• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wisienka to słodkiego szaleństwa ;) Tylko ciiii coby synka nie zastanawiać :PPP hihihih

BUnia no to super, oby było jak myślisz i trzymam kciukasy by się udało :D

reklama
zmykam bb-babeczki ;-)

idę się prysznicować (niestety wanny nie mamy :-( ) wcześniej jeszcze pójdę rozmrozić psu żarełko i pozostałym kociątkom oka przetrę rumianeczkiem

dobranoc i pcheły na noc :-D

Dziewczyny, przepraszam, że się zawiesiłam, ale główkujemy tu z M., szperamy w necie, kukamy ceny płytek, paneli itd. :happy: Przeglądamy prospekt jeszcze.

Mamy sporo do obgadania, więc ja się pożegnam na dziś. Dziękuję Wam za Wasze opinie! :happy::-) Miłej nocki i owocnych bobosexów! :-)

mi tez cos net muli-wolny jest jak żólw...ach te bezprzewodowe:sorry2:

MAJQA- ja od 4 tyg.jestem (bylam bo dzis zaczelam ) bez hormonow + tydzien diety i poszlo mi 3,300 ale nie wiem ile w tym po diecie bo dopiero w sobote kupilam wage;-)ale na pewno dietka dziala wiec polecam:tak:

MARY-BETH- milej debaty:tak:
EWCIA,BUNIA- ja tez mykam sie wykąpac i tez prysznic;-)
KLAUDUSIA- no to sie udalo w 1 cyklu-super,niewiele par ma takie szczescie-świetnie ,ze Wam juz sie udalo-my nadal walczymy!!

słodkich senków bunia :D
Mama papatki też mam bezprzewodowy a skad masz? bo widziałam, ze i tak Ci nieźle śmiga. moj muli ostatnio na maxa. ale co tam, lepsze to niż nic.
trzymajcie jutro kciuki mam wizytę u gina.

Ewcia pozdrów ode mnie Opole, mam stamtąd przyjaciółkę-sistrę, w sumie tam się poznałyśmy, ale wyjechała do anglii. a czemu nie lubisz tam jezdzic?

Ostatnia edycja:
Człowiek sie idzie umyc a te stukaja jak szalone
Ewcia, mama, bunia, majka miłej kąpieli i prysznicowania
majka ja mam na imie Dorota, pewnie wiesz bo czasem dziewuszki mi po imieniu mówią, mam 34 lata i mieszkam we Wrocławiu
mlodam myslimy , myslimy a to zycie jest tak szybkie, ze nie nadążamy,. Maciek jeszcze u dziadka został do soboty to sobie pokrzycze, a co!
mary to miłego grzebania po necie
klaudia to jeszcze raz gratki , ze udało sie tak szybko, slij fluidki kochana

klaudia, wielkie gratulacje dla Ciebie.Też zaciążyłam w pierwszym cyklu. Mieliśmy "próbować" robić dziewczynkę. Wyszło jak zawsze, więc pewnie będzie chłopak :)))
(a też liczyłam na przyjemny sexik w 1000 odsłonach...)

buziaki dla was i szczypaweczki w dupeczki... spadam spać, bo nockę miałam przerywaną Karolkowym budzeniem.

Wisienka no to w takim układzie szalej i krzycz w niebogłosy :P a co :)
wiem, że życie pędzi, ale musimy robić tak by je zwolnić, wkońcu coś z niego trzeba brać dla siebie. więc liczę na to ze z tego myślenia będzie wymyślone :D
mery narazisko, dobrej nocki

Ja właśnie zrobiłam nalewkę z aronii :D trza uzupełniać braki :PPP

hej Marta :) jak się czujecie?

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry