majqa1
mama 2+2 :-)
Witam się wczesnym rankiem.
Za wczesnym jak dla mnie, ale może uda mi się po raz pierwszy od tygodnia nie spóźnić do pracy ;-)
Dobrze że moja szefowa jest spoko babką i dla niej liczy się bardziej to żeby robota była zrobiona niż to w jakich godzinach siedzę w pracy - byle wyszło 8 godzin ;-)
majqa ja też chcę Westa bez papierów - bo po co mi. Ale chcę z hodowli bo wtedy większa pewność że zdrowy, bo te psiaki często jakieś wady genetyczne łapią jak są rozmnażane "poza kontrolą". My chcemy sunię. Mój mąż mówi o nich że to samobieżne mopyi faktycznie szybko się brudzą, ale i tak są śliczne, mądre i kochane. Nigdy nie miałam psiaka i ta rasa jest dość wymagająca, ale nie chciałabym innego psiaka. W razie czego będę miała pomoc kuzynki i znajomych którzy te pieski mają.
oj ja teraz sobie nie wyobrażam, żeby go nie było bo to słodziak niesamowity
my też kupowaliśmy z hodowli i kosztował nas 550 zł. Ale dziciaki są prze szczęśliwe
i faktycznie szybko się brudzą, ale i tak są śliczne, mądre i kochane. Nigdy nie miałam psiaka i ta rasa jest dość wymagająca, ale nie chciałabym innego psiaka. W razie czego będę miała pomoc kuzynki i znajomych którzy te pieski mają.