• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
bunia ptaki brzma dramatycznie
idę wyciągnąc pranie...
Pol zrobił Cole z rumem tym z Czech masakra jakie pyszne. Hmmm szkoda mi wagi ale po jednym drineczku chyba nie przytyję..
mama Dzieciaki szybko zasnęły, teraz odpoczywaj i pamietaj o miseczce:-D:-D:-D
Oby nie była potrzebna moja biduulko:tak:

WISIEŃKA- no tez mam nadzieje,ze miska nie bedzie potrzebna:baffled::baffled:;-)no moje podaja o 20.00 zawsze-czasem jak D.pospi w dzien to pozniej.
BUNIA- zapomnialam dopisac we wczesniejszym poscie,ze trzymam &&&&&&&&&&&& zeby to jednak znaczylo,ze owulka byla:tak::tak:moze faktycznie to jeszcze po Clo:tak:

WISIEŃKA- pw:)

Ostatnia edycja:
mama Pw
Powiesiłam to pranie i juz spokojnie moge popisać. Przeglądam na drugiej karcie rózne wątki i oglądam zdjęcia. Bardzo chciałabym juz być w ciązy, chyba za bardzo bo mi odbija.

mlodam nie ma innej opcji :no::no::no: będzie szczęśliwy finał, musi być...
ale prędko dwoch kresek chyba nie będzie coś mi się wydaje... a zresztą... nie myślę o tym, poczekam :-D:-D:-D

Wrociłam na moment a za chwilkę lecę mężulka tulić hyhy. Popołudnie zlecialo. Odkąd wstałam po nocce tak myk i za niedługo do pracy ajć

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cześć Wam wszystkim!

Wróciliśmy własnie z wycieczki. Obejrzeliśmy 2 mieszkania i mam głowę pełną myśli... :nerd::happy: Pierwsze to mieszkanie w bloku, spore. Nie wymaga żadnego generalnego remontu. 2 tarasy, 3 pokoje, kuchnia i łazienka. Drugie to dom, 2 piętra, 2 duuuże tarasy, ogromna przestrzeń... Pierwszego nie będziemy brać pod uwagę, bo to blok i okolica taka sobie - na tzw. zadupiu. A ten dom... Minus taki, że wszystko jest tam do zrobienia... :baffled: Przede wszystkim łazienka i kuchnia! A poza tym malowanie całego domu, zmiana paneli podłogowych, listwy, wymiana drzwi... No, i trzeba poprawić podłogę na tarasach. Ale plus taki, że duży dom i że tani! Za tę cenę nie kupimy tak dużego domu w lepszym stanie. Także myślimy teraz intensywnie... :tak::tak::rofl2::rofl2: Ja zapowiedziałam M., że w tym domu w takim stanie, w jakim on jest nawet nie wyobrażam sobie miszkać dłużej niż parę dni... Ale z drugiej strony - juz tam widzę pokoik dla dzidzi! :tak::happy:

OK, to teraz Was poczytam. :tak:

Jak Wam mija wieczór?

mary-beth witaj :-D

na twoim miejscu bym nie kombinowała, tylko brała dom- bo się napatoczy ktoś kto nie będzie długo myślał i wam go zwinie sprzed nosa, jeśli to faktycznie taka okazja. najważniejsze, żeby dom wogóle miał łazienkę i kuchnię- remonty można sobie powoli robić, przecież nie od razu Rzym zbudowano :-) a jak jest tani, to oszczędzone pieniądze możecie rąbnąć na podstawowy remont a malowanie i takie tam zawsze można sobie z tygodnia na tydzień, z miesiąca na miesiąc.

ale ci zazdroszczę, że możecie sobie pozwolić na coś swojego... my, dopóki nie znajdę wkońcu pracy, nie mamy nawet szans myśleć o własnym kącie. chyba że wkońcu dostaniemy mieszkanie, ale to nie prędko bo oczywiście urzędy się nie kwapią do załatwiania tego typu spraw w szybszym tempie niż baaaaaardzo wolne ;-)

Zjedlismy kolacje. :-)Jestem okompana i nabalsamowana ... mmmm ... ;-)
Ide przeprowadzić atak ( ożesz ! ) :szok: raczej tu juz dziś nie wrócę ...
Kolorowych i bobosexowych !!!:happy:
Do juterrrrrka sikorki ;-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry