U
użytkowniczka usunieta
Gość
mama- waga jest raczej ta sama... no, moze teraz 56 po pobycie w PL
ale ogolnie raczej sie nie zmienia wiec 55kg mam...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

powiedziałam, że chyba oszalał!!! gdzie ja kasę będę brać, skoro mi to na rękę że przygarnęli kociątka i w dodatku 2 

jeszcze zapakowałam im małą wyprawkę- suchą karmę (niech na początek mają coś, co znają, bo mogą się zestresować i nie jeść-> zwłaszcza mój "krokodylek", który nawet nie chciał im się wpakować do kartonika 
), do tego parę torebek rumianku (oczka im trzeba jeszcze przecierać, a po co mają kupować całe opakowanie, skoro ja mam), dałam im też takie 2 małe piłeczki z dzwonkami. a dostaliśmy od nich 2 pychaśne czekolady (oczywiście 1 już G zeżarł-> ja połasiłam się na kosteczkę, ale to jednak nie dla mnie ;-)).
może to ten "efekt odbicia" po clo o którym wspomniała mi monia (jak oczywiście lamentowałam)
się zobaczy...
teraz cisza jak przed burzą, a znając życie jak teraz sobie pójdę, to rano do nadrobienia będzie 20 stronek...
czesc buńcia - kurde niepotrzebnie o tych jelitkach gadałam, teraz Cię bolą, wywołalam wilka z lasu tylko ... buuuuu
Ide sie zbić !
Kotów nie za bardzo lubie, lubie patzrec na nie, ale na tym finito, za to psy kofam nad zycie, głaskam wszystkei a M tylko na mnie krzyczy, ze ja psia mama jestem ... gupi taki ... no

mnie wszystko lubi i ja lubię wszystko. sunia sąsiadów jak idę do sklepu to szczeka dopóki jej nie zawołam do bramy, żeby ją przez szczeble pogłaskać
a właściciele leją ze śmiechu, bo jak ją zawołam to ona tak do mnie idzie, że prawie pełznie- schylona, ucha złożone a ogon jak szalony macha 

a z pracą coż...moze cos sie na dniach nadarzy

jadły 3 razy więcej niż te moje 2 dorosłe kociaki. a do tego kotka im przynosiła ptaki i myszki, więc odżywione jak ta lala ;-)