mary-beth
Fanka BB :)
Wisieńka - jak samopoczucie? Wiem, kochana, że chciałabyś być w ciąży i zobaczysz - będziesz! Nadejdzie ten dzień! 
Mamuś - jak leci? Myślałam o Tobie dziś! :-) Ściskam cię mocno i trzymam kciuki, żeby hormony Ci posłużyły!
Mlodam - hej! Jak tam u Ciebie? Mam nadzieję, że wszystko dobrze.
Maggy - fajnie, że już jesteś z powrotem! :-)
Bunia - my nie mamy za bardzo konkurencji - jest jeden chętny, ale za mało podbił i właściciel się na tę cenę nie zgodził. My mamy zapas i możemy podbić więcej. Łazienki są dwie obok siebie!
A co do remontu - mówię Ci, łazienka i kuchnia są do roboty od razu!
M. właśnie oglada w necie, jak się to wszystko robi. Możemy wywalić ścianę między łazienkami i mieć wielką. :-) A poza tym znam kogoś, kto robi łazienki i może nam zrobić łazienkę jaką byśmy chcieli, a taniej. 

Mamuś - jak leci? Myślałam o Tobie dziś! :-) Ściskam cię mocno i trzymam kciuki, żeby hormony Ci posłużyły!
Mlodam - hej! Jak tam u Ciebie? Mam nadzieję, że wszystko dobrze.
Maggy - fajnie, że już jesteś z powrotem! :-)
Bunia - my nie mamy za bardzo konkurencji - jest jeden chętny, ale za mało podbił i właściciel się na tę cenę nie zgodził. My mamy zapas i możemy podbić więcej. Łazienki są dwie obok siebie!

A co do remontu - mówię Ci, łazienka i kuchnia są do roboty od razu!
M. właśnie oglada w necie, jak się to wszystko robi. Możemy wywalić ścianę między łazienkami i mieć wielką. :-) A poza tym znam kogoś, kto robi łazienki i może nam zrobić łazienkę jaką byśmy chcieli, a taniej. 

i faktycznie tak jak pisze Bunia-dom to dom-myslcie i dzialajcie ,zeby Wam ktos z przed nosa nie zwinąl...a kaski Wam starczy na remont???;-)bo jesli tak to...:-)