• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
klaudia, wielkie gratulacje dla Ciebie.Też zaciążyłam w pierwszym cyklu. Mieliśmy "próbować" robić dziewczynkę. Wyszło jak zawsze, więc pewnie będzie chłopak :)))
(a też liczyłam na przyjemny sexik w 1000 odsłonach...)

buziaki dla was i szczypaweczki w dupeczki... spadam spać, bo nockę miałam przerywaną Karolkowym budzeniem.

Witam z rana!
My tez mieliśmy próbować "robić" dziewczynkę :-) Wiem na pewno, ze tylko w pierwszym dniu owulacji było przytulanko wiec kto wie... może się uda :-) Najpierw muszę iść do lekarza zobaczyć czy wszystko jest z dzidzia OK, bo to najważniejsze. Maz jak wczoraj się dowiedział to chciał mnie pakować i zaprowadzić do mamusi, bo powiedział, ze drugi raz takich moich humorów nie przeżyje i chce uchronić od nich Wikiego!:-D:-D:-D Hehe rzeczywiście humorki w pierwszej ciąży miałam niezłe.
mlodam powiedz mi proszę jak się robi nalewkę z aronii, bo na działce mam jej pełno a kompletnie nie wiem co z nią zrobić!!!
Trzymam kciuki za Was oby wszystkim się udało!!! No i oczywiście za testujące dziś!

Witam sie:tak:

Ale mnie glowa dzisiaj boli :crazy: Wzielam tabletki i nic nie pomagaja:baffled:
U mnie wieje i wieje, w nocy tez wialo....Moze to ta pogoda:dry:

Ewelinko jak tam przygotowania do wyjazdu? Spakowana juz?:-D

Klaudusia gratuluje:tak:

Jaewa, jeszcze nie, ale powiem Ci, że dziś lecę na zakupy, bo stwierdziłam, że nie mam co wdziać na d**ę i zabrać ze sobą - dobry pretekst ;-)
A na ból głowy wiesz co jest najlepsze nie? wiesz...nie muszę Ci pisać... ;-)

Ewela wiem co jest najlepsze na bol glowy ale S wraca dopiero jutro :(
No kochana to juz widze jak zaszalejesz :) A co zamierzasz kupic? Sukienke jakas czy cos? :P
No zle napisalam bo kiecki sie raczej na d...e nie zaklada :P

reklama
Ewela wiem co jest najlepsze na bol glowy ale S wraca dopiero jutro :(
No kochana to juz widze jak zaszalejesz :) A co zamierzasz kupic? Sukienke jakas czy cos? :P
No zle napisalam bo kiecki sie raczej na d...e nie zaklada :P

Jeszcze nie wiem....dżinsy, bluzę sportową i jakieś polo kilka sztuk, bo tak przejrzałam garderobę to jakieś takie sprane i w ogóle :zawstydzona/y: i oczywiście kosmetyczkę uzupełnić (kremy,balsamy, kulka itp.) :baffled:

PS> a na co się kieckę zakłada??? ha ha haha kiecki mam i biorę tylko 2 - tak żeby mieć na romantyczny spacerek ;-0

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry