszystko dobrze nocka minie!mary beth w pracy na nocce miło na pewno nie będzie... nieraz tak lapie spanie że szok :--
-(
Kochana jesteś i tyle!Mary- nie ma za co dziękować
ja tylko stwierdzam fakty :***

Czasem tak bardzo potrzeba usłyszeć (przeczytać) takie słowa... 

Ja jestem strasznie nocna ptaszyna, za to lubię spać do 10, 11, 12...mary beth nie ma reguły na to czy będzie mi się chcialo spać na nocce czy nie. Nieraz krócej śpię, a się lepiej czuję niz jakbym dłużej spala
Pamiętam, jak miałam sporo pisaniny w czasie studiów - nie zaczynałam przed 20.00 i nie kończyłam przed 8 rano.
Ale wiem, że nocka może dać popalić w pracy, także tym bardziej - miłej pracy!Mi tez się to przytrafiło kilka razy i nie obyło się wówczas bez tabletek dla mnie i partnera oraz specyfików do użytku zewnętrznego. Tantum Rosa też stosowałam, ale w połączeniu z czymś doustnym. Chyba Bunia pisała o pH, więc może warto to sprawdzić, bo to może być przyczyna nawrotów.mary beth jeszcze raz dzięki
a ja nie wiem jak to ze starankami będzie.... narazie chyba odpadają jak mnie męczą grzyby
w ogóle to nie wiem czy się zapisać do g, być może mi przejdzie, już kiedyś tak miałam
a jak po tym tantum rosa mi przejdzie to chyba nie warto iść do g... nie wiem sama, bo do g parę tygodni trzeba czekać na wizytę...