• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ewcia tez całuję. kiedy jestes we Wro bo ja za tydzień w Ząbkowicach ale jest rozpoczęcie roku i będe leciec do domu sprawdzic czy Maciek odrobił lekcje.:-D:-D:-D
mary ja bym brała jak wam odpowiada lokalizacja i stac was na remont. No i oczywiscie nie ma ukrytych wad, bo to decyzja na całe zycie. Znowu dom to mi sie marzy....

reklama
Dorotko- na razie się nie zapowiada, abym jechała do Wrocka:-(:-(
Ale będziemy musiały się zgadać na jakiś termin, to przyjadę do Ciebie:tak::tak:
tylko będę musiała dogadać się z Mężem co do auta, bo Mu jest potrzebne do pracy...

Krzysia zamknij tę lodówkę!!!

EWCIA- nalatalas sie to i zmeczona;-) mam nadzieje,ze nerwy juz odpuscily:tak:;-)

MARY-BETH- ja na fazie I bylam 5 dni teraz prze 5 dni mam faze II i potem znowu 5 dni I i tak kilka razy az osiagniesz wage ktora Ci pasuje bo to jest tak jak schody-w I tracisz w II zastój znowu tracisz i znowu organz sie przyzwyczaja a potem bedzie faza III:tak::-D:-D
A skoro Wam na tyle rzeczy starczy to super-pewnie w domku najwazniejsze-taras moze poczekac-nasz czekal 4 lata;-):-D:-DPowodzenia kochana:tak:

Witam wieczornie,
ja juz po testowaniu :-) Wynik w załączniku... Mąż mi kazał zrobić, bo miałam jutro testować. Sorki za jakość ale mi właśnie wszystkie baterie od aparatu padły i musiałam robić telefonem. Ale najważniejsze widać :-D

Załączniki

• Zdjęcie773.jpg
    Zdjęcie773.jpg
    13,2 KB · Wyświetleń: 52
mary witaj:)
Mi wieczór mija przyjemnie:)Znalazłam chwilę wolnego i wpadłam na bb :)
A u Ciebie jak leci?
U mnie dobrze. ;-) Jak pisałam, oglądaliśmy z M. 2 mieszkanka - i jedno to dom, duuuzy i fajny, tylko, ze do remontu. Teraz główkujemy, co i jak...

Mary- mam nadzieję, że z domkiem się uda :))

Wieczór- niedawno wróciłam do domku, zaraz kąpiel i lulu bo cosik zmęczona jestem...
Dzięki, Ewcia! Byłaś u Maciusia może? Tulę, kochana! Weź kąpiel i odpocznij. :*

mary ja bym brała jak wam odpowiada lokalizacja i stac was na remont. No i oczywiscie nie ma ukrytych wad, bo to decyzja na całe zycie. Znowu dom to mi sie marzy....
No, jasne... Ale nie ma opcji, zeby były ukryte wady - kupujemy przez agencję, a oni nie mogą niczego ukryć, bo potem by kary płacili itd. Ogólnie, dom w swym kształcie nam się podoba. Dużo roboty, ale też mam kogoś, kto nam to najważniejsze, czyli kuchnię i łazienkę, zrobi, profesjonalnie, a taniej niż firma. Także główkujemy... ;-)

Klaudusia - gratuluję!!! ;-) Ale super! Nowa mamusia! :tak:

ja bym też brała, jakby mi starczyło na remont- jak tak piszesz, to normalnie tak ci zazdroszczęęęęęęęęęęęe :-D
bierzcie- tylko jak wiśnióweczka pisze, dokładnie go obadajcie. ale podejrzewam że u was tam nie ma takich oszukańców jak tu w Polsce, a w dodatku pewnie przez agenta to może i ryzyko mniejsze :-) chyba że cena podejrzanie niska, to musicie oklepać, żeby sprawdzić czy się nie sypie ;-) :-p

mary zakup mieszkania czy domu trzeba rozsądnie przemyśleć więc spokojnie się zastanówcie i życzę dobrego wyboru:)
klaudusiaNK GRATULACJE życzę pięknych i zdrowych 9 miesięcy:)

Buniu po łapkach dostaniesz...no no no nie wolno palić:))
Widziałam zdjęcia na nk ale ten papieros nie ładnie wyglądał.

Mama- no, nalatałam się trochę po tym lesie...
I tak, nerwy odpuściły:tak:
dzięki temu wypadowi do lasku,
a także jak zwykle wizyta u Maciusia pomaga...
Jeszcze plus ploteczki, to już w ogóle:tak:

Klaudusia- gratuluję!!!

Mary- :*
tak byłam u Synusia:tak:
Nie może mieć ciemno w nocy, gdyż Dzieci się boją ciemności i nie pozwalam na to, aby świeczka się nie paliła:zawstydzona/y:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry