• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama - ale ten krwiaczek zagraża bezpośrednio maluszkowi? czy nie bo widzę że on jest chyba poza łożyskiem :sorry: Bidula z Marcepanka - mam nadzieję ze szybko z tego wyjdzie.

reklama
Sol jak mnie nie ma jak jestem ;) zaczynamy we wrzesniu i jestem na liscie z sernika dzis nie mam ale mam blok czekoladowy jesli Cie to pocieszy to bardzo chetnie poczestuje no no pejcze kajdanki i te sprawy ;)
Hej Wisenka i mama i oby u marcepanka sie wszytsko ułożyło .

Fleur - pokornie proszę o wybaczenie - ta lista na dole - zapomniałam o niej :-p A zaczęłabyś już te starania kobito :-D A blokiem nigdy nie pogardzę :-D Ostatnio miałam zrobić ale jakoś mi się nie chciało :-D A wszystko na niego leży po szafkach :-D Może jutro zrobię bo to przysmak mojego lubego :-D

FLEUR- masz piekny tekst pod suwaczkiem:tak:;-);-)
SOL- Marcepanek napisala,ze ginek.tez sie tym martwi i nie jest wesolo...ja tak nie mialam to sie nie znam..on jest w macicy i moze jak sie nie wchlonie bedzie jakos zagrażal rosnącej dzidzi-nie wiem,ale wspolczuje Marcepankowi-ma glowe pelną mysli....

Sol blok jest super i szybki w przygotowaniu i moj M tez go bardzo lubi a starania planujemy na wrzesien we wrzesiu mamy tez przeprowadzke bo zakupilismy domek wiec moze wszystko sie ułoży w jednym miesiacu , a za tydzniej jedziemy do PL na urlop krotki ale zawsze to cos i mam nadzieje ,ze sie wybiore na grzyby bo lasów u nas sporo wiec nie moge sie doczekac ;)
Mama to moja zyciowa dewiza i sprawdza sie w 100 % jak mam jakies chwile załamki zawsze patrze na tekst wogole lubie ksiazki Murphyego pomagaja mi w zyciu

Ostatnio edytowane przez moderatora:
heheh ja mam dentystkę kuzynkę i zawsze robie u niej ząbki a ona w czasie robienia gada ze mna i pyta o rózne rzeczy i ja jej odpowiadam - glud refr oldre z tym slinociągiem w ustach a ona wszystko rozumie. To to samo co z czytaniem recept przez farmaceutów.
mama jak dostałam @ to w pierwszy dzień wzrosła a potem zaczeła spadać, ale mi się zdaje, ze to u każdego inaczej , wtedy się zatrzymuje woda.

Ostatnia edycja:
Wpadłam jeszcze na chwilkę... :))

Mama- napisz Marcepankowi, że krwiaki ma duża ilość kobiet i niby jest to zagrożenie, ale nie aż takie wielkie, a lekarz niepotrzebnie Ją straszy!!!
Jeżeli się nie wchłonie, to może dojść do plamień, ale to nic złego, ponieważ to cholerstwo będzie się opróżniać:tak:

mama - no to nieciekawie bo to zależy jaką krwiak ma strukturę czy jest endometrialny czy na ścianie macicy sie zrobił pod wyściółką :-( Bynajmniej oba są potencjalnie niebezpieczne dla płodu :-( Ale mogą sie wchłonąć i wsio będzie ok :-)

fleur - my mieliśmy zacząć w lipcu starania ale w marcu już czułam się tragicznie na plastrach i jak się okazało przytyłam przez nie 9 kg :sorry: więc zdecydowaliśmy oboje żebym odstawiła :tak: I przez trzy miesiące po odstawieniu schudłam 4 kg - już w ciąży będąc :-p Gin nie był zadowolony a ja boję się wejść na wagę teraz :-D Bo z jednej strony czuję ze znowu spadłam a z drugiej rozsądek podpowiada ze w ciąży powinno się przybierać a nie spadać i cicha nadzieja że chociaż stanęło w miejscu :-p

Spadam coś podjeść :-p Dzisiaj testowaliśmy nową pizzerię :-p Pizza dobra chociaż dziwnie jak dla mnie pachniała ale się nie zatrułam ani Karola więc chyba jest ok ale 57 cm średnicy to kosmos - połowa została :-D Jak zobaczyłam pudło to się przeraziłam :-D A testowaliśmy bo pizzeria powstała na rogu dwóch ulic na których były swojego czasu dwa niezapomniane dla nas bary a już nie istniejące :-( Taki sentyment się włączył że postanowiliśmy spróbować i jak za taką kasę (30 zł za pizze średnicy 57 cm, litr 7up i 3 pudełka sosu) to WARTO :-D

reklama
EWCIA- Marcepanek napisala mi ,ze moze wieczorem wleci to sobie przeczyta-bo miala isc spac i nie chce Jej budzic....ale mam nadzieje,ze ne bedzie zle
acha- przekazalam dziewczynom Twoje życzenia:tak:
WISIEŃKA- mam nadzieje,ze jak @ mi sie skonczy to waga ruszy w dól:sorry2:bo sie zatrzymala...

FLEUR- a gdzie bedziesz na urlopie???i gratuluje zakupu domu:tak::-):-):-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry