• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mama- dziękuję :** Kochana jesteś :***
Powracając do krwiaków, to mi tak lekarze tłumaczyli...
I u mnie nie było aż tak źle przez krwiaki, a odejście wód...

Aga- krwiak jak mówili mi lekarze, bierze się gdy macica się powiększa, to moze dojść do pęknięcia naczynka no i stąd...

Ostatnia edycja:
reklama
Sol u mnie jesli chodzi o antykoncepcje to odstawiłam juz jakis czas temu teraz raczej pilnuje dni płodnych biore tez specjalne witaminy dla starczek wiec zobaczymy Sol ty swoja wage teraz nie powinnas sie przejmowac bedziesz na diecie jak urodzisz a teraz jak piszesz pizza ..... oj by sie zjadło ja juz drugi tydzien na diecie nie na jakiejs specjalnej bo jak wczesniej pisałam robiłam blok czekoladowy ;) ograniczam jedzenie i pije duzo wody i mam -2,5 kiedys wam pisałam ze ma chrzciny niedługo wiec chce w jakas garsone sie wbic w jakis normalny rozmiar i musze sie pochwalic wczoraj własnorecznie uszyłam sobie tunike i nawet M był pod wrazeniem bo nie wierzył do konca czy cos mi z tego wyjdzie ale jak załorzyłam az go zatkało .
mama jedziemy do Poladnii juz nie moge sie doczekac

Fleur - widzisz sęk w tym że jak widzisz żadnej diety nie stosuję bo w ciąży nie wolno - prócz cukrzycowej bo jestem w grupie ryzyka więc wolę pilnować tego ale to akurat zdrowa dieta na której powinnam przybierać a nie spadać i mnie ten spadek właśnie martwi (choć w duszy się cieszę że będę miała mniej do zrzucania :-p) Ja mam za miesiąc wesele i nie mam się w co wbić :-D Bo mam taką piłkę że muszę ciążowe kupić jakieś fatałaszki :-D Ale tym się już mąż zajął - dostał zlecenie na jakiś projekt i powiedział ze mam 400 zł do wydania na ciuchy :-D Kochany misiaczek :-D

Mama- nie ma za co Kochana dziękować:***

Aga- jest, to zagrożenie ciąży, bo może dochodzić do plamień,
a każde plamienie= zagrożenie
ale jak mówili mi lekarze, bywają o wiele gorsze zagrożenia...
Jest także kilka dziewczyn na cpp które mają krwiaki i normalnie Dzidziusie się rozwijają :))

Aga- jest, to zagrożenie ciąży, bo może dochodzić do plamień,
a każde plamienie= zagrożenie
ale jak mówili mi lekarze, bywają o wiele gorsze zagrożenia...
Jest także kilka dziewczyn na cpp które mają krwiaki i normalnie Dzidziusie się rozwijają :))
ewcia rozumiem i mam nadzieję że wszystko u Marcepanka będzie dobrze:)

Aguś gdzie jesteś?
***tęsknie lalka***:)

Agnieszka jedziemy samochodem wiec niezła wyprawa nas czeka a jedziemy juz w nastepny wtorek kurcze jaka jestem podekscytowana :)
Mama my mieszkamy w pl na północy ale chyba tzn napewno koło poznania przejezdamy
Sol ja to tez nie wymiarowa jestem pomimo ,ze nie w ciazy bo dół nosze 40-42 wiec nie jest zle ale gora tzn duzy bufet i opona :) wiec zawsze musze jakos to zatuszowac

reklama
Normalnie nie wierzę...napisałam posta,patrzę i jesteś Aguś :-D
Co u "was" Aguś:)

Fleur o samochodem to na prawdę będzie przygoda :tak: weź sobie wygodną podusię pod dupkę :-D
Miłego urlopu życzę!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry