• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
PALEMKA- no tak ,chlopy zawsze tak powiedza bo inaczej....to wiedza co ich czeka:-D:-D:-Dna pewno bedziesz pieknie wygladala:tak:ja tez kiedys bylam b.b.szczupla a teraz lata leca-metabolizm inny i juz na wadze to inaczej wyglada a bardzo dlugo wazylam 48 kg przy 170cm wzrostu i za nic nie moglam przytyc:sorry2:a teraz jem mniej i trzeba uwazac...

MARCIA- a Ty skad do nas piszesz i ile masz lat???a Poznan i 31..

Ostatnia edycja:
reklama
a dziękuję marciu, chyba tak zrobię ... A co do staranek, to ja tez ponad rok się staram, ale juz przyjęłam taką formę, że i tak nic ztego nie będzie, wręcz jestem o tym pewna i nawet bzyyyyyyyyyyyyyykać mi sie nie chce .... jacie !
mama - ja tyle waże tylko mam 168 , a ile bym dała za pare kilo uuuuu .... mama a ty mi sie teraz podobasz , uważam, ze wygladasz bardzo zgrabnie ....

Pysia nie inaczej tak jak mówisz, ja też tak mam co do K, zawsze, wszędzie i wszystko z nim. A cxasem jak bez niego to tak jakoś dziwacznie. Oby i Tobie jak najszybciej się poszczesciło i nie mówie o II kreseczkach tylko o szczęśliwy finał, bo kreski niewiele znaczą... wreszcie to powiedziałam... sorki... mam nadzieje, ze zrozumiecie.

Mama a u mnie spokoj, nie ma wiatru takiego, wlasnie pranko powiesilam,
ide zjesc z mezusiem obiado-kolacje... do za kilka chwil.

Hej dziewczyny. Jak sie pracuje cały dzień to nie sposób was nadrobić. Wróciłam dziś zabita. Ciężka i długa trasa. Najpierw było zimno a potem zrobił sie upał jak diabli. Target jakos idzie ale zadaniówka nadal lezy. Ech... @ dziś już się od 10 nie pokazała, posłałam jej buźkę na drogę bo toż przecież 12 dzień cyklu a u mnie w 16 , licząc na stare pieniądze, powinna byc owulka. No ale po zabiegu to nie wiem jak będzie i czy będzie w ogóle. Na razie nie ma żadnych jej objawów tempki nie mierzę i po prostu Luzuję, jak będzie to będzie jak nie od następnego cyklu postaram się bardziej.
Witam nowe straczki i przyszłe z innych watków.
mama no i jak po hormonku?? Tulę żeby było dobrze kochana.
Poczytam was potem bo nastawiłam pranie i idę robić obiadek, a może kolację... Pol też dopiero wrócił i kroi cebulkę w kuchni a ja szybciutko was uściskać. Dajcie znać jeśli cosik się wydarzyło:-):-):-):-)

Maggy oglądałam zdjęcia, ślicznie wyglądasz i powiem ci , ze coraz bardziej się dziwię, ze to nie trojaczki. Rozkoszna piłeczka.
no tak ja wróciłam a te pouciekały, ble paskudy

Maggy oglądałam zdjęcia, ślicznie wyglądasz i powiem ci , ze coraz bardziej się dziwię, ze to nie trojaczki. Rozkoszna piłeczka.
hahha dzieki Wisienka ;) wlasnie pileczka sie powieksza i powieksza ;D w Krakowie spotkalam sie z kolezanka ktora tez jest w ciazy, ale w 5 miesiacu .... i ma 4cm mniej w pasie...
tak sie zastanawiam czy to w ogole normalne.. gdzies tam czytalam, ze to moze przez cukier dziecko tak szybko rosnie.. no nic.. wizyta u gina za 3 tyg wiec musze czekac...

reklama
MAGGY- slodziaku,ale rosnie Ci brzuszek czy waga tez???;-)
WISIEŃKA- jestem,robilam kanapki z nutella moim dzieciom-ale musialam byc silna ,zeby nie skubnąć;-);-)a narazie po hormonie si-bede je brala na noc ,zeby przespac objawy:tak::-)i super ,ze juz @ polazla-nikt tu za nia nie bedzie tesknil:-D:-Dmam nadzieje,ze zadaniwke wyrobisz:tak:
ja zjadlam 2 placuszki z otrebow,serka i jajka-pycha:tak:czuje sie pelna i d tego 5 pomidorkow koktailowych

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry