• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Pysia mz się bardzo cieszymy, że się zwolnił termin, bo na wyniki się czeka bodaj miesiąc takze w pazdzierniku będą i w rzie czego, jak cos nie tak to bedzie czas na leczenie, i do listopada zdążym, bo w listopadzie po @ będzie to już czas na starania, bo 3 @ kazali odczekać.
gilanie jest super :) ale szybciej odpływam jak K drapie mnie po głowie i się bawi włosami, w trymiga usypiam :D

Marcia podziwiam Twoją nadzieję - nietracenie, ja czasem wysiadam...

reklama
mlodam mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku i że doczekacie się upragnionego maleństwa ;-);-);-)
Ja w ogole lubię wszystko z męzulka udziałem. Eh, bawienie się włosami też jest boskie :-D:-D

jestem po spacerze-wicher ,ze prawie glowe urwie:baffled:

ZIZI- tule:-(
PYSIA- poprosze na PW o adres mailowy to Ci Tom podesle jutro.

mloda czasami tarce nadzieje ALE wiem że niema rzeczy nie mozliwych wieć kiedys ten dzień nadejdzie może jutro albo za miesiąc.ja robie wszystko biorę leki licze dni a nawet kiedyś dostosowywałam pozycie dogodną do zajscia w ciaże:) wtedy sie nie udało teraz pubuje innych sposobów

czesc i czołem kluski z rosołem !!!
Bylismy na ogródku, małżyk pokosił trawiche, ja powyrywałam chwaściory, a teraz pościel dałam zeby się wietrzyła na oknie, a ile kurzu w niej było jak trzepałam, a my w tym śpimy ...
no patrz mamka , a u nas piekna pogoda, trochę zawiewa, ale całkiem przyjemnie
Nie mam w co sie ubrac na wesele w sobote ... Jestem chuda jak patyczak i we wszystkim wygladam ochydnie !

jedynym moim problemem jest fakt ze nie moge sie doczekać dzidziusia i tych wszystkich przygotowań kilka z was ma to za sobą ja jescze nie.głowa do góry dziewczyny na pewno nam sie kiedyś uda

NAGAPALMA- cześć;-)Tomi trawe kosil w sobote:tak:i poprosze o cieple mysli bo wlasnie polknelam pierwszego hormona:crazy::baffled::baffled:jeszcze 20(w tym cyklu)
a moze kup sobie tumike-ona sa od piersi puszczone i nie bedzie widac ze jestes az tak chudziutka;-)

A no widzisz mamciu w tym tkwi rzezc, ze ja lepiej wygladam w obcisłych niż luznych, choc to moze dziwne się wydać, ale tak jest. Za luzne ubrania jeszcze bardziej mnie wychudzają .... mam 3 propozycje, wybrałam jedną, tylko nie wiem czy dobrze w niej wyglądam, a mój chłop jak to chłop zawsze powie , ze pięknie, choćbym worek po kartoflach założyła ...

reklama
A no widzisz mamciu w tym tkwi rzezc, ze ja lepiej wygladam w obcisłych niż luznych, choc to moze dziwne się wydać, ale tak jest. Za luzne ubrania jeszcze bardziej mnie wychudzają .... mam 3 propozycje, wybrałam jedną, tylko nie wiem czy dobrze w niej wyglądam, a mój chłop jak to chłop zawsze powie , ze pięknie, choćbym worek po kartoflach założyła ...
załuz to w czym sie dobrze czujesz to połowa sukcesu a druga to nie patrz na to co mówia inni tylko sie dobrze baw:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry