• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mary beth w pracy na nocce miło na pewno nie będzie... nieraz tak lapie spanie że szok :-(:-(:-(
Wierzę Ci... Ale masz jakieś sposoby na niespanie? Mam nadzieję, że Ci mimo wszystko dobrze nocka minie!

Mary- nie ma za co dziękować ;)
ja tylko stwierdzam fakty :***
Kochana jesteś i tyle! :tak::tak::tak: Czasem tak bardzo potrzeba usłyszeć (przeczytać) takie słowa... :tak::tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mary beth nie ma reguły na to czy będzie mi się chcialo spać na nocce czy nie. Nieraz krócej śpię, a się lepiej czuję niz jakbym dłużej spala

Ewcia dziekuję
Dziewczyny jak myslicie czy jeśli gin pozwolił się starać a ta @ tak wariuje to jeszcze raz go odwiedzać czy zaczynać. W sumie kilka razy zdarzały mi się takie wariacje ale sama już nie wiem.

mary beth nie ma reguły na to czy będzie mi się chcialo spać na nocce czy nie. Nieraz krócej śpię, a się lepiej czuję niz jakbym dłużej spala
Ja jestem strasznie nocna ptaszyna, za to lubię spać do 10, 11, 12... :-D Pamiętam, jak miałam sporo pisaniny w czasie studiów - nie zaczynałam przed 20.00 i nie kończyłam przed 8 rano. :-D Ale wiem, że nocka może dać popalić w pracy, także tym bardziej - miłej pracy!
Wisieńka - a może zacznij po prostu? I jakby coś było nie tak, to odwiedź lekarza. Może jak zaczniecie, to wszystko wróci do normy. &&&&&&&&&&&&&& na staranka!

mary beth jeszcze raz dzięki

a ja nie wiem jak to ze starankami będzie.... narazie chyba odpadają jak mnie męczą grzyby
w ogóle to nie wiem czy się zapisać do g, być może mi przejdzie, już kiedyś tak miałam
a jak po tym tantum rosa mi przejdzie to chyba nie warto iść do g... nie wiem sama, bo do g parę tygodni trzeba czekać na wizytę...

mary beth jeszcze raz dzięki

a ja nie wiem jak to ze starankami będzie.... narazie chyba odpadają jak mnie męczą grzyby
w ogóle to nie wiem czy się zapisać do g, być może mi przejdzie, już kiedyś tak miałam
a jak po tym tantum rosa mi przejdzie to chyba nie warto iść do g... nie wiem sama, bo do g parę tygodni trzeba czekać na wizytę...
Mi tez się to przytrafiło kilka razy i nie obyło się wówczas bez tabletek dla mnie i partnera oraz specyfików do użytku zewnętrznego. Tantum Rosa też stosowałam, ale w połączeniu z czymś doustnym. Chyba Bunia pisała o pH, więc może warto to sprawdzić, bo to może być przyczyna nawrotów.

pysiu ja myslę, ze ty zmien lekarza bo ciągle meczy cię to i męczy . Bierz tez może jakieś tabletki które poprawiaja flore bakteryjną, bidulko
Ewcia wciągnęło mnie , czytam*
Ewcia , mary chyba poczekam do środy i jak nie przejdzie umówię sie na piatek do gina.

reklama
Pysia- kiedyś tak miałaś, ale znów powróciło... więc lepiej warto iść... :))
albo zmienić lekarza...

Dorotko- mnie także to tak wciągnęło, że jak przyszła normalna książka pocztą, to już dawno miałam to przeczytane...

Lecę do mężusia... :))

Dobrej nocy Kochane :***

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry