Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

;-)no moje podaja o 20.00 zawsze-czasem jak D.pospi w dzien to pozniej.
moze faktycznie to jeszcze po Clo

będzie szczęśliwy finał, musi być...

Pierwsze to mieszkanie w bloku, spore. Nie wymaga żadnego generalnego remontu. 2 tarasy, 3 pokoje, kuchnia i łazienka. Drugie to dom, 2 piętra, 2 duuuże tarasy, ogromna przestrzeń... Pierwszego nie będziemy brać pod uwagę, bo to blok i okolica taka sobie - na tzw. zadupiu. A ten dom... Minus taki, że wszystko jest tam do zrobienia...
Przede wszystkim łazienka i kuchnia! A poza tym malowanie całego domu, zmiana paneli podłogowych, listwy, wymiana drzwi... No, i trzeba poprawić podłogę na tarasach. Ale plus taki, że duży dom i że tani! Za tę cenę nie kupimy tak dużego domu w lepszym stanie. Także myślimy teraz intensywnie... 

Ja zapowiedziałam M., że w tym domu w takim stanie, w jakim on jest nawet nie wyobrażam sobie miszkać dłużej niż parę dni... Ale z drugiej strony - juz tam widzę pokoik dla dzidzi!