• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Krakowianka- tak jak już napisałam wcześniej o gustach się nie rozmawia :*
Zapytałaś- odpowiedziałam szczerze:sorry2:

Mama- dnia by nam zabrakło:-D:-D

Maggy- życzę, aby ten ból przeszedł:tak:
pa Skarbeczku :*

reklama
Ojeju, wiecie, co mi właśnie M. powiedział? Hehe, on odbębnił służbę w wojsku w oddziale medycznym, więc siedział dużo w laboratorium. No, a że ostatnio rozmawialiśmy o tym, kiedy wypadałoby się ewentualnie przebadać, czy z naszą płodnością wsio OK, to on mi mówi, że w woju raz siedział sam w laboratorium i sobie żołnierzyki oglądał pod mikroskopem! :-D:-D:-D:-D Mówi, że śmigały jak trzeba, ale to było łaaadnych parę lat temu. Mam nadzieję, że dalej tak śmigają! :-D:-D:-D:happy::happy::happy:

kochane ja zmykam
dzieci spia,Tomi poszedl na siuski z psem i jak wroci wtule sie w mojego kochanego wariata i powspominamy sobie....

życze Wam wsztskim milego wieczoru i spokojnej nocki (beb burz...) pa do jutra

karaluchy:):)))

Sol super ta stronka z listą staraczek ;-) Byłaby zaszczycona dołączając do was. Dziś 12h w pracy, nie ma lekko. Jestem strasznie zmęczona. @ powinna być a nie ma. Wiem jednak, że to nie fasolka ;-(

POzdrawiam was wszystkie kochane

reklama
Mery- no to chłopina miał niezłe zajęcie:-D:-D

Ja się pośmiałam... :-) A i pożytek z tego, bo wiem, że zdrowy. Ale dało mi to też do myślenia. No, bo... jesli coś jest nie tak to ze mną, bo skoro on miał wsio OK z żołnierzykami parę lat temu, to to się raczej nie zmieniło, tym bardziej, że nie pali, je w miarę zdrowo, nie nadużywa alkoholu... :nerd:

Mama - śpij dobrze, słonko!
Ewula - hej!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry