• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Wróciłam...
zła jak osa, ale to już insza inszość...
poza tym D...
tylko on potrafi mnie tak wkurzyć, że łzy same cisną się do oczu...
Ehhhh
Nic to...
jutro nowy dzień...
Mam nadzieję, że mimo zapowiadanego deszczu, powitam go z uśmiechem na ustach
i radością w sercu..
A D...
Niech sobie robi co chce...
na chwilę obecną jednak niech się do mnie nawet nie zbliża...
Dla jego dobra...

Dobranoc słoneczka moje...
słodkich snów

Uuuuffff, padam ze zmęczenia! :szok::baffled: Posprzątane i wszystko lśni. Pomalowaliśmy jeszcze kuchnię... To nie było w planie, ale... :tak:

Kątem oka obejrzałam szwedzki reportaż o maleństwach, które rodzą się za wcześnie - w 24., 27. tygodniu. Boże, jakież one maleńkie! Pokazują też tragedie i ciężkie sytuacje... :frown::frown::frown:

Vjolka - co się stało, kochana? Mam nadzieję, że jutro wszystko będzie lepiej!

Tymczasem spadam się zaraz kłaść, a wcześniej prysznic. Trzymajcie kciuki, zeby nam fotograf piękne foty mieszkania sprawił! :tak:

Dobrej nocki!

Witam sie poludniowo mojego czasu :)

Kochane spoznione ale szczere zyczenia dla Marylki,Sorbusia,Bibinki,Kath,Mamy wszystkiego naj naj naj co do waszych rocznic!
Wybaczcie ja na biezaco ostatnio malo co bylam....
2iv1kp4.jpg

Mama a to Ci Tom niespodzianke sprawil! :)
Marcepanek trzymaj sie, odpoczywaj i trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze!
Marybeth, Marylka wyslalam!!!
Pysia mam nadzieje ze infekcje szybko Ci przejda....Wiem co to znaczy bo kilka lat temu tez mialam takie problemy. Seksic sie wtedy raczej nie powinno, dopiero po wyleczeniu.
Wisienka zycze unormowania @ bo z tego co czytalam znowu przyszla? Cos chyba hormonki Ci szaleja albo co?
Ja bym poszla do ginka....

U mnie nic nowego....Siedze sama w domku, przed chwilka wrocilam ze spacerku...
Jeszcze 2 dni tylko do powrotu S :)

Milego dnia Kochane!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie z samego rana ja juz prawie gotowa do pracy a wy jeszcze słodko spicie :( wiec życze miłego dnia .
Mary trzymam kciuki aby dzis wszytsko poszło ok z fotografem:tak:
Violka no i oby dzisiejszy dzien był lepszy od wczorajszego.
Jawea wiem ,ze klikasz a Australii super ja żebym swojemu powiedziała ,ze dzis sie przeprowadzamy do Australii od razu by pakował walizke jest to jego takie nie spełnione marzenie kto wie moze kiedys na wycieczke uda na wycieczke uda nam sie a dla Ciebie miłego popołudnia ;-)
Mama wysłałam do Ciebie wczoraj dwie pw czy dostałas ????

Fleur Kochana dziekuje :) Popoludnie moze byc tylko jak S nie ma jakos mi sie czas dluzy:-(
My mieszkalismy dllluggooo w Nowej Zelandii ale ze moj mezczyzna dostal tutaj o wiele lepiej platna prace wiec sie przeprowadzilismy:tak:
Poki co zima a latem pot bedzie znowu po tylku splywal:-D

Milego dnia Tobie zycze:-)

reklama
Dziekuje Jaewa oj napewno ciezko Ci samej ale juz niedługo bedziesz miała go przy sobie wiec sie nie smutaskaj wypij popołudnową kawke wez ksiazke i jakos czas zleci pozdrowionka Jaewa i do jutra rana pa

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry