• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
[krakowianka - prześlij mi dane do suwaczka ciążowego to dodam do staraczek :-D

Zastrzel mnie, ale nie wiem, o co Ci chodzi. ;) Co mam Ci konkretnie wysłać? ;)

Ewcia - mnie przede wszystkim zależy, żeby wózek był niewielki i w miarę lekki no i żeby miał fotelik samochodowy w zestawie. A już sam design jest dla mnie mniej ważny. ;)

Maggy
- buzi w czółko ;) żeby Cię ta głowa tak nie bolała.

Niefajny ten krwiak u Marcepanka... ale mam nadzieję, że zanim Fasolka dorośnie na tyle, żeby być w jego naprawdę bliskiej odległości - krwiak się wchłonie.

Idę Dziewczyny, bo mnie mdli po luteinie... Trzymajcie się. :*

KRAKOWIENKA- wozeczek ladny-kolory do wyboru super-najwazniejsze ze Tobie sie podoba i ze kola papowane-bedzie amortyzacja dobra dla dzidzi:tak::tak:

EWCIA- jakze chcialabym Cie ugościc:tak::-D:-D:-Daaaaaaaaaaaale by bylo:szok::-D:-D:-Dprzez tel.nie mozemy sie nagadac to co by bylo na żywo???pewnie tak jak sie spotkalam z Wisieńką-niekoncząca ie opowieść:tak::-D:-D:-D

MAGGY- bardzo Ci dziekuje za zyczenia!!i przytulam mocno zeby glowa nie bolala!!!:)

ewcia, mary- nie jest najgorzej, ale fajnie by bylo jakby bol glowy minal :) bobas chyba ok, bo sie nic nie dzieje.. normalne bole jak zawsze.. ale nie sa stale, wiec sie nie martwie...

krakowianka- testy takie jak masz ja robilam przed ciaza i teraz juz nie musialam..ale mysle, ze warto je zrobic tak czy siak...

OK kochane .. uciekam do spania, bo glowe mi zaraz rozsadzi.... tak tak nie jest zle :D zawsze moze byc gorzej i moge zaczac zwracac to co zjadlam.. ech...

trzymajcie sie i milego wieczoru :)

Mary - hejka moje dziecię dobrze :):) rośnie sobie .... jak sie naciąga to mega dziwne uczucie :P i ślicznie kopie:P
Aguś - wiem wiem , no co ty znów??? a dzidzia dobrze sie miewa szaleje w brzuszku ....

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry