• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej wieczorkiem!

U mnie humor nadal :wściekła/y: więc zajęłam się sprzątaniem, ale nawet do tego weny brak. :baffled:

Kurczę, ale ciężko znaleźć mieszkanie!!! To, co nam się podoba, to za duże i za drogie. Albo gdzieś na tak zwanym zadupiu. :baffled: Ale nic to... Nie ma nic od razu, czasem trzeba poczekać. Jutro te foty, potem bedzie ogłoszenie o sprzedaży naszego lokum, a potem to najzwyczajniej musi się coś znaleźć, co by nam pasowało...

Mam nadzieję, że z naszym Marcepankiem wszystko będzie dobrze!!! Oby sie tylko nie zamartwiała, bo i stres źle wpływa!

Ostatnia edycja:
reklama
Fleur - ja nie mówię że nie wymiarowa tylko że mam piłeczkę bo dzidzia tak się ułożyła z macicą że mi poszło całkiem do przodu :-D To ty niezłe gabaryty masz - ja mam dół 38-40 a góra 36-38 :-D Chociaż czasami się zdarzają różne ciekawe numeracje i mam np górę 44 :-D A dół 34 :-p Bo i taki cud poprawiający nastrój znalazłam :-D

Spadam pilnować dziecięcia bo coś kombinuje :-p

Mama, Marylka, Sorbek i Bibinka- wszystkiego Naj z okazji Waszych rocznic :) duzo milosci i zrozumienia, oraz zdrowia ;)

U mnie wszystko ok.. zmeczona jestem ciagla bieganina, ale na szczescie juz wszystko pozalatwiane.. jutro ostatni dzien przyjemnosci, czyli bieganie po rynku na ostatnich zakupach :)
czuje sie w miare ok, tylko niestety znowu mnie dopadl bol glowy od poludnia i wciaz nie przechodzi. Wiec nawet nie bede nadrabiac, tylko zaraz uciekam pod prysznic i do spania... Amolem sie musze znowu wysmarowac to mi moze przejdzie.
Sciskam Was mocno i zycze milego wieczoru :) buziaki ;*

Agnieszka oj tak dobra podusia to podstawa bo takiej podrózy to i homorojdy moga sie odezwac ;) heheheheh
mary znam ten ból jakies trzy miesiace temu mieslismy to samo ale w koncu znalezlismy nasze gniazdko gdzies kiedys przeczytałam ,ze za nim sie kupi dom trzeba miec go juz wczesniej w wyobrazni zanim sie go znajdzie i wiecie ,ze nasz taki jest no moze nie do konca bo nie jest to willa z basenem ;) ale jest bardzo przytulny oby szybko wam sie udało znalesc wasze gniazdko
mama dziekuje za zaproszenie pogadam z moim M kto wie fajnie by było sie spotkac i poznac
Sol ale to chyba lepiej miec taka piłeczke niz jak niektore kobiety maja wciazy taki rozlany brzuch napewno cos znajdziesz na swoja piłeczke :)
szczesliwa ewcia witajcie
Ja znikam pojawie pewnie za 2 godz obowiazki wzywaja

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Sol Kochna - no to już wiem, że na VDRL, tsh, ft3, ft4,tarczycowe, badanie moczu, morfologia, glukoza, grupa mam sobie wziąć skierowanie od lekarza. Ogólny mi to da? Bo ja nie mam gina na NFZ. HCV - muszę, bo pracowałam z dziećmi, HIV - powinnam, bo wolę dmuchać na zimne - kilka razy w życiu było się przecież u dentysty, oddawało się krew itd. No i poza tym ginka mi kazała bezwzględnie to wszytsko zrobić... Ale i tak minus tych kilka pierwszych na fundusz to już spora ulga. Aha, ginka kazała mi zrobić te przeciwciała, bo oboje mamy grupę krwi badaną we wczesnym dzieciństwie, ja mam 0RH+, Mąż 0RH-, więc w sumie nie konflikt, no ale kazała spawdzić... To już te 45 zł na te przeciwciała dołożę.

Aha, zakochałam się. ;) 12 kg i widzę, że jest polecany. Na lżejszy mnie stać nie będzie, a ten wygląda ok. Jak Wam się podoba? CARMEN wózek + fotelik EL JOT NOWY MODEL promocja (1192321308) - Aukcje internetowe Allegro

mary znam ten ból jakies trzy miesiace temu mieslismy to samo ale w koncu znalezlismy nasze gniazdko gdzies kiedys przeczytałam ,ze za nim sie kupi dom trzeba miec go juz wczesniej w wyobrazni zanim sie go znajdzie i wiecie ,ze nasz taki jest no moze nie do konca bo nie jest to willa z basenem ;) ale jest bardzo przytulny oby szybko wam sie udało znalesc wasze gniazdko

Dzięki, kochana! :-) Mamy nadzieję, że to, co kupimy, bedzie przytulne i choć w części zgodne z naszymi marzeniami. Ale też parcia nie mamy, bo to będzie mieszkanko na jakieś 5 lat - po prostu większe niż to, które teraz mamy ze względu na dzidzię i potrzebę przestrzeni. :happy::happy2: A za te 5 lat chcemy już wypasiony dom. :-D:happy:

reklama
Maggy- Ty bidulko nabawisz się z tym bólem głowy :*

Krakowianka- nie przypadł mi do gustu...
ale o gustach się nie rozmawia :*
co do przeciwciał, to dziwne, że kazała Ci zrobić...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry